Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlginç Bilgiler Öğreniyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki karmaşıklıktan uzak durmalısınız. Kontrolün genel olarak sizde olabileceği bir süreçtesiniz. Olumsuzluklar üzerinde etkinlik göstermeye çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli edin.

Mesleki olarak kendinizi toparlamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali de var. Doğru bildiklerinizi uygulamaya devam etmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atmaya çalışın. Genel olarak sizi memnun edecek gelişmelerle karşılaşacaksınız. Sorunlar yavaş yavaş geride kalmaya başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanlara iletişime geçmekte zorlanmayacaksınız. Kendinizi net olarak ifade etme şansınız var ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız. Kişisel tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün maddi konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutarak mali güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda tempolu bir gün sizi bekliyor. İşlerinizi yetiştirmek için planlı hareket etmek sizin yararınıza olacak. Arkadaşlarınızla edeceğiniz sohbetlerde daha önce duymadığınız konuları öğrenebilirsiniz. Aile büyüklerinizle uzun zamandır konuşmadığınızı fark ediyorsunuz. Bugün onları arayı hâl hatır sorabilirsiniz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Deniz kenarında vakit geçirebilirsiniz. Sudan ilham alın ve durgun haldeyken gemileri nasıl yerine ulaştırabildiğini izleyin. Sakinliğinizi koruduğunuzda hayatınızdaki konuları anlamlandırmanız ve yerine oturtmanız kolaylaşacaktır.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ortaklı konular sizi endişeye sürükleyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Maddi yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın kusurlu yönlenirine bakabilir, öz eleştiri yapabilirsiniz. Başkalarının söylemesindense kendiniz kendinizi çok daha verimli eleştirebiliyorsunuz.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen önümüzdeki yolun tıkanması durumunda farklı bir yola girmemiz gerekir. Bir şeyler sürekli ters gidiyorsa ve her ne yaparsan yap o yolda ilerleyemiyorsan bakış açını değiştirmen gerekebilir. Bugün bunun etkisini daha baskın bir biçimde görebilirsin.

1 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geleceğinize bakmak için harika bir zaman. Ulaştıklarınızın yerine yeni hedefler koymaya başlayın ve onlara ulaşma konusunda biraz daha tutkulu olmaya çalışın. Ulaşılabilir hedefler belirlemek akıllıcadır ancak kendinizi yeni yollarla geliştirmeniz için size ilham verecek olanlar yalnızca en yüksek hedeflerdir. Farkında olsanız da olmasanız da zaman ilerleyecek, bu nedenle her günü değerlendirin. Şu anda nerede olduğunuza ve nerede olmak istediğinize dair bir farkındalık yaratmak, tam da bunu yapmanıza yardımcı olacaktır. Sanki bir ipe bağlısınız ve sürekli onun sınırlarını test ediyorsunuz. Maalesef bir engelle karşılaşabilir ve daha fazla ilerleyemeyeceğinizi hissedebilirsiniz. Duygusal sorunlar, duygularınızı hesaba katmadığınızı gösteriyor. Yaklaşımınızı yeniden değerlendirmenin zamanı geldi.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyorsunuz. Bu sizi daha anlamlı ve önemli hale getiriyor. Siz yine de tedbiri elden bırakmayarak, gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı korumayı unutmayın.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır düşünüp durduğunuz planları artık uygulamaya koyma ve yeni bir şeye başlama vakti geldi. Kendinize güveniniz ve motivasyonunuz, planlarınıza yardımcı olabilecek başka kişileri de yanınıza çekiyor. Aldığınız yardımlara içtenlikle teşekkür etmeyi unutmayın – kimse size yardımcı olmak zorunda değil.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finans, sağlık veya özel hayatınız ön plana çıkabilir. Borçlara dikkat. Ayrıca sosyal çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

1 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız problemleri kendi başınıza çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. Üçüncü şahısların müdahalesi, sorunları çok dışa açık olarak sürdürüp yansıtmanızdan kaynaklanıyor. İş yaşamınızda risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütler yaşayabilirsiniz. Gelirinizin artması için biraz daha girişken olmanız gerekebilir. İş yerinde yaşayacağınız stresin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

1 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 21' 41" R
Ay
Aslan
15° 24' 39" R
Merkür
Koç
28° 45' 03"
Venüs
Boğa
18° 43' 36"
Mars
Koç
10° 46' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 26"
Satürn
Balık
17° 43' 29"
Uranüs
Boğa
23° 10' 45"
Neptün
Balık
29° 18' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 22"
Lilith
Başak
24° 56' 04"
True Node
Koç
14° 52' 52"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>