Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fedakârca Davranıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün liderlik rolü üstlenmeniz istenebilir. Belki de eşiniz biraz olaylara dahil olmanızı ve bazı şeyleri ele almanızı bekleyebilir. Bir cihazın tamir edilmesi gerekebilir. Bir tamirci ile görüşebilirsiniz. Belki de çocuklarınız okula gidecek veya okuldan dönecek olabilirler. Müdahale edin ve bugün bu konuda yardımcı olun. Eşinizi bu ekstra yardımcı tavrınızı takdir edecek!

Geçtiğimiz hafta, işyerindeki veya okuldaki tutumunuzu yeniden gözden geçirme ihtiyacı duymuş olabilirsiniz. Gezegensel enerji, öyle ya da böyle kesin bir yorumda bulunmanızı istiyor. Belki de, tavrınızdaki değişim zaten gerçekleşti ve bunu fark edecek son kişi sizsiniz. Bu "yeni siz" in sorumluluğunu üstlenme zamanı geldi.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Kendine her zaman vakit ayıramıyorsun, ama bugün buna ihtiyacın olacak. Eğer çocukların varsa dışarıdan yardım al. Bebek bakıcısı çağır ve öğleden sonrasında bakıcı onlarla ilgilensin. Kendin olup rahatlamak için zamana ihtiyacın var. Uzun bir yürüyüşe çık ve tazeleyici bir mineral banyosu yap. Tükenmiş olan pillerini şarj et.Beklenmedik bir iletişim kuracak ve bunun epey faydasını göreceksiniz. Başkalarının söyleyeceklerine hazırlıklı olmanız mümkün değil, dolayısıyla bunu denemeyin bile. Bütün argümanlarınızı tasarlamışsınız ve bir münazaraya giriyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda karşı tarafın söyleyeceklerini de kestirmeye çalışıyorsunuz ki bunları çürütmeye hazır olun. Buna rağmen gafil avlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha fazla alana ihtiyacınız varmış gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen yaşama alanınız biraz küçük. Ya da belki de eviniz mobilyalarla doludur. Tadilat yapmayı ve birkaç fazladan oda eklemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yeni bir eve taşınmayı ve daha büyük bir yaşam alanına sahip olmayı düşünmeniz de muhtemel. Bulunduğunuz ortam sizi çok fazla etkileyebiliyor, dolayısıyla kendinize daha ilham verici bir yaşam alanı yaratmanızda fayda var.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün alacak, verecek konuları ve borçlarla ilgili gündemler öne çıkabilir. İlişkilerinizde beklentileriniz artabilir, sevildiğinizi görmek ve duymak, hissetmek isteyebilirsiniz. Günün ikinci yarısı keyifli ve uyumlu enerjilerle çalışıyor.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığını ortaya koyuyorsun. Ve verilen tüm görevlerin üstesinden geliyorsun. Hem ailene karşı hem kendine karşı bütün sorumluluk sahibisin. Bir anda birden çok işle uğraşacaksın. Gündüz farkında olmasan da akşam saatleri geldiğinde yorgunluğunu hissedeceksin.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harekete geçmek istemeyebilirsiniz. Üzerinizdeki ağırlık ruhsal yorgunluğunuzdan geliyor olabilir. Bu durumun üstesinden gelmek kolay değil gibi görünse de etkiyi azaltmak için sizi ayağa kaldıracak nedenleri ve ayağa kalktığınızda atacağınız adımları düşünmelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni baştan bütçe yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Eğitim konularına para harcama isteyebilirsiniz. Akşam hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak iyi gelecektir.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hususunda şanslı olduğunuz bir gün. Ancak bu sorgulama süreci aşırı soruşturmaya döner ve ortaya çıkarsa sonradan başınız ağrıyabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaş veya akrabanız hasta olabilir, işsiz olabilir veya başka bir şekilde sorunlardan etkilenmiş olabilir. Yardım etmek için elinizden geleni yapmak isteyebilirsiniz. Bu sinir bozucu olabilir, ancak elinizden geleni yaptığınız için daha iyi hissedeceksiniz. 

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün iç dünyanıza hükmeden, karışık duygularınız olabilir. Bunlar, gün içinde belli zamanlarda sizi motive edecek nitelik taşıyacaklarsa da, dalgalanmalar nedeniyle gün sonunda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişte birinin sizi incitmesi, aşka inanmayı bırakmanız gerektiği anlamına gelmez. Paranızı daha dikkatli bir şekilde harcamaya özen gösterin. Ailenizden veya arkadaşlarınızdan biri bugün size harika haberler verecek.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koşullarınızı gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edebilir. Olaylara karşı gereken esnekliği sağlamalısınız. Yenilgiyi kabul etmiyorsunuz.

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 20" R
Ay
Oğlak
17° 05' 43"
Merkür
Koç
16° 40' 47"
Venüs
Boğa
00° 15' 21"
Mars
Balık
29° 15' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 31' 20"
Uranüs
Boğa
22° 18' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 29"
Lilith
Başak
23° 16' 15"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>