Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

İnsanlar bugün size ne olduğuna anlam veremeyecek. Hislerinizi dışa vuruyorsunuz ve en ufak bir fırsatta ağlıyorsunuz. Bu siz değilsiniz. Duygusuz bir insan da değilsiniz, hem de hiç. Ancak, hislerinizi göstermenin sizin için kolay olmadığının fazlasıyla farkındasınız. Bugün bir şeyleri boş verin!

Bugünün sizin için pürüzsüz ve kolay bir gün olmasını beklememelisiniz. Mesleğinizde, ister işiniz üstünde çalışmalarınızda, ister dersleriniz üzerine çalışmalarınızda olsun, etrafınızdaki insanlarla gerginlik yaşamayı bekleyebilir ve kendinizi biraz boğulmuş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, temel olarak, rahatsızlığınızın kaynağını şu anda aklınızda bulunan maddi yükümlülükler olarak tanımlayabilirsiniz: bunlar finansal araçların eksikliği, belki de üretim kısıtlamaları olabilir.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Kişisel bir ilişkide, bir miktar pazarlık söz konusu olabilir. Günün enerjisi sabırsızlık ve huzursuzluk hislerini uyandırabilir. Romantik partnerinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bu küçük duygusal kıvılcımın büyük çapta bir patlamaya dönüşmesine izin verme. Olaya daha objektif bakmaya çalış. Sevgi dolu ve destekleyici bir şekilde iletişim kurarsanız, ortak noktayı bulacaksınız. Bu da huzurlu bir zamanı beraberinde getirecek!Son zamanlarda kendinize acıyor olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmenize ket vurulduğunu iddia edebilirsiniz. Bunun doğru olduğundan emin misiniz? Sansür sizin için gerçek bir sorun mu, yoksa işinize gelen bir bahaneden mi ibaret? Belki de gördüğünüz engeller yalnızca bir yanılsamadır. Dile getirmek istediğiniz birçok eleştiri var ve bunu yapıcı bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Ancak yüksek sesle söyleyin ki içiniz içinizi yemesin...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için duygusal bir gün olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır size dargın olan biri yüzleşmek için bugünü seçerse şaşırmayın. Bu kişinin söyleyeceklerini dikkatle dinlemeye çalışın ve konuyu sadece onun sorunu olarak görüp geçiştirmeyin. Bazen büyümek için almamız gereken dersler pek de eğlenceli olmayabilir. Bunu bir düşünün.

15 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlarda sizin de suçunuz var. Bugünü onun gönlünü almak için değerlendirin. Sevgilinize yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi düzeltebilirsiniz. İş yerinizde başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan dolayı zorluk çekmeniz mümkün. Gerginliğe hazır olmalısınız. Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız sorun yaratabiliyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

15 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün tamamında yakınındaki insanlarda hissettiğin hırs duygusu seni geri çekiyor. Yalnıza kendi hayatına odaklanıp bu konuda neyi iyi yapabileceğini düşünüyorsun. Yaşam alanın için uzun zamandır planladığın değişimleri yapmak adına adım atıyorsun. Tadilat yapmak bile gündeme gelebilir. Uzun süreli ilişkisi olan bir Akrep burcuysan sevgilin ile geleceğiniz için önemli kararlar alabilirsin.

15 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Mücadelenizin karşılığını alacağınız bugün şansınız oldukça yüksek. Beklediğiniz olumlu haberler bugün gelebilir. Kendi içinizde çözemediğiniz problemleri yakınlarınızla paylaşın ve güven duymayı öğrenin.

15 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha güvenli ve hevesli hissedebilirsiniz. Aynı zamanda parasal konular üzerine yeni fikirler üretmek mümkün.

15 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkiler vermemeniz gereken bir gündesiniz. İşinizde dingin kalmaya çalışın. Dostlarınız sizden yardım isteyebilir başkalarına yardım etme zevkini tadabilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konuları ve maddi konular bugün gündeminizi belirleyebilir. Harcama ve alışverişlerinizde bütçenizi gözetmeyi, kaynaklarınızdan doğru yararlanmayı ihmal etmemelisiniz.

15 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne kadar da duygusalsınız. Bu şekilde davranmanız beraberinde partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar doğuruyor olabilir. Biraz daha objektif olmaya özen göstermelisiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kazançlar evinizdeki seyahatine devam edecek. Para için ne kadar emek verdiğiniz ve karşılığında ne kadar kazanç elde ettiğiniz üzerine düşünebilirsiniz.Yeni gelir kapıları arayabilir, kazançlarınızı arttırmanın yolları üzerine kafa yorabilirsiniz. Ay ile Neptün arasındaki kare açı akşam saatlerinde harcamalarınızı yönetmekte zorlanabileceğinizi gösteriyor.

15 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelecekle ilgili planlar üzerinde düşünmeye devam etmeniz mümkündür. Yine de, bugün fazla gerçekçi olamayabileceğinizi de göz önünde bulundurun ve ciddi planlamalar yapmaktan uzak durun. Özellikle detaylar konusunda dikkatsizlik edebilirsiniz.

15 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hareketli, neşeli ve bol para harcayacağınız bir gün sizleri bekliyor. Arada bir böyle kaçamaklar güzedir, boş verin. Kendinizi, kendi enerjinizi iyileştirmek için güzel adımlar atacaksınız. Hayattan keyif alacaksınız. Birçok bekar Akrep burcu romantik etkileşimler altında.

15 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; maddi konuların gündemde olduğu bugün de; hem yakın gelecekteki yatırımlarını gözden geçireceğin hem de biraz kafa yoracağın bir gündesin. Geçim sıkıntısı yaşadığını hissedebilir; kişisel bir bilanço çıkarıp yaşam standartların hakkında kendinle iletişime geçebilirsin.

15 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 06' 33" R
Ay
İkizler
18° 25' 28" R
Merkür
Koç
23° 55' 27"
Venüs
Boğa
13° 18' 29"
Mars
Koç
07° 24' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 07"
Satürn
Balık
17° 23' 59"
Uranüs
Boğa
22° 55' 25"
Neptün
Balık
29° 11' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 29"
Lilith
Başak
24° 26' 46"
True Node
Koç
15° 10' 56"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>