Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Rutinler Oluşturuyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2023, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Harekete geçmek için uygun zamanı kollamanız gerekmekte. İlişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız var.

İleriye yönelik planlamalar yapma konusunda sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Daha sakin ve kontrollü olabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yargılama gücünüz üst seviyelere çıkmakta. Bu da etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmaktan ziyade daha kontrolcü olabileceğiniz anlamına geliyor. Tersliklerin önüne geçebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Bilinçli olduğunuz sürece sorun yaşamayacaksınız.

14 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Akrep burcu için günlük burç yorumuna geçelim. Bugün, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. İçgüdüleriniz sizi doğru yola yönlendirecek ve önünüzdeki engelleri aşmanıza yardımcı olacak. İlişkilerinizi güçlendirmek ve iletişimi geliştirmek için zaman ayırmanız önemli olacak. Ayrıca kendinizi dinlemeniz ve dinlenmeniz gereken işaretlere kulak vermenizde fayda var. Sevdiklerinize karşı daha duyarlı ve anlayışlı olmak, ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. Enerjinizi olumlu ve verimli bir şekilde kullanarak, hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız diyetin sonucunda verdiğiniz kilolar özgüveninizi artmasına sebep oluyor. Çevrenizden aldığınız olumlu tepkilerden ise mutluluk duyuyorsunuz. Sağlıklı beslenmeği rutininiz haline getirmek istiyorsunuz. İlişkisi olmayan Akrep burcuysanız, sosyal medya aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlara dahil olmanız gerekebilir, burada yapacağınız konuşmalarla dikkat çekebilirsiniz. Rafine zevkleri ve tarzı olan biri olmanın olumlu getirilerini kullanmak için kullandığınız kelimelere ve insanlara olan bakışlarınıza özen göstermenizde fayda var. Her şeyi bir sorumluluk, bir fayda aracı olarak görmeyi bırakmalısınız.

14 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal kaynaklarınızla ilgili konularda ani değişikliklerden kaçınmalısınız. Finansal konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Ev hayatınızda ani kararlar sizi zor duruma sokabilir. Kazalara karşı dikkatli olun. Sağlık problemleriyle uğraşabilirsiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özellikle yalnız olan Yengeç'ler seçim yapmakta zorlanarak karşı tarafı oyalama eğiliminde olabilirler. Dürüst ve dengede kalmaya çalışın.

14 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Göreceğin rüyaların bir anlamı olabilir bugün. Bu tür konulara kendini daha fazla açmayı tercih edebilirsin o yüzden. Gördüğün rüyaları hatırlamak, onları bir kenara not etmek ve anlamlarını araştırmak sana iyi gelebilir.

14 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün muhtemelen yoğun ve anlamlı olacak. Bu taze enerji ne kadar heyecan verici olsa da işleri çok hızlı ilerletmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın, aksi takdirde gücünüz tükenebilir. Yine de bu, kendinizi anlamlı şekillerde yeniden keşfetmenin veya kişisel olarak yeni bir başlangıç yapmanın zamanıdır. İlgi odağısınız ve bazı belirsizliklere rağmen sürücü koltuğunda olduğunuzu hissediyorsunuz. İnsanların terslikleri, güvenilmezlikleri veya meydan okumaları sizi biraz daha kendi kendine yeterli olmaya motive edebilir. Önemli biri, uykuda olan özgürlük, bağımsızlık ve heyecan ihtiyaçlarını tetikliyor olabilir ve artık deneyimleriniz ve etkileşimleriniz aracılığıyla kendiniz ve kişisel hedefleriniz hakkında önemli şeyler öğrenmeniz muhtemeldir.

14 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayal dünyanızın geniş olması nedeniyle, kazançlarınız konusunda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz. İlişkinizi sorgulayacak konuşmalardan uzak kalmayı başarırsanız, durumu kavrayabileceksiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir şey denemek için kendinize güveniyorsunuz. Bunun sonucundahayatınızda, sağlığınızda ve ayrıca aşk hayatınızda değişikler yaşayabilirsiniz. Bu yüzden ne zamandır planladığınız projeler için kolları sıvayın ve işe girişin. Çevrenizdekiler bu yeni yaklaşımınızı olumlu karşılayacak ve size destek verecek, ama siz yine de yere sağlam basmaya bakın.

14 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün para, kazançlar, ticaret vb durumlarda şans sizinle olacak. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

14 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle çok zor dönemler geçirmiş ve ilişkiyi sona erdirmeyi bile düşünmüşsünüz. İlişkinizin onarılmaya ihtiyacı var. İlişkiniz yanlış değil, fakat bu ilişkinin canlanabilmesi için önemli bir değişimden geçmesi gerekiyor. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınızkonum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz. Dişçinizin kapısını şimdiden çalmanız, daha sonra tedirginlik duyarak gitmenizden iyi olacak.

14 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 06' 08" R
Ay
Başak
07° 05' 11"
Merkür
Boğa
00° 58' 60"
Venüs
Boğa
20° 56' 53"
Mars
Koç
12° 08' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 60"
Satürn
Balık
17° 51' 02"
Uranüs
Boğa
23° 17' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 55"
Lilith
Başak
25° 08' 04"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>