Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mutluluk Verici Gelişmeler Yaşanıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 60%

Tutkulu bir doğaya sahipsiniz ve bazen etrafınızdaki insanlar coşkunuzu paylaşmadığında, bu sizin için zor olabiliyor. Bu, yavaş yavaş yumuşatmaya çalışmak için iyi bir zaman. Havada biraz gerginlik var ve coşkunuz her zaman olduğu gibi insanları çekmekten ziyade onları rahatsız edecek. Bu konuda moral bozmanıza gerek yok. Bu sadece geçici bir şey. Yarın tekrardan ilgi odağı olacaksınız ve sizi seven herkese öpücükler dağıtmaya devam edeceksiniz.

Müzikal tarafınız bugün güçlendirilebilir. Gün boyunca bir şarkıyı söyleyebilirsiniz. Arabada bu melodiyi radyodan duymuş olabilirsiniz. Veya BU ŞARKI dün gece izlediğiniz bir filmden unutulmaz bir soundtrack şarkısı olabilir. Kafanızdaki farklı enstrümanların ve seslerin seslerini tekrar çalabileceksiniz. Böyle müzikal bir eğlence varken herhangi bir çalışmaya odaklanmanız zor olabilir!

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Tam anlamıylar çılgın hissediyorsun ama kaygılanma; kafayı yemeyeceksin! Enerji, hayatında köklü değişiklikler yapma tutkunu ön plana çıkarıyor; özellikle de kendini başkalarına nasıl yansıttığınla ilgili meselelerde. Romantik partnerinin seni görüş şeklinden sıkılmış olabilirsin. Kişiliğinin farklı bir yönünü sergilemeye hazırlanıyorsun. Böylece ilişkinizdeki tutkunun yenilendiğini hissedebilirsiniz!Bugün daha fazla alana ihtiyacınız varmış gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen yaşama alanınız biraz küçük. Ya da belki de eviniz mobilyalarla doludur. Tadilat yapmayı ve birkaç fazladan oda eklemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yeni bir eve taşınmayı ve daha büyük bir yaşam alanına sahip olmayı düşünmeniz de muhtemel. Bulunduğunuz ortam sizi çok fazla etkileyebiliyor, dolayısıyla kendinize daha ilham verici bir yaşam alanı yaratmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğrendiğinde biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin ama, etrafındaki insanlar senin kişiliğinin yansımalarıdır. Gezegenlerin bu dizilimi sırasında biraz kendine inanmaya çalışmalısın. Özgüvensizsin. Eğer onlar takdire şayan insanlarsa büyük ihtimalle oldukça kalifiyeli insanlar olduklarındandır. Ve sen de öylesin! Sürprizler tam yolun tam köşesinde seni bekliyor!

29 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün olaylara, kişilere ve gündemlere daha siyah-beyaz bakabilir, ya hep ya hiç eğiliminde olabilirsiniz. Anlık yükselen duygu ve düşüncelerle kritik kararlar almayın. İç dünyanızdaki karmaşalar son bulabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Emeklerinin karşılığını aldığın bir gündesin. Başarılı bir kariyer portresi çizmek istemen boşuna değildi.  Çalışmalarının karşılığını alabilir ve terfi haberi ile karşılaşabilirsin. Kardeşi olan bir Akrep burcuysan, kardeşinin hayatındaki gelişmeler seni mutlu edecek. Onun her zaman yanında olduğunu hissettiriyorsun.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınıza karşı öfkeli bir tutum sergileyebilirsiniz. Fikirlerinizin ve sözlerinizin hiçe sayılması canınızı sıkıyorsa tutumlarınızı buna göre belirlemeli, danışılmadığı ya da dikkate alınmadığı durumlarda susmalısınız. Yakın ya da uzak fark etmeksizin arada bir bağınızın olduğunu da unutmamanızda fayda var.

29 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Eğitim için bütçenizde kısıntılara gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuklar planlayacağınız zamanlar olabilir. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Parasal birikimlerinize farklı yatırımlarla yön vermek isteyebilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gönlünüzden geçen isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gün olsa da zamanlama hususunda problemler çekebilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

29 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh haliniz iyi değil, bu nedenle sanki öyleymiş gibi davranmayın. Başkalarını, olmadığınız kişiymişsiniz gibi düşünmeye ikna etmenin bir anlamı yok. Ekstra duygusal desteğe ihtiyacınız var, bu yüzden bunu istemekten korkmayın. Diğerleri bunu size borçludur.

29 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzda meydana gelen dolunay ile hayat koşullarınızda, kendinize ve ilişkilerinize bakış açınızda ani ve beklenmedik değişimler olabilir. Bir anda ortaya çıkan koşulları yönetmekte zorlanabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aileye ilişkin konular gündeminize gelirken öğle saatlerinden itibaren tamamlamanız gereken işler ve toparlamanız gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Akışın getirdiği belirsizlikler karşısında sezgilerinize güvenmelisiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugünyerinizde çok enerjik olacaksınız ve ortaya çok yaratıcı çalışmalar çıkaracaksınız. Arkadaşlarınızdan biri zorlu bir dönemden geçiyor olabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız ilişkinin etkisinden kurtulamadığınız için, çok güzel olduğu halde yaşadığınız beraberliğin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Kendinize ve ona bir şans verin. Mesleki konulara ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gün. İşinizde azimlisiniz fakat emeğinizin karşılığını alamamakla karşı karşıyasınız. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan uzak durun. İşinizin yoğunluğu sağlığınızı da etkileyebilir. Ruhen ve bedenen rahatlamak için kendinize fırsat yaratın.

29 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>