Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ardına Çok Bakıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 40%

Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacınız her zamankinden daha güçlü olacak. Günü yalnız geçirmeyin. Dışarı çıkın ve yeni insanlarla tanışın. İlginç insanların toplandığı sosyal bir ortama girin. Kendinizi tanıtmaktan ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan zevk alacaksınız. Bir partiye gidin ya da müzikal bir konsere katılın. İnsanlarla kaynaşın ve Akrep cazibesinden yararlanın! Romantik anlamda da birinin ilgisini çekebilirsiniz.

Hayalleri ve vizyonu çok geniş olabilen çok coşkun bir insansınızdır, ancak küçük detaylara odaklanmak yerine büyük resmi görmek bazen daha kolaydır. Başkalarını yönetiyor veya denetliyorsanız, bugün çalışanlarınızla iletişim kurmak ve onların günlük sorunlarını anlamak ve öğrenmek için iyi bir gün. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz okul çalışmalarında ve faaliyetlerinde ilgi gösterdiğiniz için sizden faydalanacaktır.

Ayağınız zaten gaz pedalındayken hızınızı arttırmak zordur. Ancak, hayatınıza biraz daha tempo gelebilir. Kendinizi, size yol gösterecek çok az bilgiyle çok fazla hızlı karar alıyorken bulabilirsiniz. Bu hıza yetişmek çok önemli, bu yüzden bugün tereddüt etmeyin. Korkularınızı bir kenara bırakın ve sezgilerinize güvenin.

Hafif, vurdumduymaz bir tutum sürdürmen, sırtında bir ton yük varken pek de mümkün olmuyor. Belki de bu yükleri zaman içinde sırtında biriktirmişsindir. Dışa vurman gereken şeyleri açıklamak yerine içinde tutup bastırdığında, sırtına yeni tuğlalar yüklenmiştir. Birden bir gerçeklerle yüzleştin ve bütün bu tuğlalarla daha fazla ilerleyemeyeceğini fark ettin. Şimdi acıyla başa çıkma ve fazla yüklerinden arınma zamanı.Bugün sizi yeni bir romantizm bekliyor olabilir, muhtelemen de uzun bir süredir tanıdığınız ancak birdenbire bambaşka bir gözle görmeye başladığınız bir adamla. Bu kişinin, daha önce orada olduğunu hiç fark etmediğiniz, bir tarafını görebilirsiniz ve bu durum sizin onunla ilgili algınızı tamamen değiştirebilir. Bugün şekillenecek her türlü yeni ilişki, ömürlük bir ilişkiye dönüşmek yönünde çok fazla umut vadediyor; zira kurulan bağlar oldukça derin olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde bağımsızlık taraftarısın, ama bugün birisiyle takım oluşturmak isteyebilirsin. Yardım istemek her zaman sana göre değil. Genellikle işleri kendi kendine çözmeye çalışıyorsun. Fakat şu anda, ekstra çaba gerektiren bir durumda olabilirsin. Sana asistanlık edebilecek bir arkadaş bul. İşbirliğinden karşılıklı olarak olumlu etkileneceksin ve projen akıp gidecek.

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yurt dışına seyahat etme planları yapabilirsiniz. Bu gezi kariyeriniz ya da eğitimizle ilgili olabilir. Bir ilişkiyi de ilgilendirebilir. Hangisi olursa olsun, yolculuğa çıkmanız muhtemeldir ve muhtemelen hayatınızı ince şekillerde değiştirecektir.

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zaman önce yaşadığın kötü tecrübeler bugün aklına gelebilir. Üzerindeki enerji düşüklüğünün sebebi bu olabilir. Ailenin desteğini üzerinde hissetmek sana güç veriyor. Bugün onlara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsin. İşyerindeki arkadaşların ile molada derin sohbetlere girebilirsin. Maddi anlamda dengeni koruyorsun. Kültür sanatla ilgiliysen, akşam saatlerinde sevdiğin bir belgeseli izlemek isteyebilirsin. İlişkisinden yeni ayrılmış bir Akrep burcuysan, eski sevgilin aklından çıkmayabilir.

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan iletişimlerin yoğunlaşabileceği bir gün. Yalnız finansal anlamda yaşadığınız sorunları özel hayatınıza yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konularda huzursuzluklar gündeme gelebilir. Öfke ile karar vermemelisiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı arka plana atmamaya özen gösterin. İhmalden ötürü hatalar olabilir. Uğraştığınız konular hakkında değerlendirmelerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Ümit ettiğiniz konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar var.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sırlarınızı başka kişilerle paylaşmamalısınız. Bu konuda dikkatli olmanız sizi dedikodu zincirlerinden koruyacaktır. Sırlarınızın açık olması ihtimali çok yüksek unutmayın.

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla veya aile bireylerinizlekonusunda ortaklık yapmadan önce iyi düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. İşinizle sosyal hayatınızı iç içe yürütebileceğinize inanıyor musunuz?

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün arkadaşlar ve sosyal çevre evinizde seyahat etmeye devam ediyor. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek, kalabalıklara karışmak isteyebilirsiniz.Toplumsal konularla ilgili olacağınız bugün gireceğiniz ortamlarda fikirlerinizle ön planda olursunuz. Ay ile Satürn etkileşimini sizi hedeflerinize ulaştıracak stratejiyi oluşturmak için değerlendirebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin, hayalleri ikinci plana alıp görevlerinize odaklanacağı bir gün geçireceksiniz. Bu da, tamamen günlük işlerinizle ilgilenmeniz sonucunu getirecektir. Geleceğe yönelik beklentilerinizi, uzun vadeli planlarınız kafanızdan çıkarıp, yapılması gereken işe yoğunlaşacaksınız.

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu içe kapananlardan, kendinizi düşünmeyi daha önde bir noktaya koyanlardan biri de sizlersiniz. Uzun bir sosyallik sürecinden sonra içe dönmeye başladınız. Artık kendinize ve ailenize daha fazla vakit ayırıyorsunuz. Yakın çevrenizle olmak, konfor alanınızda daha fazla zaman geçirmek, bir süredir kaybettiğiniz huzuru size geri getirecektir.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; ileriye yönelik hedef ve projelerine odaklanabilir, tatmin olmadığın konuların tekrar tekrar üzerinden geçebilirsin. Grup içi faaliyetlerde eleştirilere maruz kalabilirsin. Ancak sen de altta kalmayabilirsin. Akşam saatlerinde yakınlarından alacağın öğütler sana iyi gelebilir.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 39"
Ay
Kova
23° 23' 11"
Merkür
Koç
17° 48' 20"
Venüs
Boğa
03° 29' 55"
Mars
Koç
01° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 52"
Satürn
Balık
16° 45' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 22"
Lilith
Başak
23° 33' 46"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>