Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için istekli bir havanız var. Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz.

İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz. Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor.

Aşırı yorgunluğunuz sinirlerinizi de yıpratıyor. Son zamanlardaki mide şikayetlerinizin arkasında bu gerginlik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin üzüntülerin, coşkulu mutlulukların insanısınız. Arkadaş ilişkileri sizin için çok önemli. Ama beklenmedik sürpriz çıkışlar ve kararlarla zorlaştırabiliyorsunuz. Kolay güven duymuyor gibisiniz. Sevecen, yumuşak biri olmanız, sevinci olduğu gibi hüznü de yoğun yaşamanıza yol açıyor ve bu özelliğinizden memnun bir dost çevreniz var.

14 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlemesini sürdüğü bir güne merhaba diyorsunuz. Ay'ın Neptün'le, Güneş'in Jüpiter ile olan kontakları hem maddi konularınızda hem aşk hayatınızda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Partnerinizle aranızda sorun yaşanabilir. Çocuğunuzla ilgili de gergin bir süreçte olabilirsiniz. Ay daha sonra Jüpiter ile karşıtlık yaptığında maddi olarak açılmamanız gereken bir günde olduğunuzu gösteriyor. Vereceğiniz ani kararlarla büyük maddi kayıplara yol açabilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa kendinizi riskli işlerden sakının. Ameliyat konuları gündeme gelebilir. Ay-Merkür arasındaki etkiyle duygusal hayatınızda vereceğiniz tepkilerin dozuna dikkat etmelisiniz. 15:30'dan sonra ertesi güne kadar Ay boşlukta kalacak. Sevgiler, Astomeri

14 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız yürümek isteyeceksin!Ay, akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. İletişim konusunda yaşayacağın aksilikler sabrını taşırsa da ani çıkışlar yapmaktan kaçınmaya özen göstermelisin. Her ne kadar fikirlerinin doğruluğunu hararetle savunacak olsan da günün sonunda fazla önyargılı ve keskin davrandığını düşünebilirsin. Sürdürdüğün işler ve ortaklıklar konusunda bugün bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsin. Yolun bundan sonrasını yalnız yürümek isteyebilirsin. Eğer evli bir Akrep burcuysan, bugün alacağın kararlarla ilgili eşinden gelecek eleştirileri duymak seni pek mutlu etmeyebilir. Bugün aynı zamanda sosyal medyada çocukluk arkadaşının profiline rastlayabilirsin.

14 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi sorunlar yüzünden bazı yakın ilişkilerinize mesafe koymak durumunda kalabilirsiniz. Aile üyelerinizle aranızda oluşan rekabet ve gerginliklere dikkat etmelisiniz.

14 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi etkilemeye devam edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı sakin tavrınızı korumaya özen göstermelisiniz. Finansal konularınız gününüzü meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konular daha fazla görünür olabilir. Akşam saatlerinde tepkileriniz daha tepkisel olabilirsiniz. Ailevi konularla ilgileneceğiniz zamanlar yaşanabilir.

14 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duruşunuzla karşı cinsin ilk etapta dikkatini çekiyorsunuz. Ancak uzun vadede ilişkilerinizin yürümeme sebebi kişisel egonuzu ön plana çıkartmanız olabilir.

14 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep burçlarının aşk hayatlarını son derece farklı gelişmeler bekliyor. Yakında neler olacağına inanamayacaksınız. Günlükrutinleriniz artış gösterecek. Kariyerdeki yükselmelerin olağan sonucu. Bir süre düzeninizi oturtana kadar yoğunluk devam edecek. Kendinizi sorgulamanız çok ince ama her zaman suçu kendinizde aramamalısınız. Bir de en kötü ihtimal asla gerçekleşmeyecek.

14 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ön çalışmasını yaptığınız işlerde aksaklıklar olası. Önemli projeleri akşam saatlerinde sakin ve yaratıcı biçimde yapabilirsiniz. Yapıcı söylemler uzun vadeli sorunlardan korunmanızı sağlar.

14 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim, arka planda güvendiğiniz kişiler sayesinde maddi kazancınızı farklı yatırımlara yönlendirme şansını yakalarsınız. Yeni ortaklarlakurmak için karar verseniz de bugünlerde Merkür Retrosu olduğu için uygulama sürecini Nisan başına bırakmanızda fayda var.

14 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İdeallerinizin etkisinde kalacağınız, bu yüzden de günlük işlerle değil, uzun vadeye yayılan planlarla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Herşeye çok daha geniş bir perspektiften bakmanız ve net bir görüş yakalamanız olasıdır.

14 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 00" R
Ay
Oğlak
06° 42' 43"
Merkür
Koç
16° 26' 42"
Venüs
Koç
29° 17' 51"
Mars
Balık
28° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 07"
Satürn
Balık
16° 27' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 50"
Lilith
Başak
23° 11' 04"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>