Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Rotanızı Yeniden Çiziyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki olumsuzlukları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekiyor.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışın. Daha sabırlı ve kontrollü olduğunuz sürece sıkıntı yaşanmayacak. Her şey istediğiniz gibi olabilir.

Parasal kaynaklar doğrultusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Beklenmedik sorunlarla karşılaşmayacağınız bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadece haftanın değil yeni bir döngünün başladığını hissedebilirsiniz. Risk almaktan çekinmediğinizi görebilir, bugüne kadar izlediğiniz yolun dışına çıkabilirsiniz. Hem dış görünüşte hem mental açıdan, sahiplendiğiniz ve ısrar ettiğiniz tercihlerle vedalaşıyor ve kendinize yeni seçenekler hazırlıyorsunuz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. İç dünyanızda derin bir yolculuk yapma ve daha derin anlamları araştırma eğiliminde olabilirsiniz. İlişkilerinizde derinleşmek ve daha fazla bağ kurmak isteyebilirsiniz. Ancak, bu duygusal yoğunluk bazen size ağır gelebilir ve kontrolü elde tutmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi ve başkalarını anlamak için daha empatik bir yaklaşım benimseyin. İçsel dünyanızla bağlantıda kalmanız ve duygusal dengeyi korumanız önemlidir. İyi bir dinlenme ve rahatlama zamanı geçirmek için fırsatları değerlendirmelisiniz. Kendinizi ruhsal olarak daha derin keşiflere adamanız için harika bir gün olabilir. Sevgi dolu ve anlayışlı bir şekilde hareket ederek, bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir! Başka bir şey için bana yazabilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay’a ev sahipliği yapıyorsunuz. Yeniay, sizi yoran duygu ve düşüncelerden uzaklaşmanıza yardımcı olacak. Sonuca bir türlü ulaşamadığınız konuları bir süre rafa kaldırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda yaşadığınız olumsuz tecrübelerden faydalanarak kendi yolunuzu yeniden çizmek isteyeceksiniz

13 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta zaman dışında her şeyin telafisi olabilir. Bugün zamanınızı doğru kullanmanın hem ilişkilerinizde hem de kariyerinizde olumlu etkiler doğuracağını bilerek ilerlemelisiniz. İşverenleriniz, çalışma arkadaşlarınız ya da çevrenizden gelecek önerileri dikkate alın; ittirici güç bazen kendi kendinize söylediğinizi başka bir sesten duymaktır.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konulara daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Beslenmenize dikkat edin.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında iyi hissedeceğiniz gelişmelerin yine kendi elinizde olduğunu görebilirsiniz. Nezaketle yaptığınız her aksiyonda nezaketli cevaplar alabilirsiniz.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine olan güvenini tazeleyebilirsin. Neler yapabileceğini gözden geçirebilir, çok daha baskın bir biçimde hareket edebilirsin. Elinden uçan kuş bile kurtulamayabilir hatta! Bu güzel enerjiyi doğru bir biçimde değerlendirmek sana düşebilir.

13 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sizi biraz huzursuz bulsa da ihtiyaçlarınızı anlamak için harika bir gün olabilir. Daha sonra dezavantajlı duruma düşmemek için işleri şimdi eşit ve düzgün tutmanız daha iyi olur. Özellikle gün ilerledikçe kişisel çekicilik güçlüdür. Yaratıcı bir projeyi veya özel bir arkadaşlığı beslemekten yararlanabilirsiniz. Bir ilişki gelişip büyüyebilir. Yine de gün sizi değerli dersler için içinize döndürme eğilimindedir. Bunu konuları gözden geçirme, düşünme ve sezgilerinizden yararlanma zamanı olarak düşünebilirsiniz. Kötü bir tutum veya alışkanlıktan vazgeçmeniz gerekiyorsa şimdi tam zamanı.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda güçlü bir tablo çiziyor olmanız, çevresel faktörlerinizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularda yeni fikirlere açıksınız.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda sert etkiler alıyorsunuz ve bu da karmaşıklık yaşanmasına neden olabilir. İkili ilişkilerde kendinizi daha net ifade etmeye çalışın. Sınırları lehinize çevirme şansınız var ancak aceleci davrandığınız sürece her şey daha da karmaşık olabilir.

13 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğiniz, çözümü olmayan bir yola girmiş ve büyük olasılıkla hoş olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınız zaman, pek mükemmel olmayan ilişkinin doğal olarak sona erdiğini kabulleneceksiniz. İşinizde başkalarının düşüncelerine de önem vermeniz gerekiyor. Siz de zaman zaman yanılıyor olabilirsiniz. Fikirlerinizde inat etmeniz eleştirilere yol açabilir. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi biraz da savurgan olmanızdan kaynaklanıyor.

13 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 54' 05" R
Ay
Başak
04° 36' 44"
Merkür
Boğa
00° 43' 07"
Venüs
Boğa
20° 41' 30"
Mars
Koç
11° 59' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 03"
Satürn
Balık
17° 50' 10"
Uranüs
Boğa
23° 16' 20"
Neptün
Balık
29° 20' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 16"
Lilith
Başak
25° 06' 41"
True Node
Koç
14° 52' 48"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>