Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşüncelisiniz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2023, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Daha duygusal yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, tam olarak ne yapmanız gerektiğine de karar veremeyeceksiniz. Biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Mesleğinizle alakalı konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları da gözünüzde çok fazla büyütmemeye çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen maddi gücü doğru yönetemediğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızdaki kuşku ve kuruntuları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece genel olarak her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Kafanızı karıştıracak bazı sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceğinizi de unutmamalısınız.

31 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün, kendinizi özgür hissetmenin ve maceraya atılmanın vakti. Farklı bir yer keşfetmek veya yeni deneyimlere açılmak için mükemmel bir zaman. Kendinizi rahatlatın ve dünyayı keşfetmeye başlayın.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğine ikinci bir şans veren Akrep burcuysanız, mevcut problemlerinizi bir türlü çözemediğinizi görmek sizi üzebilir. Bir aile büyüğünüze danışmak isteyebilirsiniz. Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa partnerinizle arkadaşlarınız yüzünden tartışabilirsiniz. “Acaba ilişkiye erken mi başladık” diye düşünebilirsiniz. Sosyal medyadaki sessizliğinize bir son veriyorsunuz. Paylaşımlarınız ses getirecek!

31 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belirsiz ve saklı kalmış konular sizi olumsuz etkileyebilir. Buna zemin oluşturmadığınızdan emin olmalısınız. Partnerinizin sizinle ilgili fikirleri, şapkayı önünüze koyup düşünmenizi sağlayabilir.

31 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde dalgın olabilirsiniz. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Ortak çalışma konularınızda stresler oluşabilir. İş sorumluluğunun en çok sizin üzerinizde olduğunu hissedebilirsiniz. Gün içindeki ani değişikler sizi yorabilir. Borç alacak konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal konularda harekete geçebilirsiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yapacağınız girişimlerin olumlu sonuçlanması ile cesaretiniz artacak. Olaylar olsa bile önemli olanın varmanız gereken nokta olduğunu hatırlayın.

31 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birisi sana bir şey anlatırken o kişiyi yanlış anlamamak sana düşebilir biraz. Karşı tarafı hemen yargılamadan veya kelimelerini farklı yöne çekmeden önce iletişimini kuvvetlendirmen gerekebilir. Gereksiz yanlış anlaşılmalara sebep olmamalısın.

31 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünün enerjileri, işbirliği yaparak veya teşvik edici konuşmalar yoluyla kendi fikirlerinizi ve bakış açınızı öğrenerek faydaları artırıyor. Bir şeyi arkanızda bırakabilir veya bir ilişki ya da arkadaşlıktaki bir engeli aşabilirsiniz. Yapıcı yollarla stresinizi atmak bugün size en büyük başarıyı getirecek. Özellikle gün ilerledikçe işleri düzene koyma arzusu rahatlamanıza yardımcı olabilir. Ayrıntılarla ilgilenmeye veya hayatınızın belirli alanlarını toparlamaya isteklisiniz. Ayrıca bugün, olayları göründüğü gibi kabul etmek yerine satır aralarını okuyarak içgüdülerinizi dinleme olasılığınız daha yüksek.

31 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatında iyi yapılmış işler var. Neşe, mutluluk ve minnet ile aydınlanmaya giden yolda güzel enerjilere kavuşuyorsun. Bir dönem ya da durumun sonu gelebilir, ruhsal dönüşümlerle hayatına devam etme zamanı. Hayatına yeni biri giriyor ya da bir ilişkin yeni bir aşamaya taşınıyor. Artan psişik kabiliyetlerin var. Aynı zamanda kaçırılan bir fırsat içinde üzülme artık çünkü onun yerine gelen yeni fırsatlar var.

31 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finans, sağlık veya özel hayatınız ön plana çıkabilir. Tartışmalara dikkat. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

31 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük anlayışınız ve ilişkinize zarar verebilir. Özgürlük tanımıyla sergilediğiniz davranışların, birtakım doyumsuzlukların başlangıcı olarak algılanabileceğini düşünmelisiniz. Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Bu nedenle yeni arayışlar içine girmeniz söz konusu. Kazancınız giderinize yetişmiyor, hesapsız harcıyorsunuz. Sağlığınız için düzenli spor ve jimnastik yapın

31 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 38' 16" R
Ay
Aslan
06° 11' 26" R
Merkür
Koç
27° 51' 55"
Venüs
Boğa
17° 48' 14"
Mars
Koç
10° 12' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 49"
Satürn
Balık
17° 40' 16"
Uranüs
Boğa
23° 08' 08"
Neptün
Balık
29° 17' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 24' 02"
Lilith
Başak
24° 51' 04"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>