Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yoğunluk Erken Başlıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün arkadaşların seni yeni bir insan ile tanıştırabilir. Gireceğin sosyal bir ortamda farklı bir kişi ile tanışabilir ve bu kişiden çok etkilenebilirsin. Yeni bir aşk seni bekliyor olabilir bugün, o yüzden mutlaka dışarı çıkmalısın!

Sizinle bir girişimde bulunan bir arkadaşınız ya daarkadaşınız, bir şekilde parasızlıkla engellenebilir. Bu, belki de sizin tarafınızda beklenmedik eklemeleri ya da geçici olarak bunlar için alınacak yeni birini işaret edebilir. Bu zor bir durum, ama siz ve diğerarkadaşlarınız idare edecek ama arkadaşınız zamanında bunu almalı. Duruma bir çözün üretin ve dayanın.

Bugün parasal konularda daha farklı fikirler üretmek ve emeklerinin karşılığını almak için daha dikkatli hareket etmen gerekecek. Karşına maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için güzel fırsatlar çıkabilir.

Bugün güzel sohbetler ve muhabbetler, içinde bulunduğun duygusal gerilimi atmanı sağlayabilir. Kendini ifade etmek, zihinsel yorgunluğunu gidermende faydalı olacak. Bugün bol sohbetin faydalarını görebileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlara destek olmak senin de enerjini yükseltecek. Bugün yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olabilir veya kendi sevdiklerin için düşünceli hareketler yapabilirsin. İnsanlarla daha güzel vakit geçirmen sana çok daha iyi yansıyacak.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genelde mantıklı bir insansınız ve bu nedenle altıncı hissiniz sayesinde bir şeyler hissetiğinizde onların geçerliliğinden edebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin. Bir duygu özellikle güçlü ise onun peşinden gidin, mantıklı olmadığı gerekçesiyle onu silip atmayın. Hayattaki şeyleri her zaman öngöremezsinizl! Bugün, hayatınızdaki herhangi bir şeyle ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz, kendinize izin verin!

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir görüşemediğin aile bireylerin bir tarafta, zaman ayıramadığın arkadaşların diğer yanda, arada kalacaksın. Sabahın erken saatlerinde alacağın telefon güne dair tüm planlarını değiştirecek. Bir araya geleceğin yakınlarınla keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsin. Hafta sonu kafanı karıştıran meselelerle gerginlikten eser bırakmayacak. Çok sevdiğin bir dostunun müjdeli haberi seni mutlu edebilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan ve geçmişte bıraktığın kişinin ikinci şansı hak ettiğini düşünüyorsan, kişi özelinde iyice düşünmelisin.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mahkeme ya da resmi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Geçmişten gelen konular ya da ödemeleri sonlandırmak için kendinizi hazırlayabilirsiniz. Dönüp dönüp aynı yere takılmanıza neden olan konuları bulun ve artık bir daha dönmemek üzere bunları kapatın.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Eğitim konularında yeni farkındalıklarınız olabilir. İlerleyen saatlerde enerjiniz biraz azalabilir. Kendiniz belirsizlikler nedeniyle endişeli ve yönünüzü kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi problemlerinize kalıcı çözüm getirmeniz gereken bu zaman diliminde zekanızı ve düşünselliğinizi en üst düzeyde kullanmanız ve risk almanız gerekebilir.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üzerindeki ölü toprağını atmak için çok iyi bir gün olabilir bugün. Etrafını neşelendirmek için kendi içinde keyiflenmeye başlaman gerekecek. Çevrendeki insanların senin enerjinle aynı ritmi yakalaması mümkün olabilir. Eğlenceye öncelik verebilirsin.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün varsa sağlıksız alışkanlıklarınızı bir kenara bırakın ve doğanın size sunduğu güzellikleri vücudunuza kabul edin. Sağlığınıza biraz daha odaklanmak istediğinizi hissediyorsanız ve vücudunuz bir süredir ilginizi çekiyorsa şifayı bitkilerde bulabilirsiniz. Tüketim alışkanlıklarınız nesilden nesle aktarılmış olabilir ancak bunu değiştirmek sizin elinizde. Siz bir işaret isteyin, vücudunuz onu verecektir. Farkı hissetmek için bir süre devam edin, sonrasında motivasyonunuz kendi kendini besleyen bir hale gelebilir. Bu soluksuz maratona kendinizi hazırlamak için elinizden geleni yapın.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Emin olmadığınız veya sezgisel olarak kuşku duyduğunuz her türlü konudan uzak kalmayı başarıyorsunuz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ay 17:50’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni başladığınız işler muallakta kalabilir. Sonuç alınamayabilir. Saat 17:50’den sonra; duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Seyahat, eğitim, yakın çevrenizle beraber güçlü kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızda ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve sürüncemede olan işlerinizi gözden geçireceksiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 43' 36" R
Ay
Akrep
09° 39' 38" R
Merkür
Koç
16° 01' 56"
Venüs
Koç
23° 46' 37"
Mars
Balık
25° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 47"
Satürn
Balık
16° 02' 27"
Uranüs
Boğa
22° 00' 55"
Neptün
Balık
28° 43' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 27"
Lilith
Başak
22° 41' 15"
True Node
Koç
15° 37' 34"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>