Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yaşadıkların Seni Etkiliyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün sevgilinizle rahat ve samimi zaman geçirin. Günün enerjisi, biraz tembel hissetmenize neden olabilir fakat bununla savaşmamalısınız. Bugün günlük ev işlerine ya da projelere bir mola vermek isteyebilirsiniz. Gün boyu kıvrılıp yatmak isteyebilirsiniz! Ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Mum ışığında uzun, sevgi dolu bakışların tadını çıkaracaksınız.

Arkadaşlarınızla konuşmak, sizin için oldukça besleyici bir egzersiz olabilir. Kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmak yerine, onları yüksek sesle söyleyin ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı katmaları konusunda yardım isteyin. Sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu itiraf ederken muazzam bir iyileşme gerçekleşecek. Dinlemeye istekli bir çift kulaktan daha rahatlatıcı bir şey olmadığı hissini tadın.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Sosyal, dışa dönük ve konuşkan bir ruh halindesin. Kendini, bir yabancıyla sohbet ederken bulabilirsin ve bu kişiyle aslında ortak çok yanın olduğunu fark edebilirsin. İnsanlara kendini açtığında iyi hissediyorsun ve hafif diyaloglardan keyif alıyorsun. Bazı faydalı bilgiler ve fikirler ayağına gelebilir; o halde dikkatini ver!Bugün başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Dini bir kurumda zaman geçirebilirsiniz. Ya da ihtiyacı olan bir çocuğa yol göstermeye karar verebilirsiniz. Ayrıca kendi çocuklarınız varsa, bugün onlarla özel zaman geçireğiniz bir gün olabilir. Onlarla ahlaki konulardan konuşup onları daha sağlam bir karakter oluşturmaları yönünde cesaretlendirebilirsiniz. Bugün doğru ve yanlış soruları aklınızı kurcalayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoşgeldiniz. Hafta sonu için herhangi bir plan düşünmediyseniz, hemen düşünün. Son zamanlarda yorgun ya da bitkin hissediyorsanız, muhtemelen artık bir mola vermenizin zamanı geldi. Sorumluluklara çok fazla odaklanmak herkesi yıpratır. İyi bir uyku vücudunuzu, sevdiklerinizle beraber gülmek ve sosyalleşmek ise ruhunuzu canlandırabilir. Kendiniz için plan yapın.

11 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Üçüncü şahısların ilişkinize karışması, aranızda bir anlaşmazlık çıkmasına neden oluyor. Dürüst olarak kendinizi ifade edememeniz, duygusuz bir aşk macerası veya evlilikle sonuçlanabilir. İş ilişkilerinizde küçük meseleleri büyütmemeye özen gösterin. Beklediğiniz gelişmeler gerçekleşecek. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. O nedenle paranızı gereksiz şeyler için çarçur etmemelisiniz. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başlad

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olmadığın söylenemez. Ancak bugün yaşadığın olaylar karşısındaki soğukkanlılığın sana yakın olan insanların senin hakkında taş kalpli gibi düşünmesine sebep olabilir. Kendini düşündüğün bazı durumlarda başkalarını düşünmeden hareket edebilirsin. İşyerindeki rekabet ortamı içindeki hırsı ortaya çıkarabilir. Evli bir Akrep burcuysan eşinin ailesinde çıkabilecek sorunlar karşısında korumacı bir tavır takınabilirsin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır kafanızda soru işareti olarak kalmış konuları artık bir çözüme kavuşturabilirsiniz. Ruhunuzu sevgiyle dolduracak kişilerle iletişim içeresinde olmalısınız.

11 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi hapseden kontrol dışı olaylar tarafından çevrelendiğinizi hissedebilirsiniz. Akışı değiştirmek için çaba içinde olabilirsiniz. Aniden gelen fikirleri değerlendirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işleriniz daha akıcı hale gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda çaba göstereceksiniz. Keyif aldığınız konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere dozunda açık olmanızda bir sakınca yok, kendinizin en iyi hali olmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Aşk hayatınızda hareketlenme söz konusu.

11 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sessiz, sakin ve dinlendirici bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. İhmal, dalgınlık ve unutkanlıklar gündeme gelebilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çıkabilecek herhangi bir tartışmayı önlemek adına nabza göre şerbet verin. Yapılan yanlışlara herhangi bir yorum yapmamalı ve sessiz kalmayı tercih etmelisiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Bugün arka planda kalmak ve kendi iç dünyanızla ilgilenmek size iyi gelecektir.Psikolojik çalışmalar yapmak ve manevi yönünüzü güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay ile Mars arasındaki kare açı yakın çevrenizle yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklara işaret ediyor.

11 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz, evinizi paylaştığınız diğer kişiler veya bazı işleri birlikte yaptığınız insanlarla çeşitli anlaşmazlıklar yaşayabilir, karamsarlığa kapılabilirsiniz. Yaşadığınız olayları olduğundan daha büyük görmeyin ve herşeyi gerçekçi biçimde değerlendirin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özel hayatınızda ilk günkü heyecanınızı yaşıyorsunuz. Böyle bir ilişkiyi yakalamaktan mutlu olmanıza rağmen aranızı bozmaya çalışanlar var, dikkatli olun. İş konusunda yeni sorumluluklar almaya hazırsınız. Fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde, daha mutlu olabileceğiniz bir başka sektöre geçmeniz mümkün. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor.

11 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; psikolojik olarak agresif bir gün geçiriyor olabilir, kendi içinde bir çatışma yaşayabilir ve gerginliğini dış dünyaya yansıtarak insanları kendinden uzaklaştırabilirsin. Gününü daha çok, geleceğin hakkında yeni plan ve düzenlemeler yaparken; koşullara daha geniş açıdan bakmayı deneyerek geçirebilirsin.

11 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 26' 42" R
Ay
İkizler
23° 11' 33" R
Merkür
Koç
24° 16' 16"
Venüs
Boğa
13° 44' 08"
Mars
Koç
07° 40' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 02"
Satürn
Balık
17° 25' 35"
Uranüs
Boğa
22° 56' 37"
Neptün
Balık
29° 12' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 36"
Lilith
Başak
24° 29' 04"
True Node
Koç
15° 08' 60"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>