Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şey gayet yolunda gidiyor. Gün içerisinde defalarca birlikte olduğunuz insanın sesiniz duyuyor ve bundan mutlu oluyorsunuz. Sizinle görüşmek isteyebilir.

İş yerinizde, yöneticileriniz ve birtakımarkadaşlarınız arasında bir tartışma yaşanabilir. Siz bu tartışmaya katılmayacaksınız fakat tartışma konusunun ne olduğu üzerine konuşacaksınız.

Aldığınızı borçlarınıza vermekten yine cebinizde paranız kalmadı. Bu yüzden kendinize bir borç kaynağı aramaya çalışacaksınız. Ama borçlarınızın çoğalmamasına da biraz daha dikkat etmelisiniz.

Çevrenizdeki bazı insanlara karşı biraz daha dikkatli olun, sırlarınızı paylaşmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kültür, eğitim gibi konularda duyarlı olabileceğiniz bir gün. Kendinizle birlikte geliştirme gereği duyduğunuz inanlara ısrarcı yaklaşımlarınız, ters etkiler bırakabilir. Ev ve diğer sosyallikleriniz arasında yerine oturtamadığınız dengeler, ilişkilerinizde yeni tartışmalar başlatma eğiliminde. Bu konularda tercihler yapma durumunda değilsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Koç burcunda hareketine devam edecek. Günün ilk ışıklarında etkisini gösteren Ay-Kiron kavuşumuyla sağlığınızda yaşadığınız problemlerde bugün şifa bulabilirsiniz. Psikolojik olarak da karamsar ruh haliniz yerine geçmişteki her şeyi bırakıp yaralarınızı sarıp yola devam ediyor olacaksınız. Ay'ın Venüs ile olan güzel açısı sayesinde çalışma ortamınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Terfi aldığınızı öğrenebilirsiniz. Yeni bir yerden de teklif gelebilir. Teklifleri değerlendirirken Merkür'ün retro olduğunu ve her şeyi detaylıca incelemeyi unutmayın. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Disiplinlisin.Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor ve adeta seni senden alıyor. Kariyerin ve duygusal güvenin çok önemli olması, yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara yönelmeni sağlıyor, ekip ruhunu oluşturman günlük işlerinde kolaylık sağlayacak. Ancak bir süredir anlaşamadığın birarkadaşının sana karşı uygunsuz tavırları da dikkatinden kaçmayacak. Ay?ın konumu öfke ile disiplini karıştırmaman gerektiğine işaret ediyor. Herkesin senin gibi sorumluluk sahibi olmadığını görmen canını sıkabilir ama eşine bu yüzden kızmak yapıcı olmak değil, hatırlamalısın. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız ya da hizmet verdiğiniz alanla alakalı önemli bazı yenilikler veya sorumluluklar söz konusu olabilir. Bu alanda sorumluluk almaktan çekinmeyin.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerini çok önemsiyorsunuz. Bu sebepten işle de alakalı bazı problemler ortaya çıkabiliyor. Tek bir konuya odaklanmak yerine çoklu olabilmek sizin önceliğiniz olsun.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrep burcu her an firar edecek gibisiniz. Bir an önce ofisten çıkmak istiyorsunuz. Bu hafta sonuna gerçekten ihtiyacınız var. Maddi anlamda işler yolunda gitmiyor olabilir. Daha önce söylemiştim. Bu günleri düşünerek biraz daha hesaplı olmanız gerekiyordu. Allahtan romantik anlamda biraz daha şanslısınız.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Koç burcundaki seyahati spontan bir enerjiyi açığa çıkarır. Gündelik hayattaki ilişkilerde olduk olmadık ortamlarda kolayca sinirlenebilirsiniz. Sağlık konularında aniden ortaya çıkan durumlar olabilir. Bu sorunun altında yatan ruhsal sebebi bulup ortaya çıkarmaya çalışın. Hiçbir hastalık vücudumuzda sebepsiz yere ortaya çıkmıyor. Dertleri biriktirip içinize atmayın.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından aşk hayatınızda yeni heyecanlara, yeni gelişmelere hazır olun. Sevdiklerinizle ve varsa çocuklarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir hobi veya uğraş edinebilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 40' 55" R
Ay
Oğlak
28° 51' 58"
Merkür
Koç
16° 59' 44"
Venüs
Boğa
01° 19' 31"
Mars
Balık
29° 55' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 08"
Satürn
Balık
16° 35' 56"
Uranüs
Boğa
22° 21' 44"
Neptün
Balık
28° 54' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 26"
Lilith
Başak
23° 22' 01"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 30/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>