Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yoğun Bir Gün! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sizi zorlayabilecek bazı etkiler alabilirsiniz. Karmaşadan uzak durabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Sınırların bilincinde olmanız gerekiyor.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Doğru adımlar atabildiğiniz sürece hiçbir şeyin sizi zorlamayacağını da bilmelisiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ayırdığınız zamanı nasıl geçirdiğinizi düşünün ve bugün burada yapmanız gerekenlere odaklanın. Fiziksel aktiviteler, bedensel değişiklikler özgüveninizi yükseltebilir. Hayatınızla meşgul olmak sizi bunun dışında kalan konulardan uzaklaştıracak, enerjinizi dönüştürecektir.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu için ilişkiler vehayatının odak noktası olacak gibi görünüyor. Partnerinizle yakınlaşma ve duygusal derinliği paylaşma söz konusu olabilir. İş hayatında ise, olası bir ortaklık veya anlaşma için fırsatlar çıkabilir. Finansal durumunuzda iyileşmeler olabilir ve beklediğiniz maddi destek veya ödeme alabilirsiniz. Güvenliğinizi önemseyin ve sağlıklı sınırlar koymaya özen gösterin.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz taşınma işine bugün sonunda başlıyorsunuz. Çok yorulsanız da yaşam kalitenizi arttıracak bir evde olmak sizi rahatlatıyor. İlişkisi olan Akrep burcuysanız, partnerinize alacağınız hediye ilişkini farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bir hazırlığın içinde bulabilirsiniz. Kararınızın küçük ya da büyük olmasını önemsemeden, ihtiyacınıza ve sorumluluğunuza göre hareket edebiliyor olmanın gururunu taşıyın. Bugün, bunu daha önce yapamadığınız zamanların acısını çıkarırken aynı zamanda yanınızda gibi görünen ancak size karşıt görüş besleyen insanları da kolaylıkla fark edeceksiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında görüşmeler ve ziyaretler daha meşgul edici olabilir. Akşam saatlerinde eve yönelik işlerle alakalı olabilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan yerinde karar alabilmeniz için bir süre düşünmeniz gerekebilir. İş konusunda gereksiz risk almaktan kaçınmalı ve rasyonel düşünmelisiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne iyi tarafından kalkarak başlayabilirsin. Her baktığın şeyde bir gelişme ve iyilik görmen olası. Güne pozitif başlamak sende çok iyi bir etki bırakacak. O yüzden bugün senin için daha rahat geçebilir.

18 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, şimdi bazı duygusal yüklerden kurtulabilirsiniz. Yaratıcı ve romantik dürtüleriniz güçlü olsa da sessiz ve özel anlardan da biraz keyif alırsınız. İşleri biraz açık ve belirsiz bırakmak şu anda bir ilişkide özgürleştirici olabilir. Ruhsal sağlığı ve büyümeyi teşvik eden faaliyetlere yönelebilirsiniz ve benzer düşünen insanlar size yönelme eğilimindedir. Kendinizi taze ve enerjik hissediyorsunuz ve liderliği ele geçirmek için özellikle donanımlısınız. İdeal olarak, enerjinizi bölebilir veya çeşitli arzularınızı ve arayışlarınızı yaratıcı bir şekilde birleştirebilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının sizin hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Aşk yaşantınız canlanıyor.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ev, aile konuları gündeme gelebilir. Partner veya ortağınızla ortak karar vermekte zorlanabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi istemediği şeyler yapmak için zorlamış olabilirsiniz. Bu ilişkinizin kötü yöne gittiğinin işareti olabilir. Bunu önlemek zorundasınız. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen sizi zorda bırakıyor. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz, yemekleri yavaş yavaş azaltın.

18 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 58' 55" R
Ay
Başak
05° 36' 09"
Merkür
Boğa
00° 49' 27"
Venüs
Boğa
20° 47' 39"
Mars
Koç
12° 03' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 14"
Satürn
Balık
17° 50' 31"
Uranüs
Boğa
23° 16' 37"
Neptün
Balık
29° 20' 46"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
21° 31' 32"
Lilith
Başak
25° 07' 14"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>