Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güne Erken Başlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir. Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor.

Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçenin geldiği gibi gitmesini açıklıyor. Ama yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşı yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz.

Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde iletişim yönünden hareketli bir günde olabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitimle, bilgiyle iç içe olabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün olaylara, kişilere ve gündemlere daha siyah-beyaz bakabilir, ya hep ya hiç eğiliminde olabilirsiniz. Anlık yükselen duygu ve düşüncelerle kritik kararlar almayın. İç dünyanızdaki karmaşalar son bulabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin bir telefon cumartesi gününde seni uyandırabilir. Güne erken başlamak zorunda kalabilirsin. Evin eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkma planların olabilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin yeni bir yönünü keşfedeceksin. Sevgilinle daha fazla paylaşımda bulunmak istiyorsun.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle online görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Araya mesafe girmesi, içinizde tuttuğunuz fikir ve hisleri paylaşmanıza engel olmayacaktır. Bunu fırsata dönüştürüp hem özlem giderebilir hem de aklınızdaki soru işaretlerine dostlarınızın desteğiyle yanıt bulabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, bazı görüşmeler ve alışverişlere işaret etmekte. Verilen sözler tam yerine gelmeyebilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına olan yardımlarınız beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir ancak adaletinizi ruhunuzda taşımaya devam etmelisiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, seyahatler, basın yayın işleri, eğitimler, öğretmenler ve iletişim alanınızda problem yaratabileceği için, eşinizle veya partnerinizle yapacağınız konuşmalarda güven arayacak, bu konuşmalarda yapıcı olmaktansa yıkıcı bir etki ile hareket edebileceğiniz için, kaybetmek istemediğiniz kişilerle önemli konuşmaları burada yapmamanız önem kazanacaktır. Ayrıca bu süreçteyerinizde sizin iradeniz dışında gelişen ani problemlerde sakinliğinizi koruyun ve olaylara ani tepkilerle yaklaşmamayı tercih edin. Ailenizden yoğun destek görebileceğiniz bir zamandasınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda bilmişlik taslayan insanlar olabilir ve bu insanlarla günlük olarak muhatap olmak zorunda kalıyor olabilirsiniz. Onlarla savaşmanın en iyi yöntemi cahillliklerini yüzlerine vurmaktır. Bunu çaktırmadan ancak acımasızca yapabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntılar bir müddet daha devam etme olasılığı var. Ama sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde oldukça şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün ne kadar artarsa artsın, dikkatiniz, eğlenceye odaklandığınız için dağınık olabilir. Yaratıcılığınızda artış olması ve hayalgücünüzün de genişlemesi, rutine uyum sağlamanızı zorlaştıran diğer etkenler olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çok cilveli olacaksınız ve partneriniz ile birlikte eğlenceli anlar geçireceksiniz. Kariyeriniz hakkında önemli kararlara varmadan önce çevrenizdeki insanların görüşlerini alın. Yeteneklerinize ve kendinize güveniyorsunuz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı artırma konusunda farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 10" R
Ay
Oğlak
13° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 36' 05"
Venüs
Koç
29° 57' 23"
Mars
Balık
29° 04' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 02"
Uranüs
Boğa
22° 17' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 39"
Lilith
Başak
23° 14' 38"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>