Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Planlarınızı Erteliyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşıklık yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturmaya çalışın. Daha dengeli ve kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak biraz daha bilinçli olmanız gerekiyor. Kişisel sıkıntılarınızıhayatınıza yansıtmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyacaksınız. Odaklanmalı ve tutumlu olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimainiz var. Sahip olduğunuz değerler söz konusu olduğunda mutlaka toparlanmaya çalışmalısınız. Hiçbir şeyin sizi zorlamasına müsaade etmemeniz gerekiyor. Hata yapmadığınız takdirde genel olarak istediklerinize de ulaşabileceksiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün sosyal etkileşimlerin tadını çıkarın ve arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşayın. İnsanlarla bağlantı kurmak, toplumsal konularda etkili olmak ve yeni fikirlerle tanışmak sizi heyecanlandırabilir.

29 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz yeni evlenen bir Akrep burcuysanız, evinizden memnun olmadığınıza karar verebilirsiniz. Yeni bir ev arayışı içerisine gireceksiniz. Yatırım planları yapanlardansanız, gelecek konusundaki belirsizlikler, planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Eğitim sektöründe çalışan bir Akrep burcuysanız, yoğun bir döneme girecek olabilirsiniz. Bedensel anlamda kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

29 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle ilgili fikirlerini bildiğiniz kişilerle yapacağınız konuşmalara daha fazla özen gösterebilirsiniz. Ancak asıl özeni, bilgi sahibi olmadığınız insanlara da aktarmalısınız. Bu sizi sadece olumsuz durumlardan korumakla kalmaz, olumlu bir durumu fark edip daha iyi yaşayabilme imkanı da tanır.

29 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da partnerinizle kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Başkalarından destek almanız zor olmayacak.

29 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecek endişesi içerisinde hissedebilir, olaylara negatif bir tutumda bakabilirsiniz. Bu sürecin geçici olduğunu bilmeli ve her şeyin istediğiniz düzlemde olacağını.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrende olup bitenlerin seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Ne olursa olsun işine konsantre olmaya çalışmak daha önemli olacak. Odaklanma konusunda yardım istemek senin için yararlı olabilir. Olaylardan etkilenmemeye çalışmak önemli olacak.

29 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki bazı çok da iyi kalpli olmayan kişilerin olumsuzluklarının, ışıltınızı köreltmenize sebep olmasına izin vermeyin. Kendiniz hakkında hoş olmayan bir yorum duyduğunuz her seferde, daha da fazla kendiniz olmayı mottonuz haline getirmelisiniz. Bugün sizi tüm doğru nedenlerden dolayı ilgi odağı haline getirecek. Şimdi en önemli şey, özellikle ormandaki tek kralın siz olmadığınızı kabul etmeniz gerekencephesinde, kendinizi boş yere üzmekten kaçınmanızdır. Düşman edinmek yerine ittifak kurarsanız çok daha fazlasını başaracaksınız.

29 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınız pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Aklınız ve hisleriniz arasında kuracağınız dengeleri aşmamaya çalışmalı, gerekli atılımlara başlamalısınız.

29 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

29 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz ancak dengesizliklere dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Ayrıca arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Aşk hayatında huzur ve mutluluğu yakalamanıza çok az kaldı. Uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Mesleğinizle ilgili bazı endişeleriniz ya da sizi huzursuz edebilecek beklentileriniz olabilir. Düşüncelerinizin bir kısmını kendinize saklamanız, gergin ortamların kolay sakinleşmesi açısından daha doğru olacak. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, yüklü miktarda masraf yapacaksınız.

29 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>