Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Akışta Kalmakta Zorlanıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, etkin adımlar atmak isteyecek ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmaya çalışacaksınız. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var. Doğru ve gerekli şeyler için harcama yaptığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınıza ayak uydurmak isteyecek ve genel olarak günü dışarıda, değer verdiğiniz insanlarla geçirmek isteyeceksiniz. İç dünyanızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmanın yollarını aramalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Karmaşıklığa müsaade etmediğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

27 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün fikirlerinizi açık ve net bir şekilde ifade edebilirsiniz. İş yerinde liderlik yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Özel hayatınızda ise yakın ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz yeni işe başlamış bir Akrep burcuysanız, çalıştığınız yapının size göre olmadığına kanaat getirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı doğru bir şekilde yönettiğinizden emin olmalısınız. Zamanın bu kadar hızlı akması sizi telaşlandırabilir. Hiçbir şeye yetişemediğinizi düşünebilirsiniz. Uzun süredir ilişkisi olan bir Akrep burcuysanız, partnerinizle aynı eve çıkma konusuna sıcak bakmaya başlayacaksınız.

27 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nahoş durumlar yaşandığında motivasyonunuz kırılabilir. Bu insani bir duygudur ve kalıcı olmaması yine insanın kendi elindedir. Bugün, elinizden gelebilecek iyi şeyler de varken zamanınızı ve kelimelerinizi ziyan etmemelisiniz; gündelik hayatınıza etki edecek çalışmalarınızı şekillendirin.

27 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle çalışma ortamınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Son zamanlardaortamında yaşanan değişikliklere yenileri eklenebilir. Çalışma koşullarınızı yeniden kurarak ve daha farklı teknikler kullanarak işteki problemleri aşabilirsiniz. Ancak çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yapmak istediklerinize engel oluşturabilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi olumlu bir şekilde ifade edişiniz ve nezaketinizi koruyabilme potansiyeliniz çevrenize yeni dostluklar ve güven veren ilişkiler çekebilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yetenekler keşfedeceğin durumlar karşına çıkabilir. Bu sayede kendine olan güveninin güçlenmesi mümkün olacak. Yeteneklerin sayesinde karşına yeni imkanlar çıktıkça bunları değerlendirmek için daha istekli olacaksın.

27 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sorunları çözme ve işleri halletme dürtüsü güçlü olabilir. Nitekim hayatınıza daha fazla düzen getirme ihtiyacı yanınızda olsa da günün sosyal yanlarıyla barış içindesiniz. Resmi olmayan, işbirlikçi ve uyumlu faaliyetlere yönelirsiniz, arkadaşlık ve ortak mutluluk fırsatları ortaya çıkar. Çalışmanızı, fikirlerinizi veya uzmanlığınızı başkalarıyla paylaşmak faydalı olabilir. Kişisel yaşamınızı iyileştirmek için neler yapabileceğinize odaklanmak rahatlatıcı ve güçlendirici olabilir. Başkaları sizin fikriniz veya tavsiyenizle özellikle ilgilenebilir ve siz de fikirleriniz ve eylemlerinizle onlara yardım etmekte veya desteklemekte hızlı olursunuz.

27 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı, çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

27 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gündelik rutinleriniz, çalışma hayatı veya sağlık konularında iletişim veya seyahat sorunları gerçekleşebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

27 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, sevmekten çok sevilmeye ihtiyacı var. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz. İş dünyasında herkesin sizin gibi iyi niyetli olduğunu düşünerek hata yapıyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı biraz daha temkinli yaklaşın. Sizin kariyerinizle uğraşan kişilerin yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirsiniz. Farkında olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.

27 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 46' 03"
Ay
Kova
14° 18' 56"
Merkür
Koç
17° 29' 01"
Venüs
Boğa
02° 42' 10"
Mars
Koç
00° 47' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 48"
Satürn
Balık
16° 41' 47"
Uranüs
Boğa
22° 25' 34"
Neptün
Balık
28° 56' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 12"
Lilith
Başak
23° 29' 28"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>