Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mücadelecisiniz! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

İstediklerinizi gerçekleştirme şansınız bir hayli fazla. Başarıya giden yolda emin adımlar atacaksınız. Sınırların tam da istediğiniz gibi genişleme ihtimali var.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacaksınız ancak bunun sizi zorlamasına da müsaade etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterince düşündüğünüz ve seçimler yaptığınız bir dönemin ardından artık bu seçimlerle mutlu olmalısınız. Hayat akıp giderken size geçmişten bazı konuları da getirebilir, bunların neden geçmişte kaldığını unutmayın. Herkesi, her şeyi her zaman taşıyamazsınız.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki, Akrep burcu için bugün yıldızlar sakin ve huzurlu bir gün vaat ediyor. Bugün duygusal dengeye ve iç huzura odaklanmak önemli olacak. İlişkiler konusunda anlayışlı ve uyumlu olmanız, karşı tarafın da size karşılık vermesini sağlayacak. İş hayatında ise geçmişteki deneyimlerinizden yararlanarak güvenilir ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz bir gün olduğu için cesur ve risk almaktan çekinmeyin. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde büyük başarılar elde edebilirsiniz. Sağlık konusunda ise stres faktörlerini azaltarak, rahatlama tekniklerine başvurmanız faydalı olacaktır. Spor yapmak veya meditasyon gibi aktiviteler sizi dengeleyebilir.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Annenizle jenerasyon farkınız olmasından dolayı farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz. Annenizle yapacağınız konuşmalarda birbirinizi kırabilirsiniz. Hayatınızın her alanında mücadeleci tavrınız ön plana çıkıyor. Her şeyinizi emek vererek elde ettiğiniz için durmanız gereken yeri çok iyi biliyorsunuz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeterince araştırıp emin olduğunuz konularda hamle yapmalısınız. Size fazladan bekleme süreci çıkaracak bir gelişme olmasına farklı anlamlar yüklemeyin. Okuyun, değerlendirin ve lehinize sonuçlanabilecek kaynaklara dönüştürün. Parasal konular ve harcama trafiğinizi, vade ve öncelik sırasına göre yapmanızda fayda var.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlar var. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi bulanık hissedebilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sağlıklı bir süreçten geçebilirsiniz . Sizler de sosyal grupta olduğunuz için diğer işlerinizi de kolaylıkla halledebilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Fikrine değer verdiğin insanların sana olumlu yaklaşmaması canını sıkmamalı. Eğer bir konuda ilerlemeyi kafaya koyduysan o zaman azmine daha çok güvenmen gerekecek. Başkalarının sözüyle kendi kalbini kırmaman gerekebilir.

8 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, takım çalışması bugün iyi gidiyor ve sosyal veya romantik yaşamınızda güzel bir tempo yakalayabilirsiniz. Arkadaşlar iyi haberler veya tavsiyeler getirme eğilimindedir. Doğal olarak stresinizi atmanıza ve eğlenmenize yardımcı olacak aktivitelere ve ortamlara yöneliyorsunuz. Bugün hoş bir şekilde dikkat çekiyorsunuz ve bu güçleniyor. İnsanlarla açık ve özgür bir şekilde etkileşim kurma arzunuz güçlü. Bugünün ilerleyen saatlerinde bazı belirsizlikler veya şüpheler olabilir ancak çözemeyeceğiniz hiçbir şey yoktur. Kararlar hafife alınmamalı ancak bir şeyi düzeltemiyorsanız, bu konuda çok fazla endişelenmemeye çalışın ve onu daha sabırlı olduğunuz ve işin özüne inmek için daha fazla zamanınızın olduğu zamanlara saklayın.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Dostlarınızla duygusal bağlarınız güçlenecek.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Adil ve uygun kararlar var etrafında. Evren sana istediklerini getiriyor sonunda. Ama şunu unutma ki bugün ay tutulması günü, biraz gergin olabilir ve ödem toplayabilirsin. Etrafında da gergin enerjiler olabilir. Lütfen sevgide kal bugün. Doğru bildiğini yap ve tabii ki inançlarını savun. Önemli psişik sezgilerin var. Bu sayede bazı gizemli olayları da öğrenebilirsin. Lütfen korkularından kurtul artık. Yalan, dolan ve aldatmalarla da bugün dikkat etsen iyi edersin.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşkın sinyalleri var. Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor, fakat koşulların hazır olmadığını düşünüyorsunuz. Bu kadar cesaretsiz olmayın, ilk adımı atın gerisi kendiliğinden gelecek. Beraber çalıştığınız bir insanla birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, sizi yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor. Kendinizi daha iyi ifade edin. Maddi bir sıkıntınız bulunmuyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Soğuk havalarda dışarı çıkarken dikkatli olun.

8 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 23' 48" R
Ay
Başak
10° 42' 26"
Merkür
Boğa
01° 22' 30"
Venüs
Boğa
21° 19' 26"
Mars
Koç
12° 22' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 20"
Satürn
Balık
17° 52' 17"
Uranüs
Boğa
23° 18' 07"
Neptün
Balık
29° 21' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 50"
Lilith
Başak
25° 10' 06"
True Node
Koç
14° 53' 23"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>