Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ortaklık Konusu Gündemde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün eğlenceli ve tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Gittiğiniz her yerde sevgi ifade etmeye ve romantizm yaratmaya hazır olacaksınız. Hayatınızda biri yoksa, özel birinin ilgisini çekebilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla flört etmek, etrafınızdakileri etkilemek ve insanlarla sohbet etmek hoşunuza gidiyor. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün sevgilinle dinlenmek ve rahatlamak için mükemmel bir gün. Güzel bir restorana ya da güzel bir parka bir gezi gidebilirsiniz.

Sizinle bir girişimde bulunan bir arkadaşınız ya daarkadaşınız, bir şekilde parasızlıkla engellenebilir. Bu, belki de sizin tarafınızda beklenmedik eklemeleri ya da geçici olarak bunlar için alınacak yeni birini işaret edebilir. Bu zor bir durum, ama siz ve diğerarkadaşlarınız idare edecek ama arkadaşınız zamanında bunu almalı. Duruma bir çözün üretin ve dayanın.

Parasal mevzular bugün sizin için korkunç görünüyor. Geçici bir aksilik yaşadınız fakat fazlasıyla kötümsersiniz ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Elinize bir kağıt kalem alın, oturun ve birkaç figür çizmeye çalışın. Bu size iyi gelecek ve ilk başta olduğunuzdan çok daha iyi durumda olduğunuzu fark edeceksiniz. Ne pahasına olursa olsun, hayatınızdaki ters giden şeylerle başa çıkabileceksiniz. Sadece yapmanız gerekenlere odaklanın ve yapın!

Bugün hassas ve savunmasız yönünle temasa geç. Olmadığın biri gibi davranma. Odadaki herkesin dikkatini çekmeden ve kendin gibi olarak da güzel vakit geçirebileceğini bil. Duygularını dengele ve kendine biraz alan tanı. Başkalarına verdiğin tavsiyeleri şimdi biraz da kendine uygula.Son zamanlarda üzerinize iyiden iyiye bir miskinlik çöktüğünü hissediyorsanız, büyük ihtimalle bugünden çok keyif alacaksınız. Bugünün gezegen etkisi sayesinde kendinizi çok daha güçlü ve enerjik hissetmeniz mümkün. Biraz dışarı çıkıp ertelediğiniz bazı şeyleri yapmak için fena bir gün olmayabilir. Bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendirip tamamlanması gereken işleri bitirebilirsiniz; özellikle de yarıda bıraktığınız işleri düşünürseniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dağınıklık ve düzensizlik hakim olabilir. Bazı yolculuklar aksayabilir. Manipülatif konuşmalar artabilir, yanıltma veya yanılma durumuna dikkat.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklık konuları bugün gündemine gelebilir. Kendi işinin sahibi olan bir Akrep burcuysan, işlerini büyütmek için yeni anlaşmalara imza atabilirsin. Halının altına süpürdüğün konularla yüzleşme vakti geldi. Bugün itibariyle o sorunları tamamen hayatından çıkaracaksın. Yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı sorunları sana anlatmak isteyebilir.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bir dönemin sonuna geldiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Bu kararların doğru olup olmadığını düşünmek için aceleci davranmamak sizin için çok daha iyi olacaktır. Çözüm odaklı olmanız sizi başka sürprizlere sürükleyebilir. 

14 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizi gelecek yönünde planlamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hırslı davranabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde daha derin düşünceler içinde olabilirsiniz.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda motivasyonunuz ve kendinizi gösterme isteğiniz artabilir. Sizi yargılayan kişiler gösterdiğiniz başarıları gördükçe şaşırabilirler.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pek bir sorun görmeseniz dahi zihninizden geçenleri sorgulamanız iyilik halinizin devamı için güzel bir fikir olabilir. Çekindiğiniz durumlar oluşabilir fakat bugün çözemeyeceğiniz bir sorun olmayacaktır. Karşılık vermeyeceğiniz bir ilgi görebilirsiniz, nezaketiniz sizi güzel hatırlatsın.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkiniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Kendinize güveniyor olmanız, çevreniz için de olumlu bir tablo oluşturuyor. Size gelen fırsatlara hayır dememelisiniz. 

14 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünüyor olabilirsiniz. İş yerinizde bazı değişiklikler oluyor ve kendinizi stresli hissediyorsunuz. Zihinsel sağlığınız için hayatınızda olan her şeyi kafanıza takmamaya özen gösterin.

14 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal davranmaktan çok akılcı olmayı yeğlemelisiniz. Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın.

14 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 55' 09" R
Ay
Boğa
16° 18' 23" R
Merkür
Koç
21° 48' 52"
Venüs
Boğa
10° 31' 14"
Mars
Koç
05° 40' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 08"
Satürn
Balık
17° 13' 24"
Uranüs
Boğa
22° 47' 32"
Neptün
Balık
29° 07' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 11"
Lilith
Başak
24° 11' 42"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>