Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Boşa Geçecek Zamanın Yok! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün hoşlandığın kişiye kendini ifade etmek senin için hiç de zor olmayacak. Bu tür konularda çekinceleri bir kenara bırakabilir ve eyleme geçebilirsin. Aşk konusunda kontrolü ele alabileceğin bir gündesin.

Bugün, organize çalışmalara katılabilir,toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün,yerinizdeki yüksek performansınız ile göz dolduracaksınız.

Parasal konularda kendi fikirlerine güvenmek iyi olacak bugün. Başkalarını dinlemek yerine kendi isteklerini göz önünde tutmak seni güzel kazançlara götürebilir. Masraf yapman gerekiyorsa kendi istediğin şey için yapmalısın.

Kendi ihtiyaçlarına özen göstermen gereken bir gün olabilir. Bu ihtiyaçlar, vücudunun daha iyi bir halde olması demek olabilir. Egzersizlere öncelik vermek ve yediklerine dikkat etmek sana daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi düşüncelerine ve hislerine önem vermeli ve etrafındaki insanlara göre yaşamamalısın bugün. Kendi isteklerine öncelik vermek ve sadece sana odaklanmak, hayatında değiştirmek istediğin şeyleri daha dikkatli bulmana yarayabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugünve kariyer konusunda kendinizi sorgulamaya başladığınız bir dönemdesiniz. Herhangi bir anda sahip olduğunuz tüm fikirleri genişletmek isteyen birisiniz. Bu özelliğinizi hayatınızın pek çok alanında yansıtmak isteyeceksiniz. Kendinizi daha iyi bir şekilde ifade etmeye başladığınızı düşündüğünüz bir sürece giriyorsunuz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhtiyaçtan ziyade kendi isteklerine odaklanacağın bir gün. Kafana estiği gibi hareket etmenin sonuçları eylemlerine kadar yansıyacak. Sesini, yazını, görüşmelerini yayınlamak için ilginç bir fırsat günü olabilir. Her zamankinden daha fazla dikkatli ve başarılı olmak arzusundasın. İlişkisinde sorunları olan Akrep burcuysan, tüm konuların yakın bir arkadaşınızdan kaynaklandığını fark edeceksin. İkili oynayan insanlarla arana mesafe koyman gerektiğini anlayacaksın. Akşamüzeri kendini bir anda mutfakta yemek yaparken bulman olası, aşırı karbonhidrat ihtiyacı olabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağımlı olduğunuzu hissettiğiniz ya da yeteneklerinizi tam olarak sergileyemediğiniz yerlerde potansiyelinizi çıkarmaktan çekinebilirsiniz. Bugün kurduğunuz stratejilere göre hareket etmek isteyebilir, üstlerinizle veortaklarınızla görüşebilirsiniz. Alanınızın en iyileri arasına girmek için emek vermelisiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan olaylar karşısında kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bu konuları kabullenerek aşabilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için kendi içinize dönebilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlar ilerleyen saatlerde değişimler gösterebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, destek alabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maneviyatınızın yükseldiği, evrene dair araştırmalarınızın arttığı bir gün olabilir. Hayata tutumunuz değişebilir. Sağlığınıza bu aralar dikkat etmelisiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla iletişimin önemini daha fazla fark edeceksin bugün. İçine kapanmaktansa sosyalleşmek senin için çok daha iyi olacak. Yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak hayata bakış açını farklılaştırabilir, sana daha çok şey katabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kalbinizin veya hayatınızın etrafına kurduğunuz barikatlar mı yoksa sağlıklı, sağlam sınırlar mı çizdiğinizin ayırdını yapmak zorundasınız. Hayatınıza başka birini sığdırmak için neden gereğinden fazla eğilme ihtiyacı hissediyorsunuz? Evren bereketlidir ve herkesin gelişmesi, başarılı olması ve hatta dinlenmesi için bolca alan var. Eski şeyleri halletmenin yeni yollarını öğrenin. Hayatınıza bir yaratıcılık kıvılcımı ekleyin. Gerektiğinde dik durmanın, uygun gördüğünüzde yumuşak olmanın sizin için sorun olmadığını unutmayın. Kalbinizde hiçbir kötülük olmadan en iyi olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmayı seçin, hepsi bu.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Yakınarkadaşınızın bu konudaki sözlerine önem verin. Yaratıcılığınızı engellemeyen işler yapmayı seviyorsunuz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızdaki bazı insanların, şu an bulunduğunuz yerden başka bir yerde olmanızı ve hatta sizin düşündüğünüzden farklı bir insan olmanızı istemeyeceğinizden emin misiniz? Bu sorular seni rahatsız etmeye başlıyor ve onları düşünmek zamanını alıyor. Ancak, bulduğunuz cevaplar birkaç hafta daha anlamlı olmayacak. Bugün Sadece gerçekten önemli şeylere bakmayı dene.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, partnerinizle ortak aktiviteler içinde yeni bir sosyal çalışma başlatabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 08' 39"
Ay
Akrep
11° 45' 12"
Merkür
Koç
25° 56' 24"
Venüs
Balık
20° 20' 04"
Mars
Balık
04° 10' 05"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 38"
Satürn
Balık
13° 11' 01"
Uranüs
Boğa
20° 36' 51"
Neptün
Balık
27° 46' 13"
Plüton
Kova
01° 48' 33"
Chiron
Koç
18° 44' 00"
Lilith
Başak
19° 40' 56"
True Node
Koç
15° 35' 19"
Son Güncelleme : 28/03/2024 11:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>