Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayata Pozitif Bakmak İsteyeceksin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile ortak bir şeyler yapmak, yeni şeyler öğrenmek ve hatta bazı konularda rekabete girmek size daha iyi gelecek. Hem yeni şeyler öğreneceğiniz hem de birlikte keyif alacağınız bir gündesiniz.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bugün parasal konularda her şey yolunda gidecek. Elde edeceğin ufak başarılar bile sana çok güzel gelebilir. Bazı şeylere daha pozitif bakacağın ve maddi olarak rahat olacağın bir gün.

Esneme hareketlerine zaman ayırman ve kaslarını çalıştırman kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Vücudunda biriken negatif enerjiyi atmak ve kaslarını rahatlatmak için esneme hareketlerine odaklanmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tanımadığın insanlara güvenmek için acele etmemelisin bugün. İnsanların senden faydalanmasına veya seni kandırmasına fırsat vermemelisin. Acele kararlar almamalı ve içine sinmeyen konuları yarına bırakmalısın.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları,içsel gücünüz ve farkındalığınız bugün keskin olmalıdır. Özellikle rüyalarla birlikte bilinçaltında gizlenen bazı duyguların yeniden açığa çıkması durumu söz konusu olabilir. Sezgileriniz ve kendinize olan güveniniz sayesinde oluşan olumsuz ruh halinizin kara bulutlarını dağıtmayı başaracaksınız. Başkalarıyla etkileşimde olmak ve sosyalleşmek kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tahmin etmediğin bazı işlerin iptali söz konusu olabilir. Sağlık evinin oldukça etkisinde olduğun bugün kontrollerini aksatmayacaksın. Strese dayalı mide ve baş ağrıları bugün seni zorlayabilir. Çalışma konusunda disiplinli yapın, sabrını zorlayan insanlarla seni karşı karşıya getiriyor. Özellikle konuşmalarında, üst yönetim merkezli diyaloglar bu dönem sıklaşıyorsa, kibirli tarafın ortaya çıkabilir. Bazı insanların üzerinde ister istemez baskı kurabilirsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size karşı iyi niyetli olmadığını bildiğiniz insanlarla aynı ortama girebilirsiniz. Bu ortama neden katıldığınızı unutmadan hareket ettiğinizde sadece görevinizi ifa etmiş olursunuz. Bu da sizi olası krizlerden ve inatlaşmalardan koruyacaktır.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde ilerlemek için görünür olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. İş yükünüz artabilir. İşlerinizde bürokratik konularla ilgili sıkışıklıklar olabilir. Akşam saatlerinde daha rahat olacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda değişiklikler olabilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylerin sonuçlanması zaman isteyeceği için sabrınızı en üst potansiyelinde kullanmalısınız. Niyet edin ve ümit edin. İsteklerinizi mutlaka ki çekeceksinizdir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı olaylar planlandığı gibi gitmeyebilir. Olayların kontrolün dışında geliştiğini düşünmen ve hatta buna kaygılanman olası. Ama bu durumlar seni korkutmamalı. Olayları kontrol edip yorulmak yerine akışına bırakıp keyfini çıkarmak şu an için en iyisi olabilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapıcı değişim şu anda bir mümkün ancak bedelini ödemeden ulaşamayacaksınız. Uzun bir süredir kötü giden inatçı bir aile dinamiğiyle nihayet yüzleşmek can sıkıcı olduğu kadar da gereklidir. Olayı başlatan kişi siz olmasanız dahi ilk beyaz bayrağı sallayan kişi olmanız gerekebilir. Kendinizle ilgili bazı şeyleri belirsiz tutmak daha basit görünse de, bu muhtemelen sorunu körüklüyor. Doğrudan istemeden istediğinizi elde edemeyeceksiniz. İrade gücünüz dağları yerinden oynatmanıza yardımcı olabilir ve bu iyimserliğinizle birleştiğinde, sizi yenilmez yapar. Bugün, hayatınızın her alanında sıkı çalışmanızın meyvelerini toplayacaksınız.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetilmekten nefret ettiğiniz için, işinizi kusursuz yapmaya gayret ediyor ve başarılı oluyorsunuz. Her türlü yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşılaşacağınız kişilerin, sahip oldukları özellikler sizin için oldukça önemli.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Finansal açıdan dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün gireceğiniz ortamlarda mesleki bilginizi ortaya koyacak davranışları benimsiyor ve çevrenize hakim olmak istiyorsunuz. İçsel enerjinizin ortaya çıkmasıyla girişimci yönleriniz atağa kalkıyor. Gelişim süreci içindesiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 12"
Ay
Kova
22° 18' 29"
Merkür
Koç
17° 45' 58"
Venüs
Boğa
03° 24' 16"
Mars
Koç
01° 13' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 47"
Satürn
Balık
16° 44' 44"
Uranüs
Boğa
22° 27' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 07"
Lilith
Başak
23° 33' 15"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>