Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorumluluklarını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, arkadaşlarınız ve ailenizin dikkatini çekmek için iyi bir gün. Sevdiğiniz birinin çok stresli olduğunu görebilirsiniz. Devreye girip biraz yardım etmeniz gerekebilir. Bu maddi bir yardım olabilir. Önemli bir ödeme yapması için ona biraz borç para verebilirsiniz. Ya da duygusal ve ahlaki açıdan bir destek sunabilirsiniz. Bu kişiye yardım etmek için gereken her şeye sahipsiniz, bu yüzden bugün cömert olun.

Bugün, ekibinizdeki bazı kişilerin üzerine düşen görevleri yerine götürmediğini fark edip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onlara çok sert davranmamaya çalışın. Sizin üretkenlik standardınız zavallı ölümlülere göre epey yüksek. İş arkadşalarınızı cezalandırmaktansa, niçin onları süperstar yönteminizle eğitmiyorsunuz? Bu eğitim için minnettar olduklarını göreceksiniz.

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Bir anda nedensizce göz yaşlarına boğulabilirsin. Bir su kenarında otur ve hislerini serbest bırak. Fırtına yaklaştıkça havadaki gerilim de artıyor. Ortalık sakinleştiğinde, güneş tekrar çıkacak ve parlayacak. Bu barış ve sükunet dönemi sana çok uzak bir ihtimalmiş gibi görünebilir ama düşündüğünden daha da yakın!Bugün başkalarına karşı son derece hassassınız ve sizden daha şanssız olanlara şevkat besleyeceksiniz. Bugün, yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak için son derece uygun bir gün. Muhteşemşefkat yeteneğinizi yaşadığınız topluluktaki kişilere gösterin ya da yeteneklerinizden en iyi biçimdefaydalanabilecek kişilere onları sergileyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyer konularında bugün hareketli anlar yaşayabilirsiniz. İlerleme fırsatları önünüze çıkabilir anlık kararlar almanız gerekebilir. Uzun zamandır görmediğiniz biriyle iletişime geçebilir, bu kişinin size yardımı dokunabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ne kadar halsiz hissetsen de sorumlulukların sana aradığın enerjiyi sağlıyor. Elindeki hiçbir işi yarına bırakmak istemiyorsun. Kişisel hobilerine vakit ayıramayabilirsin. İşine uzun bir süredir ara vermiş bir Akrep burcuysan, işine geri dönmek için sabırsızlanabilirsin. Kişisel temizliğin ile fazlaca ilgileniyorsun. Evli bir Akrep burcuysan, ailevi bir meseleni eşine yansıtabilir, bu konu sebebiyle gerilebilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Evinizde arızalanan ya da eksik olan işlere odaklanmanız size iyi gelebilir. Eski okunmayan kitaplar ya da izlenmeyen filmler bugün karıştırın ve vizyonunuzu genişletin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İletişiminizin yüksek olduğu hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bugün yapacağınız ticari sözleşmelerde sıkışıklıklar yaşanabilir. Öğleden sonra arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Temkinli olduğunuz ve ayaklarınızın yere daha sağlam bastığı bir dönemdesiniz. Daha verimli olan bu haliniz sizinle birlikte çalışan kişilerin de dikkatini çekecek.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgilinizle çok zor dönemler geçirmiş ve ilişkiyi sona erdirmeyi bile düşünmüşsünüz. İlişkinizin onarılmaya ihtiyacı var. İlişkiniz yanlış değil, fakat bu ilişkinin canlanabilmesi için önemli bir değişimden geçmesi gerekiyor. İdeal bir ortaklık yapmanız şartıyla yeni atılacağınızkonum ve statü olarak durumunuzu değiştirebilir. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz. Dişçinizin kapısını şimdiden çalmanız, daha sonra tedirginlik duyarak gitmenizden iyi olacak.

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Neler istediğinizi bilmemek sizi oradan oraya sürüklüyor. Bugün oturun ve iç sesinizi dinleyin, size ne söylemek istiyor?

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Oğlak burcunda seyahat etmeye devam edecek. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde gerginlikler gündeme gelebilir.Kendinizi ifade ediş biçiminiz çevreniz tarafından sert ve baskıcı olarak algılanabilir. Kendinizi karar almak durumunda hissedebilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zaten güçlü olan dürtüleriniz, kontrolünüzü ellerine almak için hareketlenebilirler. Bu durum, iç dünyanızda bir çeşit karışıklık ve huzursuzluk yaratabilir. Bunu, çevrenize yansıtmaktan kaçının ve kendi içinizde bitirmeye bakın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilincinizdeki birtakım arzular, bir dürtü şeklinde bilinçaltınıza taşınma niyeti içinde. Bu konuda pişmanlıklar duyabilir, geriye dönüş zorlukları yaşayabilirsiniz. Sağduyulu saptamalar, doğru kararları getirecek. Son günlerde zamansızlıktan ihmal ettiğiniz özel uğraşlarınız, yakın bir zamanda profesyonel fırsatlar sunabilir. Bu konuda sürpriz bir güvensizlik yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün oldukça dikkat çekici olabilir ve bu yönünü sosyalleşerek; bulunduğun ortamdaki insanlarla kurduğun iletişim bağlarıyla konuşmaları kendi lehine çevirebilirsin. Çalışma ve özel hayatında istediğin gelişmelerin olması mümkün. Yüksek eğitim ve yolculuklarla ilgili konular gündem olabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 09" R
Ay
Oğlak
04° 55' 43"
Merkür
Koç
16° 24' 33"
Venüs
Koç
29° 07' 53"
Mars
Balık
28° 33' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 26"
Uranüs
Boğa
22° 15' 39"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 23"
Lilith
Başak
23° 10' 10"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>