Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aklında Soru Kalmasın İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün aşk konularında keyifli bir gün geçireceksin. Duygularını sonuna kadar hissedeceğin bir gündesin. Aşk konularında keyifli gelişmeler yaşayabilir ve kalbinin daha hızlı attığını hissedebilirsin bugün.

Kendinize fazlaca güveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama herkes sizin gibi değil. Bugün hem bir övgü hem de bir eleştiriyle yüz yüze gelebilirsiniz.

Bugün parasal konularda dikkatli düşünmek, yeni stratejiler geliştirmek ve geleceğine odaklanmak sana daha iyi gelecek. Bazı maddi durumları gelecekte nasıl halledeceğine bakmak isteyebilirsin.

Bugün kendi üstüne çok yüklenmemelisin. Hayatında değişmesini istediğin şeylere odaklanmak sende strese sebep olabilir. Bu stresin olumsuz düşünceleri tetiklemesine izin vermemelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini gergin hissedebileceğin bir gün. Bu gerginliği dindirmek için bol bol müzik dinleyebilirsin. Sana iyi gelecek, keyifli şarkılar dinlemen gününün daha iyi ve rahat geçmesini sağlayacak. Kendini çok fazla yormamalısın bugün.

26 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün işlerin göründüğünden daha farklı olduğunu göreceksiniz. Olaylara daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşmayı denemelisiniz. Bugünün tüm anahtarı duygularınızda saklı. Duygularınızla hareket ederek kararlar verme eğilimdesiniz. Kesin ve radikal kararlar vermeden önce iç sesinizi dinlemeyi denemelisiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatı aktif olan bir Akrep burcuysan senin için oldukça verimli bir gün. Bugün takıldığın konuları tekrar ele almayı deneyebilirsin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan,hayatının karıştığını düşünecek olaylar yaşayacaksın. İlişkilerinin sağlam temellere oturması rakiplerinin çoğalması anlamına gelecek. Sakin ve tedbirli devam ettiğin sürece harika bir gelecek seni bekleyebilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, yeni insanları bu dönem tanımak sana keyif verecek. İnsanların kendileri için özel harcamalar yapması oldukça olağan.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler konusu sizin için bugünün önceliği haline gelebilir. Hayatınızın nasıl sürmesini istiyorsanız ona göre davranıp ona uygun seçimler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi bu noktada cesur ve hazır hissetmek, işin en önemli kısmını tamamladığınızı gösteriyor.

26 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olgunlaştığınızı kendinize ve karşınızdaki kişilere gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Birtakım yumuşamalar ve anlaşamadığınız kişilerle sağlıklı iletişimler yaşanabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başladığın işleri bitirmek için çok verimli bir gün olabilir. Kararını verip hedeflerini belirledikten sonra emin adımlarla hedefe doğru yürümek senin için çok kolay olabilir. Bugün epey yol alabilirsin.

26 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru kalabalığa uyum sağlamak, şu anda önemli konularda onların fikirlerine katılmayı gerektiriyor gibi görünebilir. Belki de bu fedakarlığı sizin için uygun kılan bir sonuç alacaksınız. Öyle olsa bile, düşündüğünüz her şeyi uygulamaya çalıştığınızda her şey karmaşık bir hale gelebilir. Teoriyi gerçek hayatta çalıştıramazsanız, başarısız olduğunuz için endişelenebilirsiniz. Bu deneyimi yaşamakta muhtemelen yalnız değilsiniz! Bir nefes alın ve herkes fikren sizi yakalayana kadar bekleyin. Kendinizi huzursuz hissedebilir ve profesyonel hayatınızda değişiklikler düşünebilirsiniz. Seçeneklerinize mantıklı ve pratik bir şekilde bakmak en iyisidir. Ailenize ve arkadaşlarınıza fikirlerini sormaktan korkmayın.

26 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin yüksekliğine ve yoğunluğuna diyecek yok doğrusu. Siz de farkındasınız ve maddi konularda olağanüstü çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Bazılarınız için yakın dostlar, güzellik ve sanatsal olaylar gündemde.

26 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep burcu, evrenin mesajları sana yoğun bir şekilde geliyor. Çevrene dikkat et, evrenin doğal akışı içinde mucizevi durumlar, olaylar ve kişilerle otomatikman karşılaşacaksın. Bu sana iyi bir enerji getiriyor.

26 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür size unuttuğunuz idealleri hatırlatabilir. Uzun zamandır beklediğiniz paraların gecikmesi canınızı sıkabilir. Bugün, her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz. Midenizin hassas olduğu bir gün.

26 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 42' 23" R
Ay
Yay
18° 10' 52"
Merkür
Koç
16° 08' 19"
Venüs
Koç
27° 33' 06"
Mars
Balık
27° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 21"
Satürn
Balık
16° 19' 29"
Uranüs
Boğa
22° 11' 16"
Neptün
Balık
28° 49' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 60"
Lilith
Başak
23° 01' 38"
True Node
Koç
15° 28' 43"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>