Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bazı Şeyleri Fark Ediyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları çözümleme konusunda sorun yaşamayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya gelebileceğiniz bu süreçten en iyi şekilde yararlanma şansınız da bulunuyor.

Mesleğinizle alakalı konuları masaya yatırmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi zorluyor olsa da üstesinden gelmek için mutlaka harekete geçmeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Tam olarak istediklerinizi elde edemeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Yine de pes etmemeli ve mücadele etmeye devam etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda kendinizi daha hassas hissetmeye başlıyorsunuz. Karmaşaya izin vermemeniz gereken bir süreçtesiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha sabırlı olun. Hızlı hareket etmek, sandığınızdan daha fazla srun yaşanmasına neden olabilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün maddi konular üzerinde daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Finansal planlarınızı gözden geçirebilir, tasarruf etme fırsatları arayabilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Akrep burcuysanızyerinizde yaşanan ani çıkarılmalar sizi de tedirgin edebilir. Mesafeli olduğunuz kişilerden gelecek olan destek bakış açınızı değiştirebilir. İş arayışı içerisinde olan bir Akrep burcuysanız CV’nizi güçlendirmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Yakın arkadaşınızın sizden sakladığı bir şeyler olduğunu fark etmeniz ondan uzaklaşmanıza neden olabilir. Çevrenizdeki bazı kişilerin ekonomik zorluklar yaşadığına tanıklık edebilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelir gider hesaplamalarıyla ilgilenebilirsiniz. Her günün bir öncekinden daha iyi geçmesi adına fırsat kovalarken hayatınızda her zaman başarı ve kazanç getiren noktaları da ihmal etmemelisiniz. Bugün sevdiğiniz işlere ve insanlara olan tavırlarınız bu konuda size yardımcı olabilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizin için daha çok ön plana çıkabilir. Ani kararlar almanız ve tek başına hareket etmeniz gerekli olabilir. Riskli durumlar karşısında, sabırsız davranmaktan kaçının. İlerleyen saatlerde yapacağınız görüşmeler sizi biraz zorlasa da hayatınıza olumlu etkileri olacağını göreceksiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yerinde ifade edebileceksiniz. Partnerinizin sizin iletişim yetenekleriniz, anlamlı iltifatlarınız ile ayakları yerden kesilebilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ile ilgili ufak sorunlar yaşayabilirsin. Tadilat konularında yardım istemekten çekinmemelisin. Alacağın küçük yardımlar sayesinde gününün istediğin gibi geçmesi seni mutlu edebilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünün küçük sorunları işleri karıştırabilir ve büyük hamleler yapmadan önce sisin dağılmasını beklemek en iyisi olabilir. İlişkilere hüsnükuruntu perdesi arkasından bakma eğilimi vardır ya da işinize karşı motivasyonunuzu veya ilginizi geçici olarak kaybedebilirsiniz. Artık hayatınızı canlandırmak ve hayal gücünüzü zenginleştirmek için yaklaşımınızı değiştirmenin yollarını düşünmenin zamanı gelmiştir. Rutinden kaçmanın sağlıklı yollarını bulun. Neyse ki günün ilerleyen saatleri, sizi ileriye taşıyacak veya en azından daha organize hale getirecek görevlere odaklanmanıza yardımcı olabilir.

26 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

26 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, hobiler ve sanatla ilgilenebilirsiniz. Şans sizinle olacak, keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

26 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirleriniz biraz gergin. Özel hayatınızla ilgili kararlar almaktan uzak durmalısınız. Önemsemez bir tavırda çalışmanıza rağmen, işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

26 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 02" R
Ay
Balık
12° 07' 47"
Merkür
Koç
18° 32' 52"
Venüs
Boğa
05° 06' 55"
Mars
Koç
02° 17' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 18"
Satürn
Balık
16° 51' 50"
Uranüs
Boğa
22° 32' 19"
Neptün
Balık
29° 00' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 45"
Lilith
Başak
23° 42' 30"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>