Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Duygusalsınız Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atma ihtimaliniz var. Duygularınızın ve düşüncelerinizin tamamen değişiklik gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli etmeye çalışın.

Meslek hayatınızla ilgili bazı belirsizlikler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözlerden uzak kalmak ve biraz olsun toparlanmak isteyeceksiniz. Kafanızın içinde yer eden olumsuzlukları bir an önce çözüme kavuşturmaya çalışın. Kişisel sorunlarınızı çözüme kavuşturamadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Koşullara uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün finansal konularla ilgili riskli adımlardan kaçınmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutarak bütçenizi koruyabilirsiniz. İlişkilerinizde de dürüstlük ve saygı çerçevesinde hareket etmeniz önemlidir

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Akrep burcuysanız, partnerinizin ailesinin isteklerini ön planda tutması aranızda tatsızlık yaşanmasına neden olabilir. Araba almak ya da mevcut arabanızı değiştirmek gibi bir düşünceniz varsa, bu fikrinizi erteleme kararı alabilirsiniz. Son zamanlarda yaşadığınız stres, mide ve baş ağrısı olarak dönebilir, dikkat. Akşamüzeri ailenizle yapacağınız sohbet, duygusal anlar yaşamanıza neden olabilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinize karıştırmadığınız halde sizin başkalarının işine müdahale etmeniz hoş karşılanmayabilir. Bunu daha önce çevrenizden birilerinin dile getirmemesi sorun olmadığı anlamını taşımaz. Hayatınızdaki insanların ya da işbirlikçilerinizin konuşmasını beklemeden de sizin bazı önlem almanız, bazı kurallara uyum sağlamanız gerekebilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı ortaya koymakta sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ancak aşk hayatınızda önemli bir yer tutmakta. Sevgi ilişkilerinde daha uyumlu olabilirsiniz. Yapıcı düşünceler taşımalı, kendinizi geliştirebileceğiniz olanakları kullanmalısınız. Sizi aktif ve başarılı kılacak yaratıcı konularda yeniliklere açık olmalısınız. Çocuklarınızla ilgili sorunlar endişelerinizi büyütebilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi yenileyeceğiniz ve çevrenizdeki kişilere şans vereceğiniz bir dönemdesiniz. Eski bir partnerin de dönüşü söz konusu olarak sizi şaşırtabilir.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlarla arandaki iletişimi kısa ve net tutman gerekecek. Ne kadar anlaşılır ve direkt olursan istediklerine ulaşmak o kadar kolay olacak. Bu şekilde yanlış anlaşılmalara da mahal vermeyerek kontrolü elde tutabileceksin.

25 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gevşeyin! Hayattaki her küçük ayrıntıya bu kadar takıntılı olamazsınız. Her şey neyse odur. Bazı şeyler değiştirilebilir, bazıları ise değiştirilemez. İkisi arasındaki farkı anlayarak, özellikle kişisel yaşamınız açısından kendinize büyük bir iyilik yapmış olacaksınız. Eğer işleri akışına bırakmak istemiyorsanız, bir ilişkide sorunlar ortaya çıkabilir. Birini değiştiremezsiniz, yalnızca davranışlarının sizi nasıl etkilediğini anlatabilirsiniz. Bugün eğer bir tür anlaşmazlığa düşerseniz, sakin kalmak ve başkalarının yapmayı seçtiği yorumların üstesinden gelmek için her türlü çabayı göstermelisiniz. Onlara, sizi bu kadar kolay incitebileceklerini görmenin tatminini yaşatmayın.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz

25 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

25 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen söyleyeceklerimize o kadar odaklanırız ki karşımızdakinin ağzından çıkanları gerçek anlamda duymayız. Oysa bir anlaşmazlığı çözmenin, orta yolu bulmanın en önemli adımlarından biri dinlemektir. Bugün buna dikkat ederseniz, sorunlarınızı çok daha rahat bir şekilde çözebilirsiniz…

25 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oldukça keyifli ve hareketli bir güne hazır olun. Hareketliliğiniz ve canlılığınız çok zaman partnerinizi şaşırtıyor. Size ayak uydurmakta zorlandığını hissettiği zaman, içine dönmeyi tercih ediyor. Zihinsel gücünüz çok yüksek olmasına rağmen, üzerinizdeki gevşeklik ve çalışmaya isteksizlik, performansınızın çok düşmesinde etken olabilir. En azından temel günlük işleri ihmal etmemeye çalışın. Parasal açıdan şanslı dönemdesiniz. Kendinizi daha sağlıklı hissetmek için spora başlayın

25 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 42" R
Ay
Balık
29° 17' 04"
Merkür
Koç
19° 18' 42"
Venüs
Boğa
06° 34' 10"
Mars
Koç
03° 12' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 54"
Satürn
Balık
16° 57' 46"
Uranüs
Boğa
22° 36' 24"
Neptün
Balık
29° 02' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 40"
Lilith
Başak
23° 50' 21"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>