Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tekdüzelikten Sıkılıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaktan kaçının. Daha kontrollü olabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Maddi koşullara uygun adımlar atın. Abartılı harcamalar yaptığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta zaman dışında her şeyin telafisi olabilir. Bugün zamanınızı doğru kullanmanın hem ilişkilerinizde hem de kariyerinizde olumlu etkiler doğuracağını bilerek ilerlemelisiniz. İşverenleriniz, çalışma arkadaşlarınız ya da çevrenizden gelecek önerileri dikkate alın; ittirici güç bazen kendi kendinize söylediğinizi başka bir sesten duymaktır.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Akrep burcunun günlük burç yorumunu paylaşayım. Bugün duygusal bağlarınızı güçlendirmeniz gereken bir gün olabilir. İçsel dünyanızdaki değişiklikleri fark etmeye başlamış olabilirsiniz. Kendinizi daha derin bir şekilde anlamak ve başkalarının da size daha yakın hissetmesini sağlamak için içsel çalışmalara odaklanabilirsiniz. İlişkilerinizde daha fazla samimiyet ve güven yaratmak için çaba göstermek önemli olacaktır. İçgüdülerinize güvenin ve doğru kararlar almak için kendinizi dinleyin. Bugün, içsel gücünüzü keşfetmek ve kullanmak için harika bir zaman olabilir. Enerjinizi yaratıcı ve yapıcı alanlara yönlendirmek size iyi gelecektir.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızın monotonluğundan sıkılıyorsunuz. Arkadaşlarınızla küçük bir tatil için kaçamak yapabilirsiniz. Ailesiyle yaşayan Akrep burcuysanız, aileniz eve geç gelmenize tepki gösterebilir. Ailenize vereceğiniz sert tepkiler olayların daha da kızışmasını sağlayabilir. Sakinliğinizi korumanız sizin yararınıza olabilir.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi çözmek için yardımcı olacak bir kişi ile anlaşma kararı alıyorsunuz. Yetişemediğiniz noktalarda sizlere destek olacaktır. Böylece günlük işlerinize harcadığınız efordan kazandığınız zaman size kişisel zaman olarak geri dönecektir. Vaktinizi yapmaktan keyif aldığınız şeyleri yaparak değerlendirebilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

ş hayatınızdaki sorumluluklarınızın daha rahat bir şekilde üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. Dışa dönük tavrınız çalışma arkadaşlarınızı da etkileyecektir. Keyif aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde sizi iyi hissettirecektir. Akşam saatlerinde iletişim ön planda olabilir. Planlar yapabilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaygılarınız bugünlerde su yüzüne çıkabilir. Ancak birçok kaygının yersiz olduğunu farketmeniz zor olmayacak. Hayata güvenip yolunuza bakmalısınız.

5 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla anlaşmak bugün senin için zor olabilir. Kendini açıkça ifade etmekten kaçınmamalısın. Karşı tarafın seni eksiksiz ve doğru şekilde anlaması için gereğinden fazla yorulmana sebep olabilir. Doğru anlaşılmak için istekli olmalısın.

6 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, kararsızlığın bugün erken saatlerde daha belirgin olduğunu düşünseniz de gün inanılmaz bir odaklanmayla ilerliyor. Mevcut projeler, arkadaşlıklar ve bağlantılar yoluyla kişisel dönüşüm için güçlü bir zaman. Sevdiğiniz insanları ve projeleri keşfetmenin zamanı olabilir. Artık sosyal yaşamınızda veya projelerinizde ve ilgi alanlarınızda bir artış gerçekleşebilir. Ayrıca ikna, bağlantı ve motivasyon açısından da iyi durumdasınız. İnsanları kendinize çekme eğilimindesiniz ve şu anda çekiciliğinizin büyük bir kısmı fikirlerinizde, iletişim tarzınızda ve benzersiz iç görünüzde yatıyor.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bolluğun akışı ile gelecek vadeden bir girişim ya da önemli dokümanlar ve kontratlar var bugün. Olaylar hızlı şekilde ilerliyor senin için. Artık gecikmeler sona ermiş gibi gözüküyor. Çünkü her şey bir anda gerçekleşiyor. Bir kutlama, düğün, mezuniyet veya doğum haberi sayesinde daha çok eğlenme ihtiyacı duyabilirsin.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Otorite konumundaki kişilerle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almaya çalışacaksınız. Genel olarak sizi memnun edecek gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Üçüncü şahısların ilişkinize karışması, aranızda bir anlaşmazlık çıkmasına neden oluyor. Dürüst olarak kendinizi ifade edememeniz, duygusuz bir aşk macerası veya evlilikle sonuçlanabilir. İş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Beklediğiniz gelişmeler gerçekleşecek. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. O nedenle paranızı gereksiz şeyler için çarçur etmemelisiniz. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başlad

6 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 26' 13" R
Ay
Başak
11° 12' 01"
Merkür
Boğa
01° 25' 43"
Venüs
Boğa
21° 22' 31"
Mars
Koç
12° 24' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 55"
Satürn
Balık
17° 52' 27"
Uranüs
Boğa
23° 18' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 32' 58"
Lilith
Başak
25° 10' 23"
True Node
Koç
14° 53' 26"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>