Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Cesur Davranıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün sevdiklerinizi rahatsız edip sürekli onları sevdiğinizi söylemeye gerek yok. Biraz mola verip nefes alırsanız, varlığınızı daha çok kıymetini bilecekler. İnsanlara kanatlarını açmak için gereken yeri vermek için biraz geri adım atın. Biraz kendi ayakları üzerinde duran bir tavır takınmak en iyisidir, böylece başkalarına güvenmek yerine kendi kişiliğinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız.

Doğuştan kolay anlaşılabilir biri olmanız, sizi hemen fark ettirecek. Yabancılarla sohbet etmeyi her zaman kolay buldunuz. Dost enerjiniz başkalarından gelecek olan olumlu yanıtları çekiyor. Kendinizi bir çok yeni yüz içeren sosyal bir durumda bulabilirsiniz. Bu tanıdıklarla sohbet ederken, bazı olumlu ilişkiler kuracaksınız. Networkünüzü geliştirmek ve hizmetlerinizi satmak için iyi bir gün. Kendinizi tanıtmaktan korkmayın.

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Günün enerjisi sadece ilişkilere odaklanamana sebep olacak. İnsanlarla ilişkiler geliştirmek kolay değil. Bir ilişkide, herhangi birinin taleplerini anlamak zor olabilir. Dahası, başkalarının istekleri seni etkileyebilir veya seni yolundan saptırabilir. Şunu göz önünde bulundur: Bir ilişkide ne kadar az istekte bulunursak, o ilişki o derece esnek ve derin olur! Eğer işler yolunda gitmiyorsa, biraz kendine odaklan. Spor yap ve stresten arın.Bugün, uçarı yapıdaki doğanı dünyaya indirmek için uygun bir gün. Ufak tefek şeyler yüzünden canını sıkmana gerek yok. Basitçe işlerini yoluna koymaya çalış ve yoluna girdiklerini gördükçe mutlu ol. Biraz daha derine kazman gerekebilir. Her şeyi yüzeysel seviyede bırakma, bil ki görünen ardında, ilk bakışta anlayamayacağın kadar çok şey yatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır tanıdığın bir arkadaşınla aranda ufak anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sorunları çözmek için hareket etmek senin için daha kazançlı olacak. Kalp kırmamak için daha dikkatli olmakta yarar var.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda beraber çalıştığınız kişilerle aranızda bazı yanlış anlaşılmalar söz konusu olacak. Kariyer alanında sizin fikirlerinize ters düşse de ortak bir akılda buluşarak daha ılımlı ve sakin karar vereceksiniz, gerginliği mümkün olduğunca iletişim kanalları üzerinden çözmeye çalışmak yararınıza olacaktır. İş hayatınızda yaşadığınız çalkantılı durumların aksine ikili ilişkilerde daha olumlu bir atmosfer etkili olacak, kendinizi çok daha net ifade edebilir ve yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Geçmişten gelen durumlarla karşılaşabilir, yaşadığınız yüzleşmelerin sonucunda iç hesaplaşmalarınızı kapatarak daha huzurlu ruh haline bürünebilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aklında olan konularla ilgili soru işaretlerini hayatından çıkarıyorsun. Netlik kazandıramadığın düşüncelerin seni yormasına izin vermeyeceksin. Eğer evli bir Akrep burcuysan, eşinin kariyerindedeğişiklikleri şehir değişikliğine neden olabilir. Fiziksel olarak kendini iyileştirmek için çeşitli spor alanlarına yönelmeye karar verebilirsin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizi yönetmek isterken sorumluluklardan oldukça fazla dem vuruyor olabilirsiniz. Herkes üzerine düşen görevlerin farkında ve gereken şartları ellerinden geldiğince karşılamaya çalışıyor olabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha hayalci olacağınız bir gündesiniz. Bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken karşınızdakinin durumunu da düşünmelisiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda partnerinizden göreceğiniz ilgi hoşunuza gitse de kişisel alan sahibi olmak da istiyorsunuz aynı zamanda.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnanç, sahip olduğunuza inandığınız güçten çok daha güzel bir şeydir. Bu sebeple yıldızlar size inançlarınız hakkında bazı sorular sormanız gerektiğini söylüyor: nereden geliyorlar, sizi nereye doğru götürüyorlar. Biraz dur ve mensup olduğun dinin ve sana gerçekten ne ifade ettiği hakkında düşün, eğer bir dine mensupsan tabii. Unutma, diğer dinlere karşı da hoşgörülü olmak oldukça önemlidir!

12 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili konuların getirdiği stres yaşamınızı ve sağlığınızı etkileyecek seviyelere ulaşmış olabilir. Daha sakin bir ruh hali geliştirmek istiyorsanız, hayatınızdaki refaha odaklanmak için çaba gösterin. En ufaktan en soyutuna kadar sizi mutlu eden her şeye dikkatlice bakın. Sahip olduğunuz ve satın alınamayacak şeyleri fark etmek, sizi karamsarlıktan kurtarabilir. Duygu dünyanız daha parlak bir hal aldığında, ilhamı hayatınız çekmek daha kolay olacak!

12 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde pozitif bir yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Yıldızlardan olumlu destek var.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gökyüzünün negatif etkileri ilişkinizle ilgili problemlere yol açabilir. Hayal kırıklıkları, yanılgılar ya da aldatılmalar söz konusu olabileceği gibi, yanlış duyumlar da alabilirsiniz. Sadece sezgilerinizi dinleyin, dış seslere karşı dikkatli olun.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor. Akşama doğru sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş yerinde uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 36' 17" R
Ay
Akrep
08° 07' 43" R
Merkür
Koç
16° 02' 40"
Venüs
Koç
23° 37' 22"
Mars
Balık
25° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 03"
Satürn
Balık
16° 01' 45"
Uranüs
Boğa
22° 00' 30"
Neptün
Balık
28° 43' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 19' 01"
Lilith
Başak
22° 40' 25"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>