Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Uzlaşmacısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, konuşmanızla birini etkileyebilirsiniz. Her zaman esprili ve çekici bir kişiliğe sahipsiniz, ama bazen bunu utandığınız için gizliyorsunuz. Bugün kendinizi normalden biraz daha cesur hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla dışarı çıkabilir ve bu rahat ortamda kendinizi ifade etme konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Bir iki şişe bira bu konuda size yardım edebilir!

Bugün inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri ya siyah ya da beyaz renklerde göreceksiniz ve görüşlerinize çok katı olacaksınız. Egonuzun kontrolden çıkmasına izin vermeyin. Diğer insanların bakış açılarına saygı göstermek için elinizden geleni yapın. Bir şey hakkında güçlü bir bilginiz olsa da, muhtemelen tam resme sahip değilsiniz. Meslektaşlarınızın da fikirlerini ifade etmesine izin verin. Kim bilir? Bir şeyler öğrenebilirsiniz!

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Kibar bir doğan var. Herhangi bir çatışmanın ortasında bile beladan kaçınıp barışçıl bir tavır benimsiyorsun. Şu anda çevrendekilerin de bir barış elçisine ihtiyacı olabilir. Belki çocukların geçinemiyordur. Aralarına girip onlarla bir konuşma yapman gerekiyor olabilir. Ya da iki arkadaşın bir uzlaşmazlık yaşıyordur. Ara buluculuk yapabilirsin. İki tarafa birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri için yardım et.Bugün herkes size aşırı agresif gelebilir. Elbette, çatışmadan kaçınmakta uzmansınız! Her tür nahoşluktan uzak durabilme yeteneğiniz sizi barbarlardan ayrı bir yere koyuyor. Fakat yaşanacak gün, ilginiz çekecek ve geleceğinizi ilgilendiren olayları kapsıyor. Bunlarla baş edebilmek için üzerlerine atılmalısınız. Herhangi bir şüpheniz varsa, bir otorite figürü size sorumluluklarınızı hatırlatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün müşterek noktalarda buluşamayan iki taraf arasındaki anlaşmazlıkta arabulucu rolünü üstlenebilirsiniz. Taraflardan biri her ne kadar duruma dair gerçekleri göz ardı etse de fikirleri bir o kadar güçlü ve sarsılmaz olabilir. Siz işe daha ziyade mantıkla yaklaşıyorsunuz, ancak iki tarafın da görüşlerini takdir edebilmek açısından olabildiğince yansız kalmalısınız.

18 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde bir süredir bastırdığınız, içinizde tuttuğunuz duygu ve düşünceleri dile getirebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili bir cesaret gösterebilir, tamam veya devam durumları içinde olabilirsiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Bir yandan işlerini yetiştirmeye çalışırken, bir yandan da kişisel alanınla ilgilenebilirsin. Kendi hayatını yönetmekle kalmayacak aynı zamanda çevrendeki insanlarında hayatını düzene koymalarına yardımcı olacaksın. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle aranızdaki sorunları konuşarak geride bırakabilir ve yeni bir sayfa açabilirsiniz. Mutfakta yeni tarifleri denemek için farklı kültürlerin lezzetlerini araştırabilirsin.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Işığınız ve enerjiniz herkes tarafından fark edilebilir ve birden zirveye oturabilirsiniz. Bu olumlu enerji yayılarak hayatınızın her alanına etki edebilir ve kariyer hayatınızda yeni başlangıçlara sebep olabilir.

18 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha hayalci olacağınız bir gündesiniz. Bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde akıcı koşullar söz konusu. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken karşınızdakinin durumunu da düşünmelisiniz.

18 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal hissettiğiniz bir günde olabilirsiniz. Özellikle geçmiş konuların tekrar gündeme gelmesi sizde bir huzursuzluk yaratabilir.

18 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

18 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız işler için hak ettiğiniz krediyi alın Mütevazı kalmanın önemli olduğu zamanlar vardır, ama şimdi onlardan biri değil. Bir adım öne çıkın ve dünyanın harika başarılarınızı bilmesini sağlayın. Ayrıca, parlak fikrinize sahip çıkmazsanız, birileri gelip onu çalabilir. Her durum bu tür aşırı önlemler gerektirmez, ancak üzgün olmaktan daha güvenlidir!

18 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili sıkıntılı bir dönemdesiniz. Mesleki konularda yapacağınız atılımlar havada kalabilir. Suskun bir havaya bürünecek ve düşüncelerinizi paylaşmak istemeyeceksiniz. Nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır.

18 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

18 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanlara karşı daha hoşgörülü yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Doğru planlama ile tüm sorunları geride bırakma şansınız da var. Olumsuzlukların geride kalmasını sağlayabildiğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Var olan pürüzleri ortadan kaldırmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

18 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi istemediği şeyler yapmak için zorlamış olabilirsiniz. Bu ilişkinizin kötü yöne gittiğinin işareti olabilir. Bunu önlemek zorundasınız. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen sizi zorda bırakıyor. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz, yemekleri yavaş yavaş azaltın.

18 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 13" R
Ay
Yay
11° 45' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 07"
Venüs
Koç
26° 56' 07"
Mars
Balık
27° 10' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 23"
Satürn
Balık
16° 16' 44"
Uranüs
Boğa
22° 09' 35"
Neptün
Balık
28° 48' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 17"
Lilith
Başak
22° 58' 18"
True Node
Koç
15° 30' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>