Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Haberlere Hazır Olmalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 10%

Bu, çok neşeli bir dönem değil. Bunun nedeni, hayatınızdaki bazı önemli sorunların bir kez daha kafanızı karıştırıyor ve sizi bu konuları ele almaya zorluyor olması. Evet, bunu istemiyorsunuz biliyoruz. Fakat öylece durup bu problemlerin ortadan kalkmasını dileyemezsiniz. Onlarla bir defalığına ve herkes için yüzleşmenin zamanı geldi. Ev hayatınızı daha olumlu ve neşeli hale getirmek için çaba göstermeniz çok önemli. Sevdikleriniz gidişatı belirlemek için sizden medet umuyorlar.

Çalıştığın yerde biraz sıkılıyor musunuz? Bacaklarınızı uzatmak için yeterli alanın var mı, kollarınızı uzatın, ve evet, nefes alın. Eğer alan yeterli ise, boğucu olan şey işiniz olabilir mi? Belki de çok rutin veya kısıtlayıcı olmaya başladı? Bunu düşünmek iyi olur. Ve fiziksel sağlığınızı da unutmayın. Hiç kimse şekilsiz bir vücuttan istediği verimi alamaz.

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

İnsanlardan geri beslemeler duymak isteyebilirsin. Bazı zamanlar oldukça bağımsızsın ve kendi işlerine bakmak istiyorsun. Eleştiriden hoşlanmıyorsun ve önerileri de pek sıcak karşılamıyorsun. Ama bugün sakin kalmaya ve açık fikirli olmaya odaklısın. Eğer birisi bir öneride bulunursa hemen alınma. Yararlı fikirleri olabilir!Bugün sizin için duygusal bir gün olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır size dargın olan biri yüzleşmek için bugünü seçerse şaşırmayın. Bu kişinin söyleyeceklerini dikkatle dinlemeye çalışın ve konuyu sadece onun sorunu olarak görüp geçiştirmeyin. Bazen büyümek için almamız gereken dersler pek de eğlenceli olmayabilir. Bunu bir düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anahtarları koyduğunuz yeri unuttuğunuzda ve yanlışlıkla kurutma makinesine yeni yıkanmış çamaşırlarınızla birlikte çamaşır deterjanı koyduğunuzda muhtemelen kendinizi sersemin teki gibi hissedeceksiniz. Zihniniz dört bir yana uçuşuyor, bu yüzden de başladığınız bir şeyin sonunu getirmek sizin için kolay olmayabilir. Buna çok fazla takılmamaya çalışın. İçinizden gelmeyen bir şeye kendinizi zorlamaya çalışmayın ve yalnızca akışına bırakın.

14 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün kimseyle münakaşaya girmeyin. Sakin kalmalısınız. Aksi halde ısrarla çevrenizdekileri kırmaya devam edeceksiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun bir süredir sürekli ertelediğin konular varsa, bu konularla yüzleşeceğin bir gündesin. Çevrendeki gelişen olaylara karşı daha sorgulayıcısın. Bir karar vermeden önce birden çok defa düşünüyorsun. Hayatında emin olamadığın bazı olaylar karşısında fikirlerin değişebiliyor. Birikim ve yatırım konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, daha açık ve net konuşmalar yapıyorsun.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Ortaklı gelirleriniz ve finansal beklentileriniz de yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkilerde korku ve endişe durumlarına karşı hata yapmadan kararlar vermelisiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında şahsi konular sizi daha fazla meşgul ediyor. Akşam saatlerinde güzel şeyler için harcamalar yapabilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve duygusal konularda oldukça şanslı olacağınız bir gündesiniz. Partnerinizden göreceğiniz sevgi ve ilgi aynı zamanda affedicilik sizi epey rahatlatacak.

14 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır çalışıp çabaladığınız hedefinize sonunda ulaşıyorsunuz, tebrikler! Geleceğiniz hakkında çok heyecanlı ve mutlusunuz. Yakın zamanda büyük değişiklikler yaşamaya hazır olun.

14 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerini kişisel meselelerinizle ilgilenmek için değerlendirebilirsiniz. Kendinizi şımartmak ve dış görünüşünüzle ilgilenmek için erken saatleri değerlendirebilirsiniz.Ay'ın Yay burcuna giriş yapacağı 14:10 itibariyle finansal konularınız ön plana çıkıyor. Gelir gider dengenizi yönetmek için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

14 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İdeallerinizin etkisinde kalacağınız, bu yüzden de günlük işlerle değil, uzun vadeye yayılan planlarla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Herşeye çok daha geniş bir perspektiften bakmanız ve net bir görüş yakalamanız olasıdır.

14 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde yaşadığınız olaylar konusunda daha olumlu düşünmeye başladınız. Eskisi gibi her şeye üzülmüyorsunuz. Aşk hayatınızda mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız oldukça fazla. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir zaman. Açık olmanız ve pozitif enerjiniz bugün size önemli bir kapı açabilir. Maddi konularda yine çok şanslısınız. Gerginlikten kaynaklanan başağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

14 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde burcunda ilerleyen Ay; kişisel meselelerinle ilgilenmene ve yarım bıraktığın işleri tamamlamana yardım edebilir. Gün içinde gelişebilecek bazı olaylar karşısında verilen sözlere güvenerek bütçeni aşan harcamalarda bulunmamalısın. Akşam saatlerine doğru daha pozitif bir ruh halinde olup eşinle zaman geçirebilirsin.

14 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 17' 26" R
Ay
İkizler
21° 00' 19" R
Merkür
Koç
24° 06' 39"
Venüs
Boğa
13° 32' 20"
Mars
Koç
07° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 46"
Satürn
Balık
17° 24' 51"
Uranüs
Boğa
22° 56' 04"
Neptün
Balık
29° 11' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 05"
Lilith
Başak
24° 28' 01"
True Node
Koç
15° 09' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>