Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayallerinize Odaklanıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda daha sabırlı olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının tamamen son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Gerekli olan adımları atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız gereken bir dönemde olduğunuzu da aklınızda bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arka planda neler döndüğüyle yeterince vakit kaybettiğinizi düşünüyorsanız bugün ön plana neler koyacağınızı iyi belirlemelisiniz. Kendiniz ve bulunduğunuz çevre, sorumlu olduğunuz insanlar için bir şeyler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. İş arayışları ya da mevcut çalışmaların sorumluluğunu alıyorsunuz.

10 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak ve kendinizi oldukça motive hissedeceksiniz. İçgüdüleriniz bugün oldukça kuvvetli olacak ve çevrenizdeki durumları doğru bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir projede ilerleme kaydedebilir ve hedeflerinize doğru adımlar atabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve ruhsal anlamda kendinizi yenilemek için fırsatlar yaratmalısınız. Bugün kendinizi ödüllendirmek ve istediğiniz keyifli aktivitelere zaman ayırmak için mükemmel bir gün olabilir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek sizi mutlu edecektir.

10 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinize odaklandığınız zaman dış etkenlerin sizi olumsuz etkilemesine sizin vermiyorsunuz. Sadece gelecekte nerede olacağınızı düşünüyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız ve yarım kalmış kişilerle bugününüzü inşa etmek istemeyeceksiniz. Hayatınızda yeni insanlarla yeni hikayeler yazmak isteyeceksiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konular, başvuru işlemleri ve işlerin resmileştirilmesi gündeminizi meşgul edebilir. Belirsizlikten hoşlanmadığınız için her şeyin bir an önce çözülmesini isteyebilirsiniz. Bu konuda kendinize ve çevrenize zorlayıcı koşullar hazırlamak/sunmak yerine olayların gidişatına göre bir hareket planı çıkarmanızda fayda var.

10 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı iletişim problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Alınan kararlarda dikkatli olmakta fayda var. Gizli düşmanlar olabilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde rahatlatıcı koşullar söz konusu.

10 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizdeki iktidar hırsı ile etrafınızdakilere zarar vermediğinizden emin olun. Adil olmanızın gerektiği bir çok an gün içerisinde karşınıza çıkabilir.

10 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün paraya ne kadar bağımlı hale geldiğini düşünmek için iyi bir gün olabilir. Her şeyi parasal konulara bağlamak sıkıcı ve bir o kadar da negatif bir etki yaratabilir. Bazı konularda maddi durumlar üzerinden kararlar almamak adına kendine dikkat etmen gerekebilir.

10 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünkü ruh haliniz dikkatleri iç dünyanıza çekiyor. Her zamankinden sağlıklı bir kaçış arıyorsunuz. Gün sizi sezgilerinizin yol göstermesine izin vermenize teşvik ediyor. Bu döngü sırasında sosyal veya romantik düzeyde bir hazırlık aşamasında olabilirsiniz. Kalbinizin özel meseleleriyle ilgileniyor olabilirsiniz. Kararsız olabilirsiniz veya duygularınızı dünyayla paylaşmaya hazır olmayabilirsiniz. Şimdi, bir miktar yalnızlığın tadını çıkarmak veya daha derin duygularınızı keşfetmek, ayrıca başkalarına yardım etmek için iyi bir zamandır.

10 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk duygusu yaratıyor. Sevdiğiniz kişiye karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız... Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

10 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşama bakış açınızın büyük ölçüde değişiklik gösterme ihtimali var. Harekete geçmek için doğru zamanı beklemeniz gerektiğini de unutmamalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

10 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerde yaşadığınız olaylar konusunda daha olumlu düşünmeye başladınız. Eskisi gibi her şeye üzülmüyorsunuz. Aşk hayatınızda mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız oldukça fazla. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir zaman. Açık olmanız ve pozitif enerjiniz bugün size önemli bir kapı açabilir. Maddi konularda yine çok şanslısınız. Gerginlikten kaynaklanan başağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

10 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 27' 01" R
Ay
Başak
11° 21' 53"
Merkür
Boğa
01° 26' 47"
Venüs
Boğa
21° 23' 32"
Mars
Koç
12° 25' 30"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 07"
Satürn
Balık
17° 52' 31"
Uranüs
Boğa
23° 18' 18"
Neptün
Balık
29° 21' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 01"
Lilith
Başak
25° 10' 28"
True Node
Koç
14° 53' 28"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>