Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Alttan Almayı Bırakıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

İstediklerinizi gerçekleştirme şansınız bir hayli fazla. Başarıya giden yolda emin adımlar atacaksınız. Sınırların tam da istediğiniz gibi genişleme ihtimali var.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız ancak bunun sizi zorlamasına da müsaade etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük ya da büyük olması fark etmeksizin hayatınız için istediğiniz bir şeyler olduğunda bunların peşinden gitmelisiniz. Seçici ve şüpheci tavrınızı bir avantaja dönüştürerek bugün kendi halinizde olmayı ve planlarınızı hiçbir etki altında olmadan yapmayı deneyin. Dönüşümün bu şekilde başladığını görmek size daha fazlasını yapma fırsatı ve cesareti de verecektir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşadığınız olaylar sizi derinden etkileyebilir ve duygusal olarak gergin hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki bazı gizli güç savaşlarından uzak durmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda ise kararlarınızı daha rasyonel bir şekilde vermek için zaman ayırmalısınız. Maddi konularda ise dikkatli olmalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sağlık açısından ise stresi azaltmak ve dinlenmeye önem vermek önemlidir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizde sorumluluklarından kaçan kişiler tahammül seviyenizi zorluyor. Bu kişileri alttan almak yerine ağır eleştirilerde bulunuyorsunuz. Herkesin kendine çeki düzen vermesini isteyeceksiniz. Evli Akrep burcuysanız, partnerinizi mutlu etmenin yollarını arıyorsunuz. Aranızdaki çekimin azalmasını istemiyorsunuz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız her şeyin bir öğretisi, mesajı vardır. Bunları görmek için kendinizi ya da koşullarınızı zorlarken bir kurgu yapmadığınızdan emin olmalısınız. Sezgilerinizin güçlü olması sizin için avantaj olabilecekken bunu yanlış değerlendirmeler yaparak, olmayan konuları düşünerek dezavantaja dönüştürmeyin.

9 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven ve korunma konularında stresli durumlar karşınıza çıkabilir. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde dikkatinizi kaybetmemeye özen gösterin.

9 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı yapılandırmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Karşısınıza çıkacak fırsatlar sizi güçlendirecek. Aşk konusunda da istediklerinizin gerçekleşmesi mümkün.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halledilmesi gereken ve acil olabilecek şeyler daha fazla gündeme gelebilir. Ve bu da bazı planları ertelemeni gerektirebilir. İstediğin şeylere zaman ayıramamak seni üzse de başını kaşıyacak vaktin olmayabilir. Bu süreçte kendi sağlığına dikkat etmelisin.

9 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünkü etkileşimlerinizden öğrenecek çok şey olabilir ve ihtiyacınız olan bilgilere odaklanmayı kolay bulacaksınız. İnsanlar fikirlerinizi destekliyor ve zekanıza saygı duyuyor. İkna etme yeteneğiniz her zamankinden daha da dikkat çekici. Gizli bir ayrıntıyı açığa çıkararak yeni bilgiler paylaşabilir veya bir sorunu çözebilirsiniz. Her şeyin yolunda gitmesini sağlamakta zorluklar olsa da günü başarıyla tamamlamanız mümkün. Bir fikir ortaya atmak, kendinizi veya işinizi tanıtmak veya sizin için anlamlı olan bir konuşma yapmak için iyi bir zaman.

9 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız çalışmalar için gerekli desteği alacak ve enerjinizi sizinle aynı paralellikte düşünen kişilerle paylaşacaksınız. İsteklerinizde artış gözlenirken, sezgisel yeteneklerinizi özgüveninizle birleştirebiliyorsunuz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sağlık ve psikolojik olarak şifalanabilirsiniz. Karmik ilişkiler yaşayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

9 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz, değişiklik içine girmeniz aşk hayatınızı renklendirecek. Yaşama zevki ve mücadele şevki bulacaksınız. İş ilişkisinde olduğunuz kişileri bugün kırabilir ve sonra huzursuz olabilirsiniz. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayacak. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için bir an önce sağlık kontrolü yaptırmalısınız.

9 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 07' 30" R
Ay
Başak
07° 21' 59"
Merkür
Boğa
01° 00' 48"
Venüs
Boğa
20° 58' 38"
Mars
Koç
12° 10' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 20"
Satürn
Balık
17° 51' 08"
Uranüs
Boğa
23° 17' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 59"
Lilith
Başak
25° 08' 14"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:24

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>