Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çevrene Saygı Gösteriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Ticari ve finansal çıkarlarınızın yükselmeye devam ettiği bir dönemdesiniz. Bazen her şey bir anda gerçekleşiyor gibi hissedebilirsiniz. Fakat yapabileceğiniz tek şey akışına bırakmak. Sonuçta, şanslı gününüzdesiniz! Arkadaşlık ve sevgi konuları da hızla değişiyor, genelde doğrusu bu olsa da uzun süreli arkadaşlıklarınızı arkanızda bırakabilirsiniz. Metin olun!

Bugün sonuç alabileceğiniz bir gün. Geçen ay boyunca, ilerlemeniz size nispeten daha kolay gelmiş olabilir çünkü daha önce olaylar sanki hiç çözülemeyecekmiş gibiydi. Tüm bunlar kariyerinizi ve meslek yaşamınızı ya da kişisel yaşamınızdan hangisini ilgilendirirse ilgilendirsin şimdi tüm bu zorlu çalışmaların hasadını toplama zamanı geldi. Ancak günün heyecanından sonra, sakin zamanlar için hazır olun, çünkü atmosfer tekrar değişecek.

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Bedenine dikkat etmek için uygun bir gün. Sağlıklı gıdalar tüketip düzenli olarak egzersiz yapıyor musun? Bunu gerçekleştirmek elbette zorlayıcıdır. Ama şu anda yorgunsun ve düzgün bir sağlık kontrolü senin için her şeyden çok daha önemli. Kendi sağlığına yönelmelisin. Vitaminlerini al veya vücudunu dengeye getirecek bitkiler tüket. Yürüyüşe çık, üzerine bastığın toprağı hisset.Sosyal, politik, spiritüel ya da insanı sorunlarla ilgili bir toplantı bu gece evinizde düzenlenebilir. Bağış toplama meselesi gündem yaratabilir. İçinizdeki derin hisleri uyandıracak bazı yoğun sohbetler edebilirsiniz. Bu da yaşamınızı bir şekilde dönüştürebilir. Dünyayı artık eskisi gibi görmeyeceksiniz. Bunun adına "gelişim" deniyor ve aynı olmasanız bile muhtemelen daha iyi oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekten ne istediğini yazmaya çalışırken kendini saatlerdir boş sayfaya bakarken bulabilirsin. Belki de motivasyonunu kaybetmişsindir. Aklın bugün bulutların üzerinde dolanıyor, o yüzden herhangi bir görev için onu tuman pek mümkün değil. Yine de bir kere yazmaya başladığında, tamamlaman gereken görev ne olursa olsun, olaylar kendiliğinden tamamlanmaya doğru gidecek.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlarınız, yakın çevreniz için yardımlar yapabilirsiniz. İş hayatına dair gündemler,görüşmeleri, çalışma arkadaşlarıyla ilişkiler ön planda olabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Kendine yatırım yapmak istiyorsun. Online alışveriş sitelerinde vakit geçirebilirsin. Sana yakışacağını düşündüğün ürünler sipariş veriyorsun. İkili ilişkilerinde karışı tarafın söylediklerine daha fazla önem vereceksin. Çevrendeki insanlara saygı duyman karşılığını buluyor.

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. İnsanların sizin iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyin. İlişkilerde ölçülü olun. Kendi değerinizi kendiniz belirleyin.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü boş geçirmek yerine, daha verimli olabileceğiniz bir işe ayırabilirsiniz. Düşüncelerinizde de aktifsiniz ancak biraz sabırlı olmak ta gerekiyor.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın belli alanlarında kaybetmeyi öğreneceğiniz bir gün olabilir, aşırı risk almaktan kaçının. Gerginlikten uzak durun.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç ay içinde, sıradan insanların asla elde edemeyeceği başarılar elde ederek kendinizi işinize vermiş olabilirsiniz. Bugün kendinize bir gün izin vermelisiniz! Merak etmeyin. Başarılarınız üst kademeler tarafından fark edildi.

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedefleriniz konusunda farklı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendi doğrularınıza güvenin. Dostlarınızlabirliği yapmayı denemelisiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza büyüleyici bir partner adayı çıkacak. İş hayatınızdaki başarılarınızdan dolayı kendinizle gurur duymalısınız. Kendinize sosyalleşmek için zaman ayırmaya çalışın.

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin özel hayatına ve zevklerine fazla müdahale etmeniz ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmezseniz, ilişkiniz sona erebilir. İş hayatınız yüzünden özel hayatınızı ihmal ediyorsunuz. İş problemlerini işte bırakmayı alışkanlık edinin. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz, fakat bu durum kısa sürecek. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 47' 53" R
Ay
Boğa
14° 29' 29" R
Merkür
Koç
21° 42' 21"
Venüs
Boğa
10° 21' 60"
Mars
Koç
05° 34' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 22"
Satürn
Balık
17° 12' 48"
Uranüs
Boğa
22° 47' 06"
Neptün
Balık
29° 07' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 47"
Lilith
Başak
24° 10' 52"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 08/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>