Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Birikimlerinizi Değerlendirmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Ufak tefek aksaklıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceğiniz bir sürçeten geçiyorsunuz. Güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Mesleğinizle ilgili konularda daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir hazırlığın içinde bulabilirsiniz. Kararınızın küçük ya da büyük olmasını önemsemeden, ihtiyacınıza ve sorumluluğunuza göre hareket edebiliyor olmanın gururunu taşıyın. Bugün, bunu daha önce yapamadığınız zamanların acısını çıkarırken aynı zamanda yanınızda gibi görünen ancak size karşıt görüş besleyen insanları da kolaylıkla fark edeceksiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak oldukça derin hisler yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanmak ve kendi duygularınızı anlamak için zaman ayırmak önemli olacaktır. İlişkilerinizde de tutkulu ve yoğun bir hal alabilirsiniz. Başkalarıyla paylaştığınız duygusal bağları güçlendirmek için iletişim ve empati konusunda dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Aynı zamanda, eski problemleri tekrar düşünmek ve geçmişten gelen konuları çözmek için de iyi bir gün olabilir. İç sesinizi dinlemek ve kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemek önemlidir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendiniz her ne kadar kontrol etmeye çalışsanız da içinizde kopan fırtınaları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Kurallarınızı net bir dille belirtmenin hayatınızı kolaylaştırdığını anlıyorsunuz. Birikimlerinizi değerlendirmek için karşınıza çıkan fırsatları iyi analiz etmeniz gerekebilir. Finansal konularda bilgisine güvendiğiniz birinden yardım almak isteyebilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir işinizin kolay olmadığından şikayetçi olabilirsiniz. İnsanlarla paylaşımlarınızı, iletişim şeklinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi gereksiz fedakarlıkların ya da güç savaşlarının ortasında bırakmanın karşılığını öğrendiniz, öğrendiklerinizi uygulamak için bugün bir adım atın.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün yanan yolda ilerlemekte. Duygusal alanda sizi bağlayan ya da gizli kalan bazı durumlar söz konusu olabilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmeniz dinlemekten önemli olabilir. Çünkü farkında olmadan yanlış anlaşılmış olabilirsiniz. Çabanız ve isteğinizle bu problemler çözünecek.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünden itibaren burcunda aşk etkileri daha net kendini belli edebilir. Bir şeylerin yoluna giriyormuş gibi hissettirmesi olası. Bu durum daha çok aşkta kendini belli edebilir. Daha keyifli zamanlara kendini açabilirsin.

11 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi yeteneklerinizi ve kaynaklarınızı pratik yollarla uygulama konusunda olağanüstü beceriye sahip olursunuz. Gün para kazanma ve tasarruf etme konusunda yeni fikirleri teşvik edebilir. İletişim tarzınız bastırılmış veya gerçekçidir ve bu döngü sırasında zihniniz sıklıkla sahiplik, rahatlık ve kaynaklar etrafında dönen konulara yönelir. Para sorunları üzerinde düşünmek veya konuşmak güçlü bir şekilde anlaşılabilir. Hayata pratik açıdan bakıyorsunuz ve çeşitli durum ve fikirlerin değerine odaklanıyorsunuz. Engellemeler hayatınızdaki insanlardan, koşullardan veya kendinizden şüphe duymanızdan kaynaklanabilir ve gerilimler, değerler ve yaklaşımlardaki farklılıklar etrafında dönebilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konularda daha sabırlı olmaya çalışmalı ve aktif adımlar atmaya odaklanmalısınız. Genel olarak her şeyin istediğiniz gibi sonuçlanabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Var olan sorunların ve sıkıntıların da bu süreçte son bulma ihtimali var. Odaklanmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekmekte.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlarda sizin de suçunuz var. Bugünü onun gönlünü almak için değerlendirin. Sevgilinize yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi düzeltebilirsiniz. İş yerinizde başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan dolayı zorluk çekmeniz mümkün. Gerginliğe hazır olmalısınız. Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız sorun yaratabiliyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

11 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 03' 20" R
Ay
Başak
06° 30' 34"
Merkür
Boğa
00° 55' 17"
Venüs
Boğa
20° 53' 18"
Mars
Koç
12° 06' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 19"
Satürn
Balık
17° 50' 50"
Uranüs
Boğa
23° 16' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 46"
Lilith
Başak
25° 07' 45"
True Node
Koç
14° 52' 58"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>