Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mantığına Güven Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugünün fark edilmeyen gezegen enerjilerinin etkisini hissediyor musunuz? Eğer öyleyse moralinizi bozmayın, bu geçici bir süreç. Her seferinde bir adım atmak için elinizden geleni yapın ve bu akşam biraz eğlence planları organize edin. Arkadaşlarınızla bir araya gelin ya da film izleyin. Kendinizi bir şeylerle meşgul ederek ve onlara odaklanarak daha iyi hissetmenizi sağlayın. Göz açıp kapayıncaya kadar çok daha iyi hissedeceksiniz!

Bugün hayal gücünüz, duyduğunuz veya okuduğunuz bir şey tarafından tetiklenebilir. Yaratıcı bir zihin çerçevesinde düşünebilir ve bir yazı, çizim veya proje üzerinde çalışmaya karar verebilirsiniz. Ya da hayatınızdaki mevcut bir problem için daha yaratıcı bir yaklaşım keşfedebilirsiniz. Size yük olan bir ilişkiyi iyileştirmek için çalışmak konusunda ilham alabilirsiniz. İçgüdülerinizi takip edin ve sihri görün!

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Günün enerjisi arkadaşların arasındaki popülerliğini ön plana çıkarıyor. Gökyüzündeki geçişler enerjini ve tutkunu olumlu etkiliyor olacak; böylece insanların sana yakınlaştığına tanık olacaksın. Hatta insanların sana saygı duymaya başladığını fark edebilirsin. Bu tarz dikkate değer popülerite sana kendini özel ve şanslı hissettirebilir. Öte yandan, olduğunu bildiğin kişiden daha iyi olduğunu düşündürebilir de. Bugün kendini kaybetmemeye ve çok heyecanlanmamaya dikkat et.Anahtarları koyduğunuz yeri unuttuğunuzda ve yanlışlıkla kurutma makinesine yeni yıkanmış çamaşırlarınızla birlikte çamaşır deterjanı koyduğunuzda muhtemelen kendinizi sersemin teki gibi hissedeceksiniz. Zihniniz dört bir yana uçuşuyor, bu yüzden de başladığınız bir şeyin sonunu getirmek sizin için kolay olmayabilir. Buna çok fazla takılmamaya çalışın. İçinizden gelmeyen bir şeye kendinizi zorlamaya çalışmayın ve yalnızca akışına bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

13 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk hayatınız gündemde Akrep burçları. Yavaş yavaş canlanmay başladınız. Enerjik bir döneme giriyorsunuz. Ancak hep ben dememeyi kendinize öğretmelisiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önüne gelen fırsatları mantıklı bir şekilde değerlendirmelisin. Önceden tepmiş olduğun fırsatlar tekrardan karşına çıkabilir. Aklındakileri somuta çevirmek için adım atmalısın. Önüne gelen sorunları atlatmak sana ne kadar şanslı olduğunu düşündürebilir. Miras, kredi ve buna benzer maddi sorunlar ile uğraşıyorsan bunları en kısa sürede atlatabilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilinle aranızdaki yanlış anlaşılmaları çözmek adına belli adımlar atıyorsun.

13 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Beklediğiniz güzel haberleri bugün alabilirsiniz. Kişilerle ya da olaylarla zıtlaşmak bugün sizin doğru olmayabilir. Yaşadığınız olaylara fazla anlamak yükleyerek abartmamalısınız.

13 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz fazla olan olaylarda dönüşüm yaşayacağınız zamanlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha ileri gitmek isteyebilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönlerini netleştirmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın.

13 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda ne istediğinizi biliyor olsanız da hayat sizleri süprizleri ile şaşırtabilir. Sağ duyunuza güvenmeniz gereken bolluk dolu bir evreden geçiyorsunuz.

13 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye başlarken kendinizi biraz daha gösterme fırsatınız olabilir. Lider yönlerinizi ortaya koyabilir, cesur ve iddialı davranabilirsiniz. Işığınızın parladığı bir gün.

13 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda siz fark etmeseniz büyük duygusal değişimler yaşayan insanlar olabilir. Bu sebepten etrafınızdaki herkese sevgiyle ve nezaketle yaklaşın. Genel olarak anlayışlı bir tavır sergileyin.

13 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzda seyahat edecek. Tutkularınızın ve isteklerinizin güçlü olacağı bugün kendinizi duygusal hissedebilirsiniz.Ay ile Mars arasındaki olumlu etkileşim yakın çevrenizden destek görebileceğinizi gösteriyor. Kısa süreli seyahatler ve yeni eğitimler gündeme gelebilir.

13 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zaten doğanız gereği kuvvetli olan hisleriniz, iyice öne çıkmaya başlayabilir. Bu durum sizi, ilişkileriniz konusunda çok daha hassas yapacak, çevrenizdeki insanların ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermenizi sağlayacaktır.

13 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde kendinizi anlatmak, özellikle de aşk ilişkilerinde derin konuları konuşmak sizin için çok daha kolay. Bağ kurmak isteyeceksiniz.

13 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; burcunda ilerleyen Ay; hem hayatını hem de ilişkilerini tekrar gözden geçirmeni sağlarken; karşına çıkan fırsatları da görmene yardımcı olacaktır. Yaşamına dair konularda attığın adımlarla sevdiklerinin tam desteğini alabilir, hayal gücünü de kullanarak seni başarıya taşıyacak girişimlerde bulunabilirsin.

13 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 35' 33" R
Ay
İkizler
25° 16' 31" R
Merkür
Koç
24° 25' 33"
Venüs
Boğa
13° 55' 25"
Mars
Koç
07° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 12"
Satürn
Balık
17° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 57' 09"
Neptün
Balık
29° 12' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 05"
Lilith
Başak
24° 30' 05"
True Node
Koç
15° 08' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>