Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle yan yanayken bile iki yabancı gibisiniz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak görebiliyorsunuz. Bir karar verin ve yeniden doğmuş gibi hayata katılın.

Çözülmez gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz.

Bugünlerde bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Edilgen, zayıf biri gibi davranıyorsunuz. Sizden daha baskın karakterli birinin sizden daha zeki olmadığı halde, sizin adınıza kararlar vermesine göz yumuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç yakınınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz. Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Koç burcunda hareketine devam ediyor. Güne başladığınızda enerjinizin düşük olduğunu hissedebilirsiniz. Bu hem bir sağlık probleminden hem de psikolojik olarak bir olaydan etkilenmenizden kaynaklı olabilir. Öğlen sert etkilerin altında olacağız. Ay-Satürn ve Ay-Plüton zorlu açıları sebebiyle sizi strese sokacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer bugün çalışıyorsanız beraber çalıştığınız kişilere karşı öfkenizi frenlemeye çalışmalısınız. Sağlığınızı da riske atacak işlerden uzak durmalısınız. Evcil hayvanınızla ilgili de problemler yaşayabilirsiniz. Akşama gelirken Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu kontak bu negatifliklere son veriyor. 20:13'te Ay boşluğa girdiğinde bu zaman sonrasında size huzur verecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

9 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Detaylara Takılıp KalıyorsunGezegenlerin seyri bugün seni detay gerektiren her işin peşine koşturacak. Özellikle kendi işini yapan bir Akrep burcuysan gelir-gider dengesi, çalışanlarının sorunları derken kendine zaman dahi ayıramayabilirsin. Kendini fazlası ile yorulmuş hissedebilirsin. Hayallerin için mücadele etmen herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Eğer ilişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilinin sürekli kaprisli ve alıngan tavırları artık sana pes dedirtecek.

9 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda geçmişten gelen alacak sorunlarınız bugün yine tekrar edebilir. Maddi girişimlerinizi bekletmenizde ve harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

9 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay, bazı zaman alabilecek işlerin düzene sokulmasını gerekli kılmakta. Bugün fiziksel açıdan da çok hareketli olabilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlemek sizin için çok önemli bu sebepten de çoğu zaman doğru karar alabiliyorsunuz, yanlışlarınızın ise asilce sonucuna katlanıyorsunuz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün Cumartesi olmasının hiçbir önemi yok sizin aklınızda hala işiniz, hala kariyer hayatınızın planı, hala para hesapları var. Belki de haklısınız, hayatın gerçekleri bunlar. Ancak sizin bu dönemde daha fazla heyecanlanmanız gereken konular var. Yeni başlangıçlar yaptınız ve endişesinden çok keyfini sürmeniz gerekiyor. Öyle değil mi?

9 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkulu meraklı ve sezgisel Akrepler gün boyu öfkeli tutumlarınızla zorluk çıkarabilrsiniz. Merkür retrosu nedeniyle kontrol edemediğiniz olaylar gelişebilir. Şevkatin önem kazandığı bir gündesiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, rutin işlerinizi çoğaltabilir. Hafta sonunda da bir toplantıdan diğerine yetişmek için koşturup durabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın fikirlerini dinlemek sizi mutlu eder. İş projeniz için yeni bir ekip kurmak ve işin detaylarını şekillendirmek için hiç vakit kaybetmeyin.

9 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Söylediklerinize dikkat etme ihtiyacı duymayabilirsiniz. Tüm konuşmalarınız çevrenizdeki insanları kırmaya yönelik olabilir. Sinirlerinize hakim olun ve hayatın kötü taraflarını gözünüzde büyütüp kendinizi umutsuzluğa sürüklemeyin.

9 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 35' 15" R
Ay
Oğlak
27° 32' 17"
Merkür
Koç
16° 57' 27"
Venüs
Boğa
01° 12' 20"
Mars
Balık
29° 51' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 46"
Satürn
Balık
16° 35' 25"
Uranüs
Boğa
22° 21' 24"
Neptün
Balık
28° 54' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 06"
Lilith
Başak
23° 21' 23"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 30/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>