Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hedefleriniz İçin Çabalıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha etkin adımlar atmak isteyeceksiniz. Sorunlar üzerinde etkinlik gösteremediğiniz sürece her şeyin daha zorlayıcı olabileceğini de unutmamalısınız. Sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. Ciddi adımlar atma şansınız var ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Başarıya odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Yeni gelir kapıları açmak isteyeceksiniz. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arayış içinde olduğunuz konularda kendinizi belirsizlik içinde hissedebilirsiniz. Siz üzerinize düşeni yaptıktan sonra, süreci takip etmelisiniz. Ancak süreci takip etmek demek, sadece buna odaklanmak değil hayatınızın, peşinde olduklarınızın gerekliliklerini sağlamaya devam etmek demektir.

16 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz karmaşık hissedebilirsiniz. İçsel dünyanızda derin düşünceler ve duygular yaşayabilirsiniz. Kendi iç işlerinizle ilgili zaman ayırın ve bu duygusal dalgaların geçmesine izin verin. Başkalarıyla olan ilişkilerinizde biraz dikkatli olmanız gerekebilir. İletişimde anlaşmazlıklar ve anlaşmaların farklılıkları olabilir. Sizden önce diğer insanların ihtiyaçlarını düşünmek, ilişkilerinizde olumlu bir etki yaratacaktır. Özgüveninizi koruyun ve kendinize olan inancınızı sarsacak durumlarla karşılaştığınızda hızla toparlanmaya çalışın. Enerjinizi pozitif ve yapıcı şeylere yönlendirmek bu dönemde size iyi gelecektir. Kendinizi keşfetmek ve içsel yolculuğunuza devam etmek için fırsatlar arayın.

16 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinize ulaşmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Hayat şartlarınızı iyileştirmek istiyorsunuz. Fazla açık sözlü olmanız arkadaşlarınızla aranızı bozabilir. Daha ılımlı olmak isteyeceksiniz. İş yerinizde dönen dedikodular canınızı sıkıyor. Farklı biraramaya başlamak isteyebilirsiniz

16 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Küçük ya da büyük olması fark etmeksizin hayatınız için istediğiniz bir şeyler olduğunda bunların peşinden gitmelisiniz. Seçici ve şüpheci tavrınızı bir avantaja dönüştürerek bugün kendi halinizde olmayı ve planlarınızı hiçbir etki altında olmadan yapmayı deneyin. Dönüşümün bu şekilde başladığını görmek size daha fazlasını yapma fırsatı ve cesareti de verecektir.

16 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış gündeminizi dönüştürebilir. İşlerinize hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

16 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda verimli bir süreçten geçiyorsunuz. Özellikle yalnız olan Akrep'ler aradıkları özellikteki kişi ile tanışma fırsatı yakalayabilirler.

16 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla empati yapmayı öğrenmen gerekebilir bugün. Özellikle deve para konularında. Sadece kendi bildiklerine veya önceliklerine göre hareket etmemek, bir karar alırken başkalarını da düşünmek zor olsa da gün içinde öncelik kazanabilir.

16 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sessiz ve derinden ilerleyen faaliyetleri ve yaşamınızı geliştirmeye odaklanan projeleri destekliyor. Bir yolda daha fazla İlerlemeden önce biraz yerleşip durumunuzu değerlendirmek içiniyi bir zaman. Yine de bugün bazı noktalarda hafif bir hoşnutsuzluk söz konusu olabilir. İçinizde aynı anda yükselen farklı dürtüleri genellikle oldukça ustalıkla yönetirken, şu andabiraz parçalanmış hissediyor olabilirsiniz. Kararsızlık muhtemeldir ancak geçicidir. Hayalleriniz hem destekleniyor hem de zorlanıyor, bu da duyguları karmaşık hale getiriyor. Anın tadını çıkarmayı hedefleyin ve görüşlerdeki küçük farklılıklara takılmayın.

16 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızlabirliği içinde olmanız, sizi oldukça mutlu edecek. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız, sizi istediğiniz gibi mutlu edecek. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

16 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

16 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eğitim, seyahat, yakın çevre veya kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortaklık konularında şans sizinle olacak. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

16 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarının etkisinde kalarak kendinizde kusur bulma huyu var sizde. Güzelliklerinizin farkına varın! Bu yüzden aşka da küsmüş gibisiniz. Bu akşam tanıştırılacağınız bir kişi bu halinize son verebilir. İşinizde bir türlü istediğiniz başarıyı gösteremiyorsunuz. Bu huzursuz haliniz göze batıyor. Arzuladığınıziçin araştırmalar yapmanın zamanı geldi. Mali problemler yüzünden, verdiğiniz bir karardan vazgeçebilirsiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

16 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 25' 25" R
Ay
Başak
11° 02' 10"
Merkür
Boğa
01° 24' 38"
Venüs
Boğa
21° 21' 29"
Mars
Koç
12° 24' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 43"
Satürn
Balık
17° 52' 24"
Uranüs
Boğa
23° 18' 13"
Neptün
Balık
29° 21' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 55"
Lilith
Başak
25° 10' 17"
True Node
Koç
14° 53' 25"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>