Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin bu hale gelmesinde en büyük pay sahibi olarak partnerinizin bir arkadaşını görüyorsunuz. Ama bu, ilişkinizin yoluna girmesi için iyi bir çıkış değil. Bunu da biliyorsunuz.

Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfeden biri sizi desteklemek istiyor. Önümüzdeki günler içinde onunla, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olacak. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız akılları pek değerli bulmuyorsunuz. Paranızın daha hareketli alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olacak, ilgileneceksiniz.

Sağlığınızı iyi koruyorsunuz, ama bazı endişelendirici belirtileri o kadar ciddiye almıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı karmaşık düşüncelerinizi kafanızda somutlaştırabilirsiniz. Sezgilerinize duyduğunuz güven, birçok konuda onlarla yetinmenizi gerektirmiyor. Elinizde tüm veriler tamam olmadan yargılara varabiliyorsunuz. Hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştireceksiniz. Bir yakınınızın karşılaşacağı bir olay, buna neden olacak.

12 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay Boğa burcunda ilerliyor. Partnerinizle aranızda çözemediğiniz durumlar varsa bugün öğlene kadar yapıcı etkiler altında olacaksınız. Bir şans daha vermeyi düşünebilirsiniz. 12:30-18:47 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından aramalarınız, mesajlarınız cevapsız kalabilir. Ay 18:47 itibariyle İkizler burcuna geçiyor. Maddi konularınızın ön planda olacağı bir akşam geçirebilirsiniz. Gelir ve giderleriniz arasında denge kurmak isteyebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

12 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerine yön veriyorsun!Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Beklediğin resmi evrak bugün kapını çalabilir. Ortaklıklar konusundaarkadaşlarının fikirleri ön planda olacak ve birlikte alacağınız kararlar gündeme gelecek. İşe yeni başlamış bir Akrep burcuysan heyecanlı bir gün seni bekliyor. Kendine güvenerek ve sakince hareket etmeye çalışmanı öneririm. Bugün gezegenlerin seyrinin etkisi ile uzun zamandır değiştirmek istediğin fikirlerine yön verebilirsin. Köklü değişikliklere gidebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Bir süredir görüşmediğin arkadaşın bugün seninle iletişime geçip görüşmek istediğini belirtebilir. Akşam saatlerinde güzel bir organizasyon yapacaksın.

12 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostlarınızla yakın iletişim kurarken önemli bir eğitim ve ticari bir projenizi de başlatma kararı alabilirsiniz. Yeni girişimler için oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz.

12 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Hayal gücünün derinliklerine dalmak isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız işlerle uğraşmak için zamanlar yaratmalısınız. İlerleyen saatlerde konu ortak paylaşımlı işlere gelebilir. Kendinizi fazla yormadan işlere hızlıca çözümler bulmalısınız.

12 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rakipleriniz olduğunu unutmyın. Özgüvenli olmanız güzel bir davranış olmakla beraber istediğiniz pozisyonu başkaları ile de paylaştığınızı fark ederek daha çok çalışarak ilerleyin.

12 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuza geçerken gündeminizde ilişkileriniz var. İkili görüşmeler için uygun bir gün olabilir. Danışmanlık alabilir, bir uzmana görüş sorabilirsiniz. Hızlı ve aceleci davranmaktan uzak durmalı, karşılıklı iletişim veya ego problemlerine dikkat etmelisiniz.

12 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca bireysel ihtiyaçlarınızla başkalarının ihtiyaçlarını dengelemek konusunda zorlanabilirsiniz. Baskıcı tutumlar nedeniyle huzurunuz bozulabilir. Pratik ve uygulanabilir fikirlere yoğunlaşmak dengenizi korur.

12 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay, size güven temasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatır. Bugün duygusal açıdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinizin ekstra ilgisi size iyi gelir. Kadınlara yönelik çalışmalar, annenizle ilgili konular, arkadaş gruplarınızla yapacağınız organizasyonlar ön plana çıkar. Bol bol iletişim halinde kalırsınız.

12 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal hayatınızda eğlenceli, aşk hayatınızda da son derece romantik anlar geçirme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirebilirseniz, bugünü, son zamanlarda geçirdiğiniz en keyfili günlerden biri haline getirebilirsiniz.

12 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 12' 42" R
Ay
Oğlak
08° 27' 46"
Merkür
Koç
16° 28' 54"
Venüs
Koç
29° 27' 36"
Mars
Balık
28° 45' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 57"
Satürn
Balık
16° 27' 52"
Uranüs
Boğa
22° 16' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 17"
Lilith
Başak
23° 11' 57"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>