Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ailenize Değer Veriyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki zorlukları bir an önce çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmak, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Genel olarak kendinizi daha rahat ve başarılı hissedeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Maddi karmaşadan uzak durmalı ve elinize geçen fırsatları ona göre değerlendirmeye çalışmalısınız. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile hayatınızı yakından ilgilendiren konular üzerinde etkinlik göstermeye çalışacaksınız. Zorlukların üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sizi sıkan ve bunaltan ne kadar sorun varsa üstesinden gelmek için harekete geçmelisiniz. Beklemede kalmanın şu an için size yarar sağlamayacağını da unutmamanız gerekiyor.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak biraz zorlu bir dönem geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızdaki karmaşalar sizi biraz rahatsız edebilir. Bu nedenle, sakin kalmaya ve olumsuz duyguları yönetmeye çalışmanız önemlidir. Kişisel ilişkilerde ise anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarına karşı daha hassas davranmak, ilişkilerinizi daha olumlu bir şekilde ilerletebilir. İş hayatında ise bugün dikkatli olmanız gereken konular olabilir. Yeni projeler veya sorumluluklar almak için doğru bir zaman olmayabilir. Öncelikle var olan işleri tamamlamak ve mevcut projelerinizi düzgün bir şekilde organize etmek daha faydalı olabilir. Sağlık açısından ise biraz kendinize zaman ayırmanız gerekebilir. Bedeninizi dinlendirmek ve kendinizi yenilemek için biraz zaman ayırmanız önemlidir. Genel olarak, bugünü kendi iç dünyanıza odaklanarak ve dengede kalarak geçirmeniz faydalı olacaktır.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Erken uyanarak ailenize güzel bir kahvaltı hazırlıyorsunuz. Evinizin içinde huzurlu ve mutlu olmak sizin için büyük önem taşıyor. Yeni okula başlamış çocuğu olan Akrep burcuysanız, birtakım problemler yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzun okula alışması için elinizden geleni yapıyorsunuz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karar vermenin zor olduğu günleri geride bırakıyorsunuz. Bugün güne farklı şekilde uyandığınızı hissedebilir, bu farkı ilişkilerinizin geleceğini tayin ederken de kullanabilirsiniz. Güven problemlerini aşmak için tüm tarafların açık olması önemli olacaktır.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir. İş hayatınızda kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Kendinizle ilgili kararlar almanız gereken durumlar oluşabilir. Uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sportif faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatabilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki insanlara karşı oldukça tatlı dilli olabilir ve güler yüzlü davranabilirsiniz. Bazı açılar sizler için oldukça önemli olacak.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini duygusal olarak hassas hissedebilirsin. Vereceğin tepkilerin seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Duygularını kontrol ettikçe karşılaşacağın zorlukları aşmak senin için daha mümkün olacak.

4 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizle bir ego savaşı yaşanabilir ya da birisinin sizden istediklerini hissediyor ve bunları aşırı buluyor olabilirsiniz. Birini memnun etmeye çalışıyor ve aynı zamanda bağımsızlık için çabalıyor olabilirsiniz. Bir ilişkide olmak ve bağımsız olarak öne çıkmak bir çatışma yaratabilir. Aslında muhtemelen ikisini de yapmak isteyeceksiniz! Kendiniz ve ilişkiniz hakkında çok şey öğreneceğiniz için denge durumuna ulaşmak zor olabilir ama ödüllendirici olabilir. Planlarınıza karşı muhalefetle karşılaşıyorsanız, deneyimden ders almayı hedefleyin.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Bugün partneriniz, sizde farklı duygular oluşturuyor.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kariyer hayatınız ön plana çıkabilir. Partner veya ortağınızla uzlaşmak için uygun bir gün değil. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Fakat zaman size yanlışı gösterecek. İlişkinizi tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Unutmayın, yeni bir ilişki için eskinin tamamen bitmesi gerekli. Biraz daha anlayışlı olabilirsiniz. İş yerindeki arkadaşlarınızla ortak projelere yönelmek için pek de iyi bir zaman değil; çünkü ılımlı ve anlaşmacı bir tutum izlemekte zorlanmanız olası. Mali durumunuzda beklemediğiniz sürpriz gelişmeler gündemde. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 30" R
Ay
Başak
05° 06' 27"
Merkür
Boğa
00° 46' 17"
Venüs
Boğa
20° 44' 35"
Mars
Koç
12° 01' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 38"
Satürn
Balık
17° 50' 21"
Uranüs
Boğa
23° 16' 28"
Neptün
Balık
29° 20' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 24"
Lilith
Başak
25° 06' 58"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>