Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dikkatini Toplamaya Çalışacaksın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2023, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Geçmişte kalan bir mevzu bugün tekrar gündeme gelebilir. Ayrıldığın bir kişi ile tekrar konuşabilirsin. Geride kalan mevzuları tekrar konuşmak isteyebilirsiniz. Ancak bu konuşmaları sakin kafayla değerlendirmen gerekecek.

Yakın bir arkadaşınızla ya daarkadaşınızla yapacağınız telefon görüşmesi sayesinde kariyerinizi vehayatınızı ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz. Bir süre rüyadaymış gibi dolaşabilirsiniz fakat u son derece normal. Ayaklarınız tekrar yere basacak. Bastığında, hayatınızdaki o özel kişi sizi tebrik etmek için yanınızda olacak, sevincinizi paylaşacak ve gerçek bir kutlama yapmayı önerecek. Bu kutlamaya, sizinle birlikte çalışanları da davet etmek isteyeceksiniz.

Maddi konularda daha dikkatli olman gereken bir gün olacak. Etrafındaki insanların senden bir şeyler saklaması olası. Masraflar ve harcamalar konusunda daha dikkatli davranmalı ve her şeyi anlamadan bu harcamalara girmemelisin.

Bugün egzersiz gibi konularda sevdiğin insanlarla bir şeyler yapmak sana daha iyi gelebilir. Takım oyunları veya bir arkadaşınla yapacağın ortak bir egzersiz programı enerjini daha da yükseltebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hareketlerinde daha ölçülü olman gerekecek. Kendini çok fazla yormamalı ve üzmemelisin. Hem davranışlarında hem de genel olarak hareketlerinde dikkatli ve sakin olman gerekebilir bugün.

30 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları,bugün gücünüzü arttırdığınız hissediyorsunuz. Bu yeni keşfedilen güçle ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Kendinizi keşfetmek için zaman tanıyın. Arkadaşlarınızla nasıl ilişki kurduğunuza bakmayı deneyin. İlişkilerinizi geliştirebilir misiniz? Kendinizi durumlara ve olaylara göre yeni bir bakış açısının içine sokmayı deneyebilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mantık gün boyunca düşüncelerine hâkim olacak. Ancak başka işlere odaklanırken esas konuları atlayabilirsin. Yapman gereken işlerde yarım kalmışlık duygusu yaşamamanda fayda var. Hayatında bir türlü dengeye oturtamadığını fark ettiğin sorumluluklarında feragat etme kararı alabilirsin. Özellikleyerinde konumunun gerektirdiğinden daha fazla sorumluluk almaya zorlanan bir Akrep burcuysan gün içerisinde çok radikal çıkışlar yapabilirsin. Değer verdiğin kişiyi arkadaşlarınla bir araya getirebilirsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hayatta size neyin fayda sağladığını düşünmelisiniz. Yaşantınızın şu anki gidişatından memnun değilseniz geçmişten bugüne kadar bir değerlendirme yapmanız gerekebilir. Yapıcı bir ruh hali bugün motivasyonunuzu yükseltecektir.

30 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrolünüzü sağlamakta zorlanabilirsiniz. Gizli kalan konular gündeminize gelebilir. İşleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde kendinizi ifade ederken abartılı tavırlardan kaçınmalısınız. Harcamalarınıza dikkat edin. Gün içinde duygularınız sizi ele geçirebilir.

30 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bitmesi gereken ve size hizmet etmeyen her türlü ortaklık ya da ilişkiyi sonlandırmak için güçlü ve istikrarlı olun. Hayatınıza bu sayede yeni gelişmeler alabilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatın daha olumlu bir yönde değişebilir. Tanışacağın bir grup insan hayatını etkileyip sana yeni bakış açıları kazandırabilir, sen de bu vesileyle yeni arkadaşlar edinebilirsin. Yeniliklere ve sürprizlere açık olman sana daha fazla şey katacak.

30 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizde sadece ruhen de olsa, kabul eden veya benzer düşünen insanlarla birlikte olma arzusunu harekete geçiriyor. Ayrıca olumlu hedeflere, hayallere ve dileklere daha güçlü bir odaklanma halindesiniz. Gün ilerledikçe sorumluluklar veya kısıtlamalar biraz ağır gelebilir. Kendinizi bir korkudan kurtarmak ve en iyi sonuçlar için sorunlu alanları halletmek için hızlı olun. Başkalarının neye ihtiyacınız olduğunu anlamasını beklemekten kaçının. Yüzeyde kibar görünen etkileşimler bile biraz samimiyetten yoksun olabilir ve bu geçici enerji, siz yeni bir bakış açısı kazandıkça ve mevcut projelerde veya planlarda bazı düzenlemeler yaparken biraz geri çekilmeyi gerektirebilir.

30 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte hareket edeceğiniz kişilerin duygusal yönlerinden etkilenecek ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı getireceksiniz. Derin düşünmekten sıkıldığınız anlarda geçmişteki tecrübelerinizi örnek almalı ve korkmamalısınız.

30 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

30 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda bazı gerginlikler yaşanabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen temkinli olmalısınız.

30 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 39' 16" R
Ay
Başak
07° 33' 24"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Koç
17° 21' 48"
Mars
Balık
21° 10' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 06"
Satürn
Balık
15° 32' 18"
Uranüs
Boğa
21° 43' 38"
Neptün
Balık
28° 33' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 20"
Lilith
Başak
22° 06' 38"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>