Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Minimalist Yaşamı Seviyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, ilişkinizle ilgili belirsizlikler yaşanabilir. Kendinizi doğru ifade etmenin her açıdan önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Daha kontrollü olmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap verebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Genel olarak kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok samimi olmadığınız kişilerle aranıza biraz olsun mesafe koymak isteyeceksiniz. Dikkatinizi toparlamanız gereken bir süreçtesiniz. Sizi rahatsız eden her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Yaşadığınız kararsızlıkların geride kalmasını sağlamalısınız. Ani ve belirsiz adımlar attığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız.

2 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün maddi konularla ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Gelirlerinizi değerlendirmek, tasarruf yapmak veya yeni kazanç kaynakları araştırmak isteyebilirsiniz. Ancak aşırı kontrolcü bir tutumdan kaçınmanız önemli olacaktır.

2 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar karşısında daha yapıcı davranmak istiyorsunuz. Olayları hemen kestirip atmak size göre değil. Bu konu hakkında arkadaşlarınıza tavsiyeler verebilirsiniz. Evlilik hazırlığı yapan Akrep burcuysanız, evinizin eksiklerini listeleyip ona göre alışveriş yapmaya karar vereceksiniz. Evinizi minimal ölçüde düzenlemek istiyorsunuz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi bir hayat yaşamanın birden fazla yolu olabilir. Kendinizi bu yollara adapte ettiğinizde buradaki değişimle de hızla karşılaşabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, spora başlayabilirsiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Farklı konularla ilgilenebilirsiniz. Öğlen saatlerinde dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi rahat ifade edebileceksiniz. Keyif aldığınız kişilerle akşam birlikte olmak isteyebilirsiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan olumlu bir sürece girmek size iyi gelecek. Bilhassayerinizde kaliteli arkadaşlıklar kurmak ve dostluklar edinmek için uygun bir gün.

2 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların para ile alakalı tavsiyelerine uyarken dikkatli olmanda fayda var. Herkesin sözü doğruyu içermeyebilir. Kendi parandan kendin sorumlu olmalı, başkasının lafıyla hareket etmemelisin. Bugün böyle etkilere daha açık olabilirsin.

2 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kayıp ve acıyı yaşadınız çünkü bunu öğrenmeni gerekiyordu, çünkü bu, ruhunuzun bu yaşamda büyümeyi seçtiği şeydi. Neyse ki, bu eski hikayeye tutunmak zorunda değilsiniz. Kendi hayatınızın yaratıcısı olduğunuzu ve Evrenin yansıttığınız düşünce ve inançların size mümkün olan en iyi şekilde geri yansıyacağını anlıyorsunuz! Günlük yaşamınızda bir şeyi değiştirmeyi arzuluyorsanız, bunu şimdi yapın. Aradığınız değişiklik ister evde, ister işte, ister fiziksel ister duygusal olsun, hayatınızın mevcut durumunu ciddi şekilde altüst etmekten korkmayın.

2 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde çılgın bir gününüz. Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içine girecek ve onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yavaş yavaş da olsa kesin bir şekilde, küçük sakin adanızdan sıkılmaya başlıyorsunuz. Hayata geçirilmeyi bekleyen yeni fikirleriniz ve planlarınız var. Bunları daha fazla ertelemeyin. Bavulunuzu toplayıp yeni dünyalara yelken açın. Fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşırsanız, size destek verecek dinamik bir tayfanız da olacak.

2 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir. Partner, evlilik veya ortaklıkla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde karşılıklı güven ve sıcak bir ilgi yaşayacaksınız. Daha önce yaşadıklarınız yüzünden zihniniz allak bullak oldu. Fakat yaşayacağınız dürüst aşk ve ilgi sizi çok mutlu edecek. Yaptığınızdan işten emin değilsiniz. Kendi adınıza başkalarının verdiği kararlara güveniyorsunuz. Bu nedenle de kendi sorunlarınızdan başkalarını sorumlu tutmaktan vazgeçin. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir

2 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 07' 18" R
Ay
Yengeç
29° 30' 44" R
Merkür
Koç
27° 14' 58"
Venüs
Boğa
17° 08' 45"
Mars
Koç
09° 47' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 02' 15"
Satürn
Balık
17° 37' 57"
Uranüs
Boğa
23° 06' 17"
Neptün
Balık
29° 16' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 39"
Chiron
Koç
21° 22' 22"
Lilith
Başak
24° 47' 31"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 13/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>