Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bünyen Hassas! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün aşk konularında sürprizlere açık olmalısın. Hiç beklemediğin yerlerde aşkı bulabilirsin. Yeni insanlarla tanışmak ve güzel muhabbetler etmek de kalbine iyi gelecek bugün.

İş yaşamınızda daha çok belli metotlara bağlı olarak çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeniliklere karşı kendinizi kapatabilirsiniz. İş ortamınızda gereksiz bazı gerilimler olabilir yada sizi ilgilendirmeyen konulardan dolayı çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz. Akşam saatleri ise bazı işbirlikleri yapabilirsiniz.

Parasal konularda güzel gelişmeler yaşayacağın bir gün. Bu güzel gelişmelerin ve maddi sonuçların keyfini çıkarmak isteyeceksin. Bu güzel enerji, ileride daha güzel paralar kazanmanı sağlayabilir.

Bugün genel olarak keyfin yerinde olacak. Kendine güzel şeyler almak, zihnini boşaltmak ve keyifli ortamlarda bulunmak stresi vücudundan atmana yarayabilir. Bugün çok fazla yorulmamaya dikkat etmelisin sadece.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyleri tolere etmeye çok alışmış olabilirsin. Ancak bugün kendi hakkında sahip çıkmalı ve kendini ezdirmemelisin. Orta yolu bulmak için fedakarlıklar yapmak güzel olsa da bunun bir sınırının olduğunu hatırlaman gerekecek.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün kariyer veanlamında kendinizi değiştirmek ya da yenilemek arzusunda olabilirsiniz. Bağımsızlık arzunuz artık daha güçlü! Bu nedenle kendinizi ifade ederken diğer insanlara karşı daha nazik olmaya ve özen alanlarınızı koruma arzunuzu dizginlemeye çalışmalısınız. Dikkatli ilerleyen ama bir yandan da kalbinizin sesine kulak verin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kolay işler yapmak dışında çalışma arkadaşlarınla mevcut sorumluluklarını düzenleyebilirsin. Değişim sadece ruhunda belirginleşmeyecek aynı zamanda alacağın kararlar da etkili olacak. Öğleden sonra duyacağın şeyler ile büyük değişimler yapmak zorunda kalabilirsin. Sevgilinin sana karşı duygularına, patronun arkadan yaptığı konuşmalara ya da en yakın arkadaşından yediğin sitemler karşısında ne yapacağı bilemeyebilirsin. Akrabalarından birinin hayatına ilişkin bazı karmaşık meseleler sana kadar gelebilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorladıkça daha fazla uğraşmanızı gerektirecek konular size zaman ve kazanç kaybı olarak geri dönebilir. Bu ısrarınızın altında yatan duygunun ne olduğunu iyi anlamalısınız. Mutluluğun takıntılı bir zorlukla değil keyifli bir emekle hayatınızda kalacağını unutmayın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyaşamınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Hedeflerinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Geleceğinizle ilgili değişimleri arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere daha samimi ilişkiler kurabilirsiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızda fazlasıyla tartışma ve kaba davranışlar olabilir. Ancak bunlara odaklanmak yerine etrafınızdaki iyiliklere odaklanmak sizin elinizde. İlk başta zor olsa da bunu başarabilirsiniz. Eğer kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsanız, iyiliklere, güzelliklere odaklanın.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkonusunda yoğunluk yaşaman olası. Ama yapılacak işler gözünü korkutmamalı. Yanındaki insanlar sana yardımcı olabilir. Doğru insanlarla doğrubölümleri yapmak çok faydalı olabilir.

25 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski yöntemlere yeni bir yaklaşım tam ihtiyacınız olan şey olabilir. Kendinizi topraklayın ve bugün gündemde olan şeylerin arasından yolunuzu görebilmek için bir strateji geliştirin. Bulanık sularda yüzme konusundaki ustalığınız, üzerinize gelen her şeyin son hızla ilerken önünüzü görebilmek için çok yardımcı olacaktır. Çok fazla şey, çok fazla değişken ve çok fazla bakış açısı kesinlikle suyu bozacaktır, bu yüzden içinize dönün ve sizin için en iyi olduğunu bildiğiniz şeyi yapın. Hayatın bu yeni aşamasının size ne gösterdiğini yeniden öğrenin ve onu nasıl ilerletmek istediğinizi görün.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Yeni projeler peşindesiniz.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugünhayatınızda sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Tartışmalar büyüyebilir. İletişim, seyahat, eğitimde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Bugün, gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Büyük rakamların peşinde koşacaksınız.

25 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 37' 31" R
Ay
Yay
17° 06' 22"
Merkür
Koç
16° 07' 32"
Venüs
Koç
27° 26' 56"
Mars
Balık
27° 30' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 11"
Satürn
Balık
16° 19' 01"
Uranüs
Boğa
22° 10' 60"
Neptün
Balık
28° 49' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 43"
Lilith
Başak
23° 01' 05"
True Node
Koç
15° 28' 60"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>