Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Zamanını Yönetiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2022, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, eğer aşk istiyorsanız, dışarı çıkıp onu almanız gereken günlerden biri. Zamanınızı evde oturup surat asarak geçirmeyin. Maceracı olun ve ilk adımı atın. Kendinizi monotonluktan çekip çıkarabilen birisiniz, bunu yapın. Bugün aşk hayatınızdaki isteklerinizin arkasında büyük bir tutku yatıyor, bu yüzden Eros'un okunun nereye isabet ettiğine dikkat edin.

Bugün kendinizi sürekli bir beklenti içinde bulabilirsiniz. Her şey yolunda, zemini hazırladınız ve şimdi kıvılcımın ateşi yakmasını bekleyeceksiniz. Aceleci davranmayın! İşler olmaya hazır olduğunda olacak. Bugün görmezden gelemeyeceğiniz ve göz ardı etmeyeceğiniz bir heyecan var. Altıncı hissiniz, ufuktaki önemli olaylar hakkında sizi uyaracak ama sizi yönlendirmeyecektir.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Partnerine karşı dürüst olman gereken bir gün. İlişkiniz çıkmaza girmiş olabilir. Ateşi tekrar yakmak senin elinde. Bunu nasıl yapmalı? Planı biliyorsun: tek yapmanız gereken baş başa romantik vakitler geçirmek. Daha neyi bekliyorsun? Yeni bir kıyafet, güzel bir restoranda rezervasyon, sen ve sevgilin...İnanç, sahip olduğunuza inandığınız güçten çok daha güzel bir şeydir. Bu sebeple yıldızlar size inançlarınız hakkında bazı sorular sormanız gerektiğini söylüyor: nereden geliyorlar, sizi nereye doğru götürüyorlar. Biraz dur ve mensup olduğun dinin ve sana gerçekten ne ifade ettiği hakkında düşün, eğer bir dine mensupsan tabii. Unutma, diğer dinlere karşı da hoşgörülü olmak oldukça önemlidir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerine yoğunlaşmak düşündüğün kadar kolay olmayabilir. Programında yeni düzenlemeler yapmak daha makul gelebilir. Sorumluluklarını düzenleyip kendine zaman yaratmaya çalışmak daha iyi hissetmek için fırsat verebilir.

11 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdiğiniz bir kişiyle bir anlaşmazlık yaşadığınızda ve bunu düzeltmediğinizde, zamanla aranızdaki boşluk genişleyebilir. Yakın zamanda böyle bir durum yaşamış olabilirsiniz. Eğer bir adım atmazsanız, aranızdaki kırgınlık kalıcı hale gelebilir. Nasıl olmasını istediğinize karar vermelisiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer bir süredir ertelediğin doktor kontrolün varsa, soluğu doktorunun yanında alabilirsin. İşlerinin yoğun tempoda devam etmesi, eve geç saatlerde dönmene sebep olabilir. Evinde geçirdiğin zamanı kaliteli hale getirmek için, kendine özel bir hobi odası yapmaya karar verebilirsin. Lüks zevklerin, harcamalarının kontrolünü kaçırmana neden olabilir.

11 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin uyguladığı baskıya daha fazla dayanamayarak, sizlerin üzerinde kurdukları egemenliğe son vereceksiniz. Artık yeni kararlar alıyor ve yeni bazı yollar buluyorsunuz. Cesur olun ve sizi tutsak eden her şeyden özgürleşin.

11 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle denge kurmak isteyebilirsiniz. Yapıcı durumların oluşacağı işlerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konulara karşı dikkatli davranmalısınız. Eşinizden beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Akşamlar ticari konular ve anlaşmalar gündeme gelebilir.

11 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı fırsatları değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Nazik bir şekilde düşünce ve görüşlerinizi ifade etmeye özen gösterin.

11 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaklaşan haftasonunu düşünerek, bugünü hayal dünyasında geçirebilirsin. Rahatlamana ve eğlenmene yardımcı olacak kısa bir kaçış planlıyor olabilirsin. Manzaranın değişmesi senin için iyi olur. Yaratıcılığını arttırmak için ilham verici insanların etrafında olman ve öyle yerlerde bulunman gerekiyor. Zihnini, bedenini ve ruhunu besleyecek özel bir şey planla.

11 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşam alanınızı düzene sokmak bugün size ruhsal olarak da iyi gelebilir. Zihniniz çok hızlı çalışarak size beyin fırtınaları yaşatabilir fakat muhtemelen bunun her anı verimli geçecektir. Birçok insana liderlik edeceğiniz ve sahne ışıklarını üzerinizde hissedeceğiniz durumlar oluşabilir. Alçak gönüllü olup karşılık beklemeden iyilik yapsanız da bugün yaptıklarınız daha sonra geri dönmek üzere bir yerlerde not ediliyor.

11 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek. Partnerinize olan tutkunuz sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona duygusal sürprizler yapabilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

11 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha yapıcı ve affedici olabilir ya da karşı taraftan aynı yaklaşımı görebilirsiniz. İç sesinizle mantığınızı aynı anda dinlemenizde fayda var.

11 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki en büyük problem sizin duygularınızla, onun ise mantığıyla hareket etmesi. Bunu çözemediğiniz sürece ilişkinizdeki kaos devam edecek. İş hayatınızda sevindirici gelişmeler var. Kendinizi enerjik ve dinamik hissedeceğiniz bir gün. Özgüveninizin artması hayatınızın her alanına yansıyor. İş toplantısında tanışacağınız biri sayesinde maddi kazancınızda beklemediğiniz artış olacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

11 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 27' 53" R
Ay
Başak
05° 15' 33"
Merkür
Koç
17° 42' 52"
Venüs
Koç
17° 07' 24"
Mars
Balık
21° 01' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 26"
Satürn
Balık
15° 31' 09"
Uranüs
Boğa
21° 42' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 39"
Lilith
Başak
22° 05' 21"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>