Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yanlış Kararlar Aldığınızı Düşünüyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, sakinliğiniz korumaya çalışmalı ve yaklaşımlarınızı da ona göre yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanın her açıdan daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmayın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha bilinçli olmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek isterken de kontrolü mutlaka elinizde bulundurmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaygılı ruh hali içerisine giriyorsunuz. Dışarıya karşı güvensizlik ortaya koyacaksınız ve bu da insanlardan uzaklaşmanıza neden olabilir. Sizi engelleyebilecek her ne varsa ondan uzak durmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlama konusunda enerjik olmanız gerekebilir. Partnerinizle iletişim kurmak, hislerinizi paylaşmak ve ortak hedeflere odaklanmak önemli olacak. Ayrıca, kendinizi ifade etmek ve duygusal olarak rahatlamak için sanatsal veya yaratıcı faaliyetlere yönelebilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telefonda fazla vakit geçirmek işlerinizin aksamasına yol açıyor. Gün içerisinde telefon kullanımınızı azaltmak isteyeceksiniz. Kısa bir zaman önce ani bir kararla işinizden ayrıldıysanız, kararınızın yanlış olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara karşı mantıklı fikirler üretmeniz ön plana çıkmanızı sağlıyor.

3 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şey sizin için kolay görünse de bazen gerçekten böyle olduğundan şüphe edebilirsiniz. Bu şüphe anlarında destek istemekten, çevrenizdeki insanların davranışlarından esinlenmekten çekinmeyin. Gün herkese yirmi dört saattir, yetişemediğiniz için şikayet etmek yerine yöntemlerinizi değiştirmeyi deneyin.

3 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir. İş hayatınızda kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Kendinizle ilgili kararlar almanız gereken durumlar oluşabilir. Uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sportif faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatabilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki insanlara karşı oldukça tatlı dilli olabilir ve güler yüzlü davranabilirsiniz. Bazı açılar sizler için oldukça önemli olacak.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yalnız kalmamak için daha istekli olacaksın. Arkadaşlarınla beraber olmak her zamankinden daha makul gelecek. Onlarla geçireceğin zamanı en iyi şekilde değerlendirmek arkadaşlığınızın değerlenmesi için de önemli olabilir.

3 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, günün ilk yarısında daha içe dönük oluyorsunuz ve duygusal gücünüzü geri kazanmaya odaklanıyorsunuz. Nitekim zihninizi rahatlatmak zor olabilir. Böyle bir durumda kendinizi bağlayıcı bir söz sarf etmek ve uzun süre geçerli olacak kararlar almaktan kaçınmak en iyisi olabilir. Biraz hızlı ilerleme ihtiyacı olabilir ancak aynı zamanda işleri yavaş ama emin adımlarla ele almaya da hazırsınız. Daha önce kafa karıştırıcı olan bir konu hakkında objektif olmak şu an daha kolaydır ve her şeyi çok daha net görebilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla birçok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Tepkisel davranışlara dikkat.

3 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir. Partner, evlilik veya ortaklıkla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aradığınız doğru insanı bulmak için biraz daha bekleyeceksiniz ama bu beklemenin karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Son günlerde işleriniz fazlasıyla arttı. Bugün programda olmayan bazı işlerin de eklenmesiyle iyice bunalacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

3 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 24' 11" R
Ay
Aslan
03° 09' 59" R
Merkür
Koç
27° 35' 01"
Venüs
Boğa
17° 30' 17"
Mars
Koç
10° 00' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 06' 22"
Satürn
Balık
17° 39' 13"
Uranüs
Boğa
23° 07' 17"
Neptün
Balık
29° 16' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 34"
Chiron
Koç
21° 23' 16"
Lilith
Başak
24° 49' 27"
True Node
Koç
14° 54' 50"
Son Güncelleme : 13/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>