Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gergin Hissediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle aranızda aşk sözleri akabilir. Birbirinizle açık ve dürüst iletişime kurmanız konusundaki engeller, geçtiğimiz birkaç hafta içinde ortadan kalktı. Ve ayrıca bugün duygularınızı ifade etmekte her zamankinden daha iyi olacaksınız. Fakat sadece çok abartmayın. Böyle zamanlarda bile, fazla duygusal olmak sevgiliniz için rahatsız olabilir. Dikkatli olun ve günün tadını çıkarın.

Bugün, yeni bir yol izlemeniz gereken günlerden biri. Diğer insanlardan gelen karşıt görüşlerin, diğerlerinden daha yükseğe tırmanmanız için sizi teşvik etmesine izin verin. Romantik tarafta gezintiye çıkın ve fantezilerinizin çılgınlaşmasına izin verin. İşler sizin için iyi bir şekilde gidiyor olmalı, o yüzden sınırlarınızı zorlamaktan çekinmeyin. İşinizi erken halledin, böylece bu gece her şeyi yapabileceğiniz bir partiye hazır olacaksınız.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Duyguların, çevrendeki dünyayla bugün çok daha uyumlu gidiyor olacak. Hatta bir derece psişik hissediyorsun. İçgüdülerine güven. Şu anda rasyonel düşünce işleri çözmenin en verimli yolu olmayabilir. Eyleme geçmeden önce hislerini dinleyen kişi ol. Daha kuvvetli sonuçlar için insanlarla güçlerini birleştir.Günlük rutininize bir mola verip farklı bir yola sapın. Dünya siz olmadan da döner bu yüzden bir günlüğüne kulaklarınızı tıkayın. Hangi yoldan gitmeye karar verirseniz verin o yol doğru olandır, unutmayın. Pişmanlık faydasız bir duygudur, hissetmeye tenezzül etmeyin. İçinde bulunduğunuz günün ve vaat ettiği ufak mutlulukların tadını çıkarın. Hayallerinizle bağ kurup her şeyi dengeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belki son zamanlarda başkalarına yardım etmekle çok fazla zaman geçirdiniz ve şimdi de sıra kendi ruhunuzu tazelemeye gelmiş olabilir. Şu anda düzenli meditasyon yapıyorsanız, yenilenmenin en iyi yolu bu olabilir. Bu yolu daha önce denemediyseniz, üzerine biraz araştırma yapın. İnternette bu konuyla ilgili birçok kaynak var ve yerel kitapçınız da size ihtiyacınız olanları sunabilir. İstediğiniz buysa ya da denemeyi çok istiyorsanız bu gerçekten gülümsemek kadar basit bir şey. Bu eski tekniği öğrendiğinize pişman olmayacaksınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünkü planlarınızı yaparken biraz kısıtlama hissedebilirsiniz. Sizi rahatsız eden ve sizi yavaşlatmaya teşvik eden bir disiplin ve dikkat duygusu var. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantına dair belirli konuları gözünde fazla büyüttüğünü düşünebilirsin. Hemhayatında hem de sosyal hayatında karasızlık söz konusu. Bugün işyerindeki arkadaşlarının söyledikleri, dikkatini daha çok çekebilir. Dedikodu durumlarına girmeyi istemiyorsun. Maddi açıdan zorlandığını düşünüyorsan, alternatif kaynaklar da yaratmak isteyebilirsin. Yönetici pozisyonunda olan bir Akrep burcuysan, bugün her zamankinden daha huysuz olabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, zaman zaman aklın geçmişteki hatalarına gidebilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde iletişimin destekleyici tarafı sizinle olmalıdır. Kendinizi ifade ederken insanların üzerinde ki ikna kabiliyetiniz oldukça göz dolduruyor olacak. Bunu iyi bir şekilde değerlendirmek ise sizin elinizdedir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı iletişim problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Alınan kararlarda dikkatli olmakta fayda var. Gizli düşmanlar olabilir. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde rahatlatıcı koşullar söz konusu.

13 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüzü değiştirmek için oldukça uygun bir gün, dua etmek, meditasyon yapmak ve şükür ritüelleri gerçekleştirmek için uygun olacak.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışkanlıklarınızı değiştirmek zorunda kalmak sizi biraz sinirlendirmiş olabilir. Ancak ömrünüzün sonuna dek aynı düzene sahip olamayacağınızı anlamalısınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek. Spiritüel aktivitelerde bulunmak, ruhunuza iyi gelecek şeyler yapmak için uygun bir gün.Ay'ın Satürn ile kuracağı sert açı kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğinizi gösteriyor. Kapandığını düşündüğünüz konular tekrar ön plana çıkabilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, masraflarınızın düşmeye, bütçenizin rahatlamaya başladığını görebilirsiniz. Azalan harcama kalemlerinin cebinizde bıraktığı parayı, uzun zamandır istediğiniz bir seyahate çıkarak değerlendirme düşüncesinde olabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ortaya koymak ve bir anlamda fark edilmek istiyorsunuz. Akrep burçlarının bu dönem kilolarına oldukça dikkat etmeleri gerekiyor. Ya çok fazla hareket ediyorsunuz ya da asla hareket etmiyor sürekli bir rehavetin içinde yuvarlanıyorsunuz. Ailevi konular gündeme gelebilir.

13 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; son birkaç gündür hissetmekte olduğun kapana kısılmışlık duygusunun aslında gerçeğe dayanmayan endişelerden kaynaklandığına işaret etmekte.  Yakınlarının sorunlarına, ufak tefek konuların seni oyalamasına veya önüne taş koymasına müsaade etmeden tek bir yöne odaklanmalısın.

13 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 23"
Ay
Kova
26° 43' 43"
Merkür
Koç
17° 55' 50"
Venüs
Boğa
03° 47' 22"
Mars
Koç
01° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 10"
Satürn
Balık
16° 46' 20"
Uranüs
Boğa
22° 28' 37"
Neptün
Balık
28° 58' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 09"
Lilith
Başak
23° 35' 20"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>