Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sakinliğinizi Koruyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmalısınız. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Her istediğiniz hemen olsun istiyorsunuz ancak bunun çok da mümkün olmayacağını da bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hislerinizi doğru anladığınızda bunları doğru bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Yaşadıklarınızın etkisine baktığınız kadar sizin hayata, insanlara bıraktığınız izlere de dikkat etmelisiniz. Her şeyin karşılıklı olduğu bir zaman diliminde olduğunuzu, beklentilere uygun davranışlar sergilemeniz gerektiğini unutmayın.

12 Kasım 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün enerjiniz yüksek olacak ve kararlı bir şekilde hareket etme isteğiniz artacak. İçgüdülerinize güvenerek ilerleyin. Hedeflerinizi belirlemek için bu fırsatı değerlendirin. İkili ilişkilerde ise, olumlu iletişim kurabilme yeteneğiniz sayesinde karşı tarafı etkileyebilirsiniz. Ancak, tartışmalardan kaçınmak önemlidir. Sağlığınıza dikkat etmek ve rahatlama yöntemlerine zaman ayırmak da bugün önemli olacak. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek, size iyi gelecektir.

12 Kasım 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuşkucu yapınız sayesinde arkadaşlarınızla ilgili bazı konularla yüzleşiyorsunuz. En azından bu kişilerle zaman kaybetmediğinize sevineceksiniz. İlişkisi olan Akrep burcuysanız, partnerinizi alttan almanız gerekebilir. İşlerin daha kötüye gitmemesi için sakinliğinizi korumaya çalışıyorsunuz.

12 Kasım 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir rotanızın olmasını isteyebilir ya da bunun gerekliliğiyle karşılaşabilirsiniz. Bugün şartlarınızı yenilemek, farklı planların ve ortamların içinde olmanın önemini düşünmelisiniz. Kendinizi hak ettiğiniz iyi yerlere taşımak için, bunun hangi yoldan geçtiğini ve geçeceğini iyi bilmenizde fayda var.

12 Kasım 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde Ay iyice küçülmekte. Düşüncelerinizde takıntılı olmamaya çalışın. Bitirilmesi gereken konular da dikkat çekiyor.

12 Kasım 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklenmedik fırsatların ayağınıza gelmesi özelliklealanında cesaretinizi arttırabilir. İkili ilişkilerde biraz daha anlayışlı olmaya özen gösterebilirsiniz.

12 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sürekli önüne bir engel konuluyormuş gibi hissedebilirsin. Özellikle de insanlarla iletişiminde geri gidiyor gibi hissedebilirsin. İnsanların seni kasıtlı olarak yanlış anladığını bile düşünebilirsin. Bu tür yanılgılara düşmemek önem kazanabilir.

12 Kasım 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi kırgın veya engellenmiş hissedebilirsiniz. Birisi sizi rahatsız edebilir, özellikle de kendinizi kısıtlanmış veya düşmanca hissediyorsanız ve sabırsızlık bu duruma yardımcı olmuyorsa. Bağımsızlığınızı savunmak için anında tepki vermek isteyebilirsiniz. Nitekim ortalık yatışana kadar dramatik eylemlerden kaçınmak önemlidir. Sabırsızlık artık büyük bir sorun olabilir. Ne kadar zorlarsanız zorlayın, her şey kendi olacağı şekilde ilerleyeceğinden biraz kadere güvenmek sizin için en iyisi olabilir.

12 Kasım 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Çevrenizdeki değişik kişilerin ilgisi sizi şımartabilir. Ayak ve bacak kaslarınızı güçlendirmelisiniz.

12 Kasım 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

12 Kasım 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjik, atak olacaksınız ancak partner veya ortağınızla ani tartışmalar gerçekleşebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

12 Kasım 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Kariyerinizde şansınız açık, fakat tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun! İş hayatınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

12 Kasım 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 35' 03" R
Ay
Başak
13° 00' 27"
Merkür
Boğa
01° 37' 34"
Venüs
Boğa
21° 33' 47"
Mars
Koç
12° 31' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 53' 05"
Satürn
Balık
17° 53' 05"
Uranüs
Boğa
23° 18' 47"
Neptün
Balık
29° 21' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 26"
Lilith
Başak
25° 11' 24"
True Node
Koç
14° 53' 39"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>