Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eşin, dostun arasındaki gerginliğini anlamaya çalışmalısınız. Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir.

Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, olumsuz bir sonucun ortaklığına katılmak istemiyorsunuz. Birkaç arkadaşla yapmaya çalıştığınız bu işbirliği, sizi daha fazla söz sahibi yapmaya isteksiz gibi.

Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamak istemiyorsunuz. Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın kolay talepçiliği sizi üzüyor.

Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız. Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size negatif enerji veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir an önce toparlamak istediğiniz konular var. Onlar aklınızda oldukça güne odaklanamıyorsunuz. Yoğun ve ani gelişmelerin olduğu bir gün olabilir. Alacağınız bazı haberler maddi anlamda dengelerinizi tekrar gözden geçirmenize sebep olabilir. Ailevi konularda bulanıklıklar söz konusu.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay boşlukta ilerliyor. Saat 10:09 olduğunda ise Ay Boğa burcuna geçiş yapıyor. Sizlerin ilişki ve evlilik konuları gündemde olabilir. Partnerinizle başbaşa bir gün geçirebilirsiniz. Aranızda problemler varsa bu saat sonrasında iletişime geçebilirsiniz. Ay ve Uranüs'ün gün içinde kavuşması eşinizden, sevgilinizden sürpriz bir davranış görmenizi sağlayabilir. Mars-Neptün olumlu açısı da hem romantik hem tutkulu bir gün geçirebileceğinizi gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni arkadaşlıklar elde edeceksin!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. İdeallerini hayata geçirmek için harekete geçeceğin bir gün seni bekliyor. Yakın çevrenle ilişkilerin yoğun ve aktif olacak. Bununla birlikte kardeşlerinle yapacağın işbirlikleri ve kısa yolculuklar gündeme gelecektir. Onları hoşnut etmek seni de mutlu ediyor. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşların aracılığı ile yeni arkadaşlıklar edineceksin. Ancak içlerinden bazıları ile daha ilk günden anlaşmakta güçlük çekebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişinin aşk itirafı seni çok sevindirecek. Kilo problemi olan bir Akrep burcuysan, yeni bir diyet programına başlamak için kendine bir tarih belirleyebilirsin.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizle ilgili bir konuda önemli bir bilgiyi bugün öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz konularda önemli bir karar aşamasında olabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, karşılıklı konuları ve ilişkileri daha önemli kılmaya başlıyor. Ortaklaşa bir konu üzerinde düşünmeye başlayabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Psikolojik olarak yıpranmış hissetseniz de yapılanma sürecine giriyorsunuz. İş alanında dikkat verdiğiniz konunun büyüdüğünü göreceksiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiniz, birlikteliğiniz, evliliğiniz açısından hareketli bir gündesiniz. Özellikle sabah saatlerinde karşınızdaki kişiden hiç ummadığınız sürpriz davranış ve tepkiler görebilir ve oldukça şaşırabilirsiniz. İlişkinizdeki değişimi hissedebilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Demek bugün duygusal açıdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinizin ekstra ilgisi size iyi gelir. Kadınlara yönelik çalışmalar, annenizle ilgili konular, arkadaş gruplarınızla yapacağınız organizasyonlar ön plana çıkar. Bol bol iletişim halinde kalırsınız. Dolaşım sisteminiz hassas olabilir.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün sahip olduğu potansiyelleri iyi değerlendirebilmek için işbirliğine yönelmeniz gerekiyor. İşlerinizi tek başınıza sırtlamayın ve işbölümü yapın. Herşeyin çok daha etkin ve kolay biçimde halledileceğini göreceksiniz.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>