Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bugün Zorlanabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 10%
Sağlık 90%

Şu anda ailesel sorumluluklar sizi çok meşgul ediyor olabilir. Bugün çocuklarınızla vakit geçiriyor, onları farklı aktivitelere yönlendiriyor ve kişisel işlerinizi halletmeye çalışıyor olabilirsiniz. Şu an her şeyle ilgilenecek zamanınız olmayabilir bu yüzden sadece önemli şeylere odaklanın. Bu arada, bugün çok neşeli bir gün olacak. Çocuklarınızla şarkı söylemeyi veya sevgiliniz/eşinizle yakınlaşmak eğlenceli olabilir.

Günlük rutininizdeki birçok fırsatı keşfetmek için bugün sizin için mükemmel bir gün. Başkalarıyla etkileşim kurarken entelektüel doğanıza uyum sağlamanız ve sağlam mantığınızı grubun enerjisine katmanız iyi olacaktır. Bu, çalıştığınız kararsız tiplere emir vermek için gerekli olan şeyin ta kendisidir.

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Engellerin üstesinden gelmek, seni engelin öbür yanına taşımaktan başka bir işe yaramaz. Aslında düşündüğün şekilde bir yardımı dokunduğundan bahsedemeyiz. Her şey kolayca ve doğal olarak akıp gitmeli. Eğer böyle olmuyorsa, bunu izlediğin yolu değiştirmen gerektiğine dair bir işaret olarak al. Harekete geçmeden önce iki kez düşün. Bir şey akıp gitmiyorsa çırpınmaya gerek yok. Acı çekme işini başka bir şey için sakla.Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz. Dini bir kurumda zaman geçirebilirsiniz. Ya da ihtiyacı olan bir çocuğa yol göstermeye karar verebilirsiniz. Ayrıca kendi çocuklarınız varsa, bugün onlarla özel zaman geçireğiniz bir gün olabilir. Onlarla ahlaki konulardan konuşup onları daha sağlam bir karakter oluşturmaları yönünde cesaretlendirebilirsiniz. Bugün doğru ve yanlış soruları aklınızı kurcalayacak.

12 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay öğle saatlerinde burcunuza ilerlerken kendinizden daha emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Bireysel konulara, işlere ağırlık verebilirsiniz. Sübjektif davranmaktan kaçınmalı, gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

12 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önüne çıkacakfırsatları ve çeşitli teklifler yalnızca huzur istediğin bugünde seni oldukça zorluyor. Hayatına yeni bir yol çizerken sevdiğin insanların desteğini omuzlarında istiyorsun. Uzun zamandır üzerinde çalıştığın bir proje varsa bu proje hakkında olumlu haberler almak gününü daha iyi yapacak. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan arkadaş ortamından tanıştığın kişi ile gireceğin sohbetlerde bazı noktalarda paralel düşünmediğinizi görebilirsin.

12 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaptığınız hataları tekrar hatırlayarak kendinize kızgınlık yaratmamalısınız. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Sadece sizler biraz daha olsun yeni olana açık olmalısınız.

12 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Psikolojik olarak içinize yönelmek size iyi gelebilir. Endişe duyduğunuz konularla uğraşmak istemeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi çok daha kararsız hissedebilirsiniz. Tepkilerinizi çok sert ortaya koymamaya çalışın.

12 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinizden anlayış bekliyordunuz. Bu anlayışı görebilirsiniz ancak ailesi veya arkadaşlarına karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kurumlar, resmi daireler, sizden yaşça büyük kişiler, aile büyükleriniz ve patronlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında arkadaş çevrenizle görüşmeler yapabilir, çalışmalarınıza hız kazandırabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok güçlü olduğunuz doğru. Bu gücü akıllıca yönetmeyi başarırsanız şu ankinden çok daha başarılı olacaksınız.

12 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Satürn ile kare açı yapacak. Ay'ın burcunuza giriş yapacağı öğlen saatlerine kadar kendinizi kısıtlanmış ve baskılanmış hissedebilirsiniz.Öğlen saatleri itibariyle kendinizle ve dış görünüşünüzle ilgilenmekten keyif alırsınız. Ay ile Uranüs karşıtlığı ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

12 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal hayatınızda eğlenceli, aşk hayatınızda da son derece romantik anlar geçirme fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirebilirseniz, bugünü, son zamanlarda geçirdiğiniz en keyfili günlerden biri haline getirebilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burçlarının aşk hayatlarını son derece farklı gelişmeler bekliyor. Yakında neler olacağına inanamayacaksınız. Günlükrutinleriniz artış gösterecek. Kendinizi sorgulamanız çok ince ama her zaman suçu kendinizde aramamalısınız. Bir de en kötü ihtimal asla gerçekleşmeyecek.

12 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; günün ilk saatlerinde yakın çevrene gösterebileceğin şüpheci tavırlar enerjinin düşmesine neden olabilir. Ayrıca planlarına sadık kalmakta zorlanabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde burcuna geçen Ay; kendine yönelmeni sağlarken; göstereceğin sabırla doğru orantılı olarak planlarını devreye sokabilirsin. Aşk hayatında ani gelişmeler olabilir.

12 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 39' 28" R
Ay
İkizler
26° 11' 27" R
Merkür
Koç
24° 29' 39"
Venüs
Boğa
14° 00' 23"
Mars
Koç
07° 50' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 09"
Satürn
Balık
17° 26' 35"
Uranüs
Boğa
22° 57' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 18"
Lilith
Başak
24° 30' 32"
True Node
Koç
15° 07' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:27

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>