Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sevgilinizle beraber güzel bir gün geçirebilir onunlayken kendinizi çok mutlu ve rahatlamış hissedebilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla çok fazla samimiyet kurdunuz ve onlar bundan faydalanmak istiyor olabilir. Özel hayatınızı özelliklearkadaşlarınıza fazla açmamalısınız.

Elinize geçmesi muhtemel olan bir para yüzünden harcamalarınıza ağırlık verdiniz. Bu kadar esnek olmamalısınız. Sadece bugünü değil aynı zamanda yarını düşünmelisiniz.

Ailenizle ilgili konularda oldukça dikkatli olmalısınız ve ihmalkar tutumlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok güvenle ve sıcak duygularla baktığınız biri, bugünlerde zihninizi fazlaca meşgul ediyor. Sebep olduğu bazı sorunlar var. Ona karşı bir davranış değişikliği gösterebilirsiniz. Kısa bir süre içinde, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendirecek bir haber alacaksınız. Bu haberle birlikte, içinde olduğunuz üçlü ilişkiniz, çevrenizde bazı merakların nedeni olabilir.

11 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay gün boyunca Boğa burcunda hareketini sürdürüyor. Hemhem gönül ilişkinizin gündemde olacağı bir zaman dilimindesiniz. Sabah Ay-Venüs zorlu kontağının etkisiyle sevdiğiniz kişiyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Söyledikleriniz karşı tarafı yaralayabilir. O da size fazla yüklenmiş olabilir. Ortaklıkla kurduğunuz birvarsa maddi konular yüzünden ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Akşam devreye giren Ay'ın Neptün ile oluşan açısı her şeyin üstünü kapatıp, aşk dolu bir akşam geçirmenizi sağlayabilir. Sevgiler, Astromeri

11 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiminle dikkat çekeceksin!Bugün iletişime fazlasıyla açıksın. Hayatındaki tüm sorunları halletmek isteyebilir, uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin. Rekabetin ve dedikodunun yüksek olduğu bir işte çalışıyorsan, tüm bunlara artık dur demek isteyeceksin. İnsanların bu kadar ikiyüzlü davranmalarına şaşıracaksın. Sevgilinle aranda olan sorunları konuşarak halletmek isteyeceksin. Gün içinde yaşadığın olaylar karşısında yanlış anlaşıldığını düşünebilir, açıklama yapmak için ekstra çaba sarf ediyorsun. Akşam saatlerinde alışverişe çıkabilirsin. Saçlarında yapacağın değişiklik epey dikkat çekecek.

11 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş ve partnerle aranızda baskı ve kıskançlıklara dair sorunlar söz konusu olabilir. Anneniz ya da kadın figürleri ile aranızda herhangi bir rekabet oluşturmamalısınız.

11 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle denge kurmak isteyebilirsiniz. Yapıcı durumların oluşacağı işlerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Eşinizden beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Akşamlar ticari konular ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

11 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın manzarasını dışardan bir göz ile iyi tartıp biçerseniz sonuçlarında kendinize has bir güzellik ortaya çıkacaktır. Hayatı sezgilerle yaşayın.

11 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

11 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu arzuları gerçekleştirmek adına hırslı tutumlar sergileyebilirsiniz. Geçmişten gelen sorunların tekrarı sizi yorabilir. Öfkeli tutumlara maruz kalabilirsiniz. Gün içinde kısa molalar verip arzularınızı gözden geçirin.

11 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başının ilk günü Ay, kendini en rahat ve huzurlu hissettiği Boğa burcunda seyahat edecek.Demek ki partnerinizin sizden beklediği güven duygusunu ona yaşatmayı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca ortak zevk alanlarınızı değerlendirmek, yemek içme organizasyonu yapmak için ideal bir gün. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelerden tam not alırsınız.

11 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz, evinizi paylaştığınız diğer kişiler veya bazı işleri birlikte yaptığınız insanlarla çeşitli anlaşmazlıklar yaşayabilir, karamsarlığa kapılabilirsiniz. Yaşadığınız olayları olduğundan daha büyük görmeyin ve herşeyi gerçekçi biçimde değerlendirin.

11 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 56" R
Ay
Oğlak
09° 12' 04"
Merkür
Koç
16° 29' 51"
Venüs
Koç
29° 31' 42"
Mars
Balık
28° 48' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 44"
Satürn
Balık
16° 28' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 45"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 29"
Lilith
Başak
23° 12' 19"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>