Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mutlu Olmak İstiyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı açıkça ifade etme noktasında sorun ya da sıkıntılar yaşanabilir. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermek istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

Mesleki olarak yarar sağlayabileceğiniz yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi hayata geçirmeye çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gerekmekte.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirmeye almalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli bir alanda takılı kalmak, bütün düzeni bunun üzerine kurmak yerine kendinize alternatifler oluşturmalısınız. Çok yönlülük ve dağınıklık arasında bir fark olduğunu idrak edin. Yakın çevreniz, erkek kardeşleriniz ya da arkadaşlarınızdan bu konuda fikirler alabilir, ortak hareket edeceğiniz konular üzerinde durabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Akrep burcu için bugün oldukça yoğun bir gün olabilir. İç dünyanızdaki duygusal dalgalanmaları dengelemek ve hedeflerinize odaklanmak için zaman ayırmak önemli olacak. İletişim becerilerinizi kullanarak insanlarla daha derin ilişkiler kurabilirsiniz. İçgüdüleriniz bugün sizi doğru yönlendirebilir, bu yüzden sezgilerinizi dinlemek önemli olacak. Ancak, güvensizlik duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Kendinize güvenmek ve pozitif düşüncelerle motive olmak, başarılı olmanızı sağlayacaktır. Kendinize zaman ayırarak, kendinizi daha iyi hissedebilir ve enerjinizi yenileyebilirsiniz. Sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılmak da iyi bir fikir olabilir. Eğlenceli ve keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

17 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Akrep burcuysanız, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açmak için gelen teklifleri hemen reddetmemeye karar veriyorsunuz. Sizi mutlu edecek kişiyi bulmak istiyorsunuz. Kronik hastalığınız varsa doktor kontrollerinizi ihmal etmemeniz gerektiğini düşünüyorsunuz. Sağlığınıza daha çok dikkat etmek isteyeceksiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda neler döndüğüyle yeterince vakit kaybettiğinizi düşünüyorsanız bugün ön plana neler koyacağınızı iyi belirlemelisiniz. Kendiniz ve bulunduğunuz çevre, sorumlu olduğunuz insanlar için bir şeyler yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. İş arayışları ya da mevcut çalışmaların sorumluluğunu alıyorsunuz.

17 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yazışmaların ve konuşmaların yoğunluğundan kendinize zaman ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her şeyin yetişemediğiniz kadar hızlı aktığını hissedebilir bilhassa planladığınız aktivitelere yetişememenin verdiği stresi üzerinizde yaşayabilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Planlı ve programlı hareket edenin çok yol alacağı bir gündesin bugün. O yüzden her ne yaparsan yap, sağlam hazırlıklarla kendi adımlarını kuvvetlendir. Bugün ne kadar planlı ve programlı olursan o kadar şey kazanabilirsin.

17 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, artık sevginizi benzersiz şekillerde ifade ediyorsunuz ve insanlar da sizi özel bir ışık altında görüyor. Uzlaşmaya ve rahat bir uyumu sürdürmeye çok isteklisiniz. Bilgeliğiniz bugün insanlara açıktır. İlişkileri sözlerle değil eylemlerle güçlendirmenin tam zamanı. Takdirinizi eylemlerle göstermek çok etkili olabilir. Özel birine daha fazla güvenmek kendinizi iyi hissettirir ve size olumlu olarak yansır. Artık hem rekabetçi hem de işbirlikçi faaliyetler iyi sonuç verebilir. Şu anda işleri doğal, yavaş ve sabırlı bir şekilde ele almak en iyisi.

17 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hissederek gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelerinize karşı oluşabilecek hiçbir zıt fikir, sizi negatif etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

17 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

17 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Anılarda kaldığın sürece gelecek yaşantında blokajlar oluşuyor. Geçmişi şifalandır ve gelecekteki mutluluk fırsatlarını kaçırma. Artık geçmişi arkanda bırak, yüzünü şimdiye dön. Andaki mutlulukları bir fark et. Lütfen karamsar olma. Yaşam tasarımında profesyonel yolunu lütfen birleştir.

17 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın bugün işiyle ilgili bir sorunla karşı karşıya gelmesi söz konusu. Sadece risk olarak kalacak bu hadise, biraz gerilmenize ve endişelenmenize yol alabilir. Bugünlerde işinizle ilgili seri davranmanız gerekiyor. Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız

17 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 29' 02" R
Ay
Başak
11° 46' 32"
Merkür
Boğa
01° 29' 29"
Venüs
Boğa
21° 26' 06"
Mars
Koç
12° 27' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 36"
Satürn
Balık
17° 52' 39"
Uranüs
Boğa
23° 18' 26"
Neptün
Balık
29° 21' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 07"
Lilith
Başak
25° 10' 42"
True Node
Koç
14° 53' 30"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>