Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yatırım Yapabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün iyi bir ruh halindesiniz bunun tadını çıkarın ve genel olarak, sizin için her şey yoluna gidecek. Ortaya çıkabilecek tek tatsız durum, aşk ve romantizm hayatınızdaki agresif bir yaklaşımdan kaynaklanabilir. Taraflardan birindeki veya her ikisindeki bu sabırsız dürtü ya da aptalca düşüncesi, topyekün bir savaşa yol açabilir. Her durumda da soğukkanlılığınızı korumaya çalışın.

Bugün dikkat etmek ve yeniden yaratmak için hevesli hissedebilirsiniz. Bazenyerinizde sessizce ilerlemek için spot ışığından kaçındığınız için memnuniyet duyarsınız. Ama şimdi biraz takdire ihtiyacın olduğunu fark edebilisiniz. Son zamanlarda çok çalıştınız. Pek çok farklı sorumlulukla ilgileniyorsunuz ve takdir edilmek istiyorsunuz. Kendinizi daha dinamik bir şekilde sunmaktan korkmayın. Liderlik tavrınızı üstlenin ve sorumlu olduğunuzu netleştirin.

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Son zamanlarda, gerginlik ve stres biriktiriyorsun. Ne yazık ki, bugün de çevrendeki insanlara güvenip durumunu daha iyi hale getiremeyecek konumda olacaksın. İlişkinde, partnerinin ne istediğini öğrenebilir ve isteklerinizin örtüşmediğini görebilirsin. İlişkinize yeni enerjiler enjekte etseniz iyi olur. Baş başa bir haftasonu kaçamağı yapsanız mesela...Bugün hayatınızın ruhani yönü üzerine kafa yorabilirsiniz. Bir süredir dua etmediyseniz, kutsal bir mekana gitmek isteyebilirsiniz. Ya da dinsel bir aktivite size göre değilse, ruhani yanınızı başka bir biçimde ifade edebilirsiniz. İlham veren müzikler dinleyerek meditasyon yapmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da hayat hakkındaki bazı düşüncelerinizi bir kayıt cihazına veya günlüğünüze kaydedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda kendinize acıyor olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmenize ket vurulduğunu iddia edebilirsiniz. Bunun doğru olduğundan emin misiniz? Sansür sizin için gerçek bir sorun mu, yoksa işinize gelen bir bahaneden mi ibaret? Belki de gördüğünüz engeller yalnızca bir yanılsamadır. Dile getirmek istediğiniz birçok eleştiri var ve bunu yapıcı bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Ancak yüksek sesle söyleyin ki içiniz içinizi yemesin...

16 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızla bağlantı kurmakta zorlanabilirsiniz. Gerçekten oturup iç sesinizi dinleyebileceğiniz biraz sessiz zaman bulmak zor olabilir. Her yerde sizi farklı yönlere çeken dikkat dağıtıcı şeyler var. Bu güçlerin sizin çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmediğini unutmayın.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Eğitim hayatına devam eden bir Akrep burcuysan, bugün yaşayacağın gelişmeler cesaretini arttırıyor. Birikim yapmak adına adım atıyorsun. Kendi işinin patronu bir Akrep burcuysan işini geliştirmek için teknolojinin imkanlarından faydalanabilirsin. Uzun süreli ilişkisi olan bir Akrep burcuysan ilişkinizi bir üst seviyeye taşımak konusu hakkında sevgilin ile konuşabilirsin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda her sorunun üstesinden gelebilecek gücü bugün kendinizde bulabilirsiniz. Kariyerde emek vermeniz ve mücadele etmeniz gereken bir zaman olabilir. 

16 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Eğitim için bütçenizde kısıntılara gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuklar planlayacağınız zamanlar olabilir. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Parasal birikimlerinize farklı yatırımlarla yön vermek isteyebilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları hakkındaki düşünceleriniz zihninizi meşgul ederken kendinize haksızlık yapabilirsiniz. Size uzak gelen hedeflerin büyüsüne kapılabilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fiziksel ve ruhsal olarak iyileştiğiniz bir dönemdesiniz. Sizi zedeleyen anılardan yavaş yavaş kopmaya başladınız ve yeni bir döneme doğru adım atmaktasınız.

16 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Kariyerinizde şansınız açık, fakat tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun! İş hayatınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

16 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zaten doğanız gereği kuvvetli olan hisleriniz, iyice öne çıkmaya başlayabilir. Bu durum sizi, ilişkileriniz konusunda çok daha hassas yapacak, çevrenizdeki insanların ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermenizi sağlayacaktır.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya biraz yorgun ama kararlı başlıyorsunuz. Özellikle maddi anlamda yükselişler söz konusu olabilir. Hayattan aldığınız keyfi, tek bir insana veya tek bir konuya bağlamamalısınız. Hobilerinizi arttırın. Kendinize özel zamanlar yaratın ve mümkünse bunu bugün yapın. Ertelemeyin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün yaşam enerjini düşük hissederken ve içinden hiçbir şey yapmak gelmese de; düşünmen veya halletmen gereken birçokolabilir. Partnerinle aranda kontrol altına almaya çalıştığın bazı olaylar meydana gelirken; zihninin oldukça açık olduğunu fark etsen de düşüncelerini ifade etme konusunda zorlanmalar yaşayabilirsin.

16 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 37' 58" R
Ay
İkizler
25° 50' 31" R
Merkür
Koç
24° 28' 05"
Venüs
Boğa
13° 58' 29"
Mars
Koç
07° 49' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 47"
Satürn
Balık
17° 26' 28"
Uranüs
Boğa
22° 57' 18"
Neptün
Balık
29° 12' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 13"
Lilith
Başak
24° 30' 22"
True Node
Koç
15° 07' 54"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>