Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tavsiye Alıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler üzerinde yoğunlaşmaya çalışacaksınız. İlişkinize verdiğiniz değeri net olarak belli etmeniz gerekiyor. Olumsuzlukların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşmasını sağlamalısınız.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz şartlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın sizin açınızdan önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte kalması gereken ne kadar sorun varsa yeniden karşınıza çıkabilir. İhtimaller üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Mantığa yatkın olmayan her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

24 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kamu sektöründe çalışan bir Akrep burcuysanız, sizden fikir almak isteyen kişilere yardımcı olmak önceliğiniz olacak. İlişkisi olan bir Akrep burcuysanız, partnerinizin ailesiyle tanışma fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsiniz. Yatırım yapmayı düşünüyorsanız, sizden tecrübeli kişilerin tavsiyelerini göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinizi online alışveriş yaparak geçirebilirsiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazandığınız kadar harcamak isteyebilirsiniz. Mali açıdan bir sorununuz olmasa bile bu durum bir süre sonra insanların farklı bakışlarını üzerinize çekebilir. Gerçekten iyi niyetli olmayan ve yaşam tarzınızı kırıcı şekilde eleştiren kişilerle paylaşım halinde de olmamanız gerekebilir.

24 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişik hobilerle ilgilenerek bu dönem yaşadığınız streslerden uzaklaşacaksınız Aradığınız pek çok imkân size yeni olanaklar sağlıyor. Başarılı çalışmalar, yaratıcı aktiviteler dikkat çekeceğiniz sonuçlar getirebilir. Hayatın son derece akıcı ilerlediği bu günlerde keyifli kısa seyahatler yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan paylaşımlarınız ise yeni keyifler verecek.

24 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz stresli hissedebilirsiniz, özellikleyükü noktasında zorlanmış olabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizdeki haller sizi rahatlamaya ve güzelliklere teşvik edebilir.

24 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek için onlara uyum sağlaman gerekebilir. Onların planlarına dahil olmak senin için yeni olacak şeylerle karşılaşma fırsatı sunacak. Yeni insanlarla tanışma fırsatını iyi değerlendirmeyi düşünebilirsin.

24 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün özellikle fikirlerinizi geliştirmek veya planlarınızı uygulamaya koymakla ilgileniyorsunuz. Özellikle bildikleriniz veya fikirlerinizi nasıl paylaştığınız konusunda saygı kazanıyorsunuz. Yaptığınız işe olan bağlılığınız bugün artıyor! Neyse ki odaklanma yeteneğiniz mükemmel. Egzersiz veya temizlik yapmak gibi basit aktiviteler önünüzü daha net görmenize yardımcı olabilir. Bu, daha öz disiplinli olduğunuz motive edici bir zamandır. Ayrıca, acil ihtiyaçlardan ziyade uzun vadeli güvenlik hakkında düşünmek, mükemmel planlar ve stratejiler geliştirmenize yardımcı olabilir.

24 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça eğlenebileceğiniz ortamlarla değişik kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Sonradan güçlü dostluklar kuracağınız kişilere karşı yaşantınızda yer açmayı denemelisiniz. Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu olacak.

24 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

24 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, çocuk, hobi veya sanatla ilgilenebilirsiniz. Şans sizinle olacak. Size harika bir gün dilerim.

24 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi sandığınız kadar mutlu etmiyor olabilir. Baş başa kalmak, onun sizden tek isteği. Kariyerinizi ilgilendiren konularda, işbirliği yaptığınız insanlarla, sizin aranızda çıkması muhtemel bazı anlaşmazlıklarda, hakkınızı, hukuki yollardan aramaya karar vermeniz gerekebilir. Bugün harcama yapmaya itebilecek koşullar ortaya çıkabilir ya da alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

24 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>